האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הרפורמה המשפטית || דיון
פורסם ב: Apr 5 2023, 16:32 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1697
מגדר:female
משתמש מספר: 83176
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (זה הכינוי החדש שלי @ Apr 5 2023, 10:15 AM)
ציטוט של אדם שמבין בזה יותר ממני:

"א. איך נבחר היועץ המשפטי? בבחירות של העם?? לא.
ב. יועצים משפטיים לאחרונה הם כמו שופטי בגץ. הייעוץ שלהם מושפע מפוליטיקה, ותתפלא לשמוע לאיזה מחנה רובם שייכים....
תקרא את זה, כדאי לך:

שר המשפטים יריב לוין דיבר בסיום הדיון: "אין דוגמה מאלפת יותר לצורך ברפורמות שאני מביא מאשר מה ששמענו עכשיו ואני רוצה להתחיל בתהליך. מופיע כאן המשנה ליועמ"ש ומציג עמדה משפטית בסוגיה מאוד חשובה שנוגעת לעניין שנדמה לי שאין חולק נמצא בסמכויות של משרדי. מתי אתם חושבים שאני שמעתי או יכולתי לקרוא את חוות הדעת הזו? תאמינו או לא, עכשיו. פעם ראשונה. חברתי השרה לשעבר אורית פרקש הכהן, את היית שרה מצוינת ולא היית ומעלה בדעתך ולא היית מסכימה ובצדק שיומע"ש של משרדך או כל יועמ"ש אחר יבוא ויציג עמדה בנושא שהוא בסמכות משרדך בלי שאפילו הביאו אותה קודם לפנייך, בלי שאת יודעת בכלל מה הוא אומר.
אדוני שר המשפטים לשעבר שאני מאוד מכבד, פרופסור שטרית, יש איזשהו פרלמנט בעולם שיכול להתרחש בו אירוע כזה? אין אף אחד. אגיד לכם דבר יותר חמור, יותר מדהים, אתמול אחה"צ התקיימה בלשכתי ישיבה ביוזמתה של היועמ"שית לממשלה, בהשתתפותה ובהשתתפות כל המשנים שלה למעט אחד, לרבות עו"ד גיל לימון. אתם חושבים שמישהו בישיבה אמר לי דבר וחצי דבר על מה שעומד להיאמר פה? כלום. אתם חושבים שמישהו בישיבה הזאת שאל: אולי ישמעו את דעתי? אולי כדאי שהייעוץ המשפטי לממשלה ישמע מה יש לשר המשפטים להגיד לפני שהוא מופיע בוועדת החוקה? אולי ייתן לי צ'אנס לפחות להגיד שישמעו וישקלו את דעתי. מה פתאום, אגיד לכם יותר מזה: אמרתי לאחד המשנים שהיה אצלי במשרד. שמתי לב מיד לדבר אחד- שבלשכה הזו אין עציץ, אין עציצים, צמחים ואמרתי: אני יודע למה! כי העציץ יושב מולך כך זה נתפס, כך זה נראה וזה דבר שלא יעלה על הדעת ואני לא חושב שיש כאן אדם אחד, גם מי שחולק על הרפורמה שאני מציע מכל וכל שיכול לקבל דבר כזה וזה מראה על כשל עמוק-עמוק-עמוק בהבנת התפקיד של הייעוץ המשפטי ובהבנת יחסי העבודה שצריכים להיות לו מול הממשלה.

פרסמתי תכנית, הלכתי לציבור, הנחתי בפניו את מה שאני מאמין בו, את השקפת עולמי ואז פניתי לייעוץ המשפטי לממשלה שיבוא ויסייע בידי כדי להוציא לציבור תזכיר מסודר להראות לציבור את התכנית שהכנתי. מאז מסבירים לי שהנושא מורכב ומעמיק, מצריך לימוד, שייקח שבועות ארוכים עד שאזכה, אם בכלל לראות את התזכיר הזה. כשאני ביקשתי להציב את זה בראש סדר העדיפויות, כי הרי הוא אמור לסייע לי כמו ששמעתי עכשיו מעו"ד לימון לממש את מדיניותי, אז מתברר שיש דברים יותר חשובים, לנסוע לכנס לחיפה כדי לנאום נגד השר או למחוא כפיים ביציע לנאומים האלה, להכין חוות דעת מאחורי גבו של השר כדי להציג אותן באופן כזה שהוא יעמוד, לא אגיד מופתע כי לא היה צריך להיות נביא גדול לנחש מה ייכתב, אבל לפחות לשמוע אותם פעם ראשונה אני חושב שזה לא יעלה על הדעת".

בהתייחסו לחוות הדעת של המשנה עו"ד לימון אמר: "אני מצטער ואומר את זה בכאב גדול, זאת חוות דעת שנכתבת מפוזיציה ולא ממקום נקי. אני לא מתיימר להיות שומר המוסר ולא שומר שום דבר אחר, אני צריך לייצג את מה שאני מאמין בו ומה שמאמין ציבור הבוחרים שהצביע עבורי ואני צריך להשתדל לעשות את הדברים תוך התחשבות ותוך שמיעה גם של עמדות שאינן העמדות שאני שותף להן ולכן הגעתי גם לישיבה הקודמת וגם לישיבה הזאת כדי לשמוע ואמשיך לעשות את זה. חוות הדעת הזו רוויה בדוגמאות, סליחה על הביטוי, דמגוגיות ובהתעלם מדבר אחד פשוט- אם שר יפעל בניגוד לחוו"ד משפטית וחוות הדעת הזאת תתברר כנכונה הוא יישא בכל האחריות, כולל העובדה שיוכלו ללכת לביהמ"ש כדי להוציא צו נגד פעולותיו, לבטל החלטה שלו אם הייתה בלתי חוקית או נגועה בניגוד עניינים. כל הדברים האלה לא ישתנו בשום דבר ואתה יודע את זה היטב לא פחות טוב ממני ולכן התיאור הזה שתיארת כאן אין בו דבר וחצי דבר עם המציאות. מה שיש בו זה בדיוק המצב שקורה עכשיו, ששר בממשלה רוצה לקדם מדיניות, בעיני היועץ המשפטי זה לא מוצא חן ומה שהוא עושה זה פשוט מסכל את היכולת שלי להביא הצעת חוק לשולחן הכנסת ע"י סחבת ועל ידי פעולות אחרות שאתם עושים, זאת האמת הפשוטה".

"אני לא מכיר אף שר שלא ירצה לקבל יעוץ. הטענה היא רק אחת- אחרי שישמע יעוץ הוא יצטרך לקבל החלטות.
הסברתם לי שהסיבה העיקרית שבגללה היא לא יכולה להגיש תזכיר במהירות זו העובדה שנדרש מחקר של משפט משווה בנושאים השונים, והנה חוות הדעת שהבאת כאן, אף מילה, אפילו לא אחת, על משפט משווה על מה קיים בעולם, בניגוד למה שאתם עומדים עליו ביחס לתזכיר שביקשתי. כי אין למה להשוות. כי אין אף מדינה בעולם שמערך הייעוץ המשפטי מתנהל באופן הזה שהיועץ הוא המחליט והוא הקובע והוא המכתיב. לכל טרוריסט מגיע ובצדק ייצוג משפטי, לכל אדם שעשה את המעשה הפלילי הנורא ביותר מגיע ייעוץ משפטי ולכל אדם שטוען את הטענה האבסורדית ביותר מגיע ייעוץ משפטי. רק שר צריך לעמוד בפתח לייעוץ המשפטי לממשלה כדי שיועילו בטובם"

בהתייחסו לדברי המשנה עו"ד לימון כי "הייעוץ המשפטי פועל מתוך ראיית האינטרס הציבורי" אמר: "אני רוצה לעדכן את הייעוץ המשפטי לממשלה שמדינת ישראל היא דמוקרטית, ובדמוקרטיה האינטרס הציבורי מיוצג פה, בשולחן הזה, ע"י חברי הכנסת שנבחרו ע"י הציבור, אני רוצה לשמוע את נציגי הציבור מכל הקשת הפוליטית כי חובתי לשמוע את עמדת הציבור. אתם בכל הכבוד לא עומדים מעל מי שהציבור בחר. אף אחד לא שמכם לקבוע מה האינטרס הציבורי".

מסכימה בהחלט.
ובנוגע לזה-
"אתם ממשיכים לעוות את המשמעות של דמוקרטיה וזה ממש מצחיק.
להגיד את האמת? הממשלה העכשווית כבר לא ממש דמוקרטית אם תשאלו אותי, ואם תעבור הרפורמה זה לא יהיה דמוקרטי נקודה.
כי יש משהו אחד ששמתי לב עם הממשלה הזאת, וזה שהם מנסים לחוקק חוקים שיפגעו במיעוט.
דמוקרטיה זה שלטון הרוב שאמור להגן על המיעוט שלא נבחר, לא שלטון הרוב שעומד עכשיו לקחת לעצמו כוח ולהרוס את הזכויות של המיעוט"
הממשלה העכשווית דמוקרטית כי אנחנו בחרנו אותה. המיעוט שלא בחר את הממשלה תמיד יהיה קיים. שלטון שהרוב בחר זה דמוקרטיה. זה הפירוש שלטון העם.

--------------------

shir~14~she

personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 5 2023, 16:33 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18717
מגדר:male
משתמש מספר: 62302

אבל זה לא דמוקרטיה אם הממשלה לא מגנה על זכויות המיעוט. תלמדי קצת אזרחות ואז תחזרי הנה שוב עם טענות נכונות בבקשה.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Apr 5 2023, 16:41 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
חרמשים: 499842217
משתמש מספר: 75997

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 5 2023, 16:32 PM)
מסכימה בהחלט.
ובנוגע לזה-
"אתם ממשיכים לעוות את המשמעות של דמוקרטיה וזה ממש מצחיק.
להגיד את האמת? הממשלה העכשווית כבר לא ממש דמוקרטית אם תשאלו אותי, ואם תעבור הרפורמה זה לא יהיה דמוקרטי נקודה.
כי יש משהו אחד ששמתי לב עם הממשלה הזאת, וזה שהם מנסים לחוקק חוקים שיפגעו במיעוט.
דמוקרטיה זה שלטון הרוב שאמור להגן על המיעוט שלא נבחר, לא שלטון הרוב שעומד עכשיו לקחת לעצמו כוח ולהרוס את הזכויות של המיעוט"
הממשלה העכשווית דמוקרטית כי אנחנו בחרנו אותה. המיעוט שלא בחר את הממשלה תמיד יהיה קיים. שלטון שהרוב בחר זה דמוקרטיה. זה הפירוש שלטון העם.

שלטון אמור לדאוג לכל העם נקודה, לא משנה מי בחר אותו. אבל בלי קשר לממשלה - הרפורמה היא ניסיון להרוס את המערכת, לשבור את חוקי המשחק של הדמוקרטיה, וזה לא דבר שאמור לקרות בלי קשר לאיזה ממשלה בשלטון, ימין או שמאל.

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 5 2023, 17:12 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 66
משתמש מספר: 85182

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 5 2023, 15:34 PM)
זה לא נכון. ההפגנות גרמו לזה שיעצרו את החקיקה, יש המון לחץ על הממשלה וזה משפיע.

חשבת שאולי מה שצריך להיות מתוקן זה הממשלה? שהיא תבין שהיא לא יכולה חודשיים אחרי שהממשלה הקודמת התחלפה להרוס את הדמוקרטיה?

זה המשפט היחיד שאני מסכימה איתו בכל מה שכתבת. אנחנו באמת צריכים להתאחד, אבל לא בשביל לשתוק כמו חבורת פחדנים אלא בשביל להראות לממשלה שהיא לא יכולה לעשות מה שבא לה.

לא הבנת אותי נכון..
התכוונתי שבבחירות למעשה כבר אין לנו השפעה.
אנחנו בוחרים אבל בסופו של דבר לא ממש קובעים.. הכנסת מתנהלת לפי עצמה ולא לפי הבחירות שלנו

ברגע שנהיה מאוחדים, נוכל לנצח הכל. זה לא מלחמה נגד אנשי הממשלה זה נגד ההתנהגות
צריך לזכור שגם הם בני אדם וכולנו חלק מעם אחד, רק המעשים שלהם מגונים מאוד.
וגם צריך להפריד ולהסתכל ממבט כללי על כל התוכנית,לאמת עובדות ולא להאמין לשקרים
יש הרבה הסטות בקשר לעניין הזה..
אני חושב שבלי קשר, הרבה אנשים רוצים להחליף את האנשים בכנסת הנוכחית משום שהם ימניים
ויש אנשים שלא ממש מצא חן בינהם התוצאות האלו, ככה שהרפורמה היא עוד סיבה למסיבה..
אני מאוד מקווה שיום אחד כולנו נתאחד ולא יהיו צדדים בתוך העם שלנו
אנחנו נתאחד בשביל להיות חזקים יותר, כעם תהיה לנו השפעה הרבה יותר גדולה ונוכל לשנות
לפני שנתקן את הממשלה,נתקן כל אחד את עצמו

נ.ב אני מצטער אבל את לא ממש יכולה לפסול אמירה של מישהו אחר ולטעון שזה לא נכון..
לפי דעתך זה לא נכון, לפי דעת השני זה כן.
את יכולה להגיד שאת לא מסכימה-זה ממש בסדר
רק שתדעי שלפי חוקי הדיבייט-תורת הדיבור, זה לא אפשרי להגיד על דעה של מישהו שהיא לא נכונה.
אפשר להגד שלא מסכימים-מקובל
אבל אי אפשר להגיד שהדעה לא נכונה
מבינה?
רק בשורות טובות
האמת שממש כואב לי לראות את הויכוחים האלו.. אני מבין שזה דיון והכל ובכל זאת..

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Apr 6 2023, 10:58 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

אנחנו בוחרים אבל בסופו של דבר לא ממש קובעים.. הכנסת מתנהלת לפי עצמה ולא לפי הבחירות שלנו

נכון, ואם הכנסת (או הממשלה) עושה משהו שאנחנו לא מסכימים איתו אנחנו מפגינים נגד זה. אבל זה לא מה שקורה כאן - הכנסת עושה מהלך קיצוני שיהרוס את האיזון (שלא היה מושלם, כמובן, אבל היה איזון מסויים ועכשיו הם הורסים אותו) במדינה והוא נוגד את הזכות לחופש, הזכות להתבטא, הוא נגד קביעת השופטים + כלכלנים, משפטנים, הנשיא של ארצות הברית, שר הביטחון ואני יכולה להמשיך. זה לא חוק סתמי שאנחנו אולי נגדו אבל מילא, זה מהלך שיהרוס את חוקי המשחק של הדמוקרטיה ולכן אל תתלוננו שאנשים חוסמים כבישים ואוי ואבוי אתם צריכים לשבת בפקק (אתה לא אמרת את זה אבל אחרים לפנייך כן).
ברגע שנהיה מאוחדים, נוכל לנצח הכל. זה לא מלחמה נגד אנשי הממשלה זה נגד ההתנהגות

ההתנהגות שלנו כשאומרים לנו שהממשלה רוצה לעשות משהו שייתן להם כוח לקחת לנו זכויות יסוד? כי זה קצת מטריד לשמוע על זה, אתה מבין.
צריך לזכור שגם הם בני אדם וכולנו חלק מעם אחד, רק המעשים שלהם מגונים מאוד.

אוקיי ו? הם מראים שלא אכפת להם מבני אדם אחרים - להטבים, נשים, ערבים ועוד ועוד, אז למה אני צריכה להתייחס אליהם בעדינות אם הם רוצים לקחת לי זכויות יסוד? ואתה יודע שאה פחות או יותר 100 אחוז מהדיקטטורים הם בני אדם.
נ.ב אני מצטער אבל את לא ממש יכולה לפסול אמירה של מישהו אחר ולטעון שזה לא נכון..

היא אמרה משהו שעובדתית לא היה נכון. לא פסלתי את הדעה שלה, פסלתי את הטענה כי היא התבססה על עובדות שגויות. מה גם שיש דעות שאפשר לפסול, אם הן מתבססות על דעות קדומות/עובדות לא נכונות (ובדרך כלל זה בא ביחד).

--------------------

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 6 2023, 21:26 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 66
משתמש מספר: 85182

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 6 2023, 10:58 AM)
נכון, ואם הכנסת (או הממשלה) עושה משהו שאנחנו לא מסכימים איתו אנחנו מפגינים נגד זה. אבל זה לא מה שקורה כאן - הכנסת עושה מהלך קיצוני שיהרוס את האיזון (שלא היה מושלם, כמובן, אבל היה איזון מסויים ועכשיו הם הורסים אותו) במדינה והוא נוגד את הזכות לחופש, הזכות להתבטא, הוא נגד קביעת השופטים + כלכלנים, משפטנים, הנשיא של ארצות הברית, שר הביטחון ואני יכולה להמשיך. זה לא חוק סתמי שאנחנו אולי נגדו אבל מילא, זה מהלך שיהרוס את חוקי המשחק של הדמוקרטיה ולכן אל תתלוננו שאנשים חוסמים כבישים ואוי ואבוי אתם צריכים לשבת בפקק (אתה לא אמרת את זה אבל אחרים לפנייך כן).

ההתנהגות שלנו כשאומרים לנו שהממשלה רוצה לעשות משהו שייתן להם כוח לקחת לנו זכויות יסוד? כי זה קצת מטריד לשמוע על זה, אתה מבין.

אוקיי ו? הם מראים שלא אכפת להם מבני אדם אחרים - להטבים, נשים, ערבים ועוד ועוד, אז למה אני צריכה להתייחס אליהם בעדינות אם הם רוצים לקחת לי זכויות יסוד? ואתה יודע שאה פחות או יותר 100 אחוז מהדיקטטורים הם בני אדם.

היא אמרה משהו שעובדתית לא היה נכון. לא פסלתי את הדעה שלה, פסלתי את הטענה כי היא התבססה על עובדות שגויות. מה גם שיש דעות שאפשר לפסול, אם הן מתבססות על דעות קדומות/עובדות לא נכונות (ובדרך כלל זה בא ביחד).

לא ממש הבנתי את הדברים שלך לגבי הפסקה הראשונה שכתבת
אבל אני חושב שהבנתי את עיקר הדברים..

התכוונתי להתנהגות של הממשלה, בעצם מוחים נגד ההתנהגות של הממשלה ולא נגד האנשים עצמם
לומרות שכרגע זה כבר הפך גם נגד האנשים לצערי..
שוב, לדעתי יש המון הסטות בקשר לחוקים שהממשלה רוצה לעשות
הרבה חושבים שהימין קיצוני והוא נגד נשים ונגד קהילות מסויימות מה שבפועל לא נכון..
זאת אומרת-הם מאמינים בדברים אחרים אבל אני לא חושב שהבינו היטב את הכוונה של החוקים האלו

אני מתכוון שפסלת את הדברים שלי ברגע שאמרת "זה לא נכון" וכאילו קבעת עובדה כזו
הבנתי שאת לא מסכימה איתי וזה ממש בסדר, אבל טכנית לא ממש אפשר לפסול דעה של מישהו
בכל מקרה, אני מרגיש שהדיון כבר מאבד עניין..

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Apr 6 2023, 22:33 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

לומרות שכרגע זה כבר הפך גם נגד האנשים לצערי..

נכון, כי האנשים הם אלה שעושים את המהלך הקיצוני הזה. החוקים לא מעבירים את עצמם בקריאה ראשונה או שנייה או מה שזה לא יהיה. והאנשים שאתה מדבר עליהם מסוגלים לעמוד מאחורי פגיעה בזכויות של כל כך הרבה אנשים אם לא כל העם ולכן הם אלו שיצטרכו לסבול מההשלכות של זה ולא אף אחד אחר. זה הגיוני לדעתך שמותר להם להרוס את הדמוקרטיה אבל הם עדיין מצפים שאנשים ישרתו במילואים בדיקטטורה?
הרבה חושבים שהימין קיצוני והוא נגד נשים ונגד קהילות מסויימות מה שבפועל לא נכון..

הימין הקיצוני לגמרי נגד נשים ולהטבים. הם קראו לגייז בהמות. מבחינתם התפקיד של האישה זה להוליד ילדים. אתה לא יכול לטעון שהם לא שובינסטים להטבופובים וגזענים, אתה יודע שזה נכון ואין טעם להתווכח על זה. זאת לא דעה, זאת עובדה, ואי אפשר להגיד על עובדות מוגמרות שהן לא נכונות כי אז הדיון כבר נהיה לא הגיוני.
זאת אומרת-הם מאמינים בדברים אחרים אבל אני לא חושב שהבינו היטב את הכוונה של החוקים האלו

הממשלה ניסתה בעבר לחוקק חוקים מפלים. הממשלה הבהירה היטב שלא אכפת לה בשיט מזכויות או חוקי יסוד או מיעוטים. אין פה שום אי הבנה.

אה ואני רוצה להבהיר - אני לא נגדך או משהו. אני מתדיינת איתך, אני לא מנסה לתקוף אותך ואני מצטערת אם זה יצא ככה, אני נגד ההפיכה ופשוט מגיבה לטענות שאתה מעלה כאן.

--------------------

Mr. Blue Sky
please tell us why
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 6 2023, 22:55 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 6 2023, 21:33 PM)
נכון, כי האנשים הם אלה שעושים את המהלך הקיצוני הזה. החוקים לא מעבירים את עצמם בקריאה ראשונה או שנייה או מה שזה לא יהיה. והאנשים שאתה מדבר עליהם מסוגלים לעמוד מאחורי פגיעה בזכויות של כל כך הרבה אנשים אם לא כל העם ולכן הם אלו שיצטרכו לסבול מההשלכות של זה ולא אף אחד אחר. זה הגיוני לדעתך שמותר להם להרוס את הדמוקרטיה אבל הם עדיין מצפים שאנשים ישרתו במילואים בדיקטטורה?

הימין הקיצוני לגמרי נגד נשים ולהטבים. הם קראו לגייז בהמות. מבחינתם התפקיד של האישה זה להוליד ילדים. אתה לא יכול לטעון שהם לא שובינסטים להטבופובים וגזענים, אתה יודע שזה נכון ואין טעם להתווכח על זה. זאת לא דעה, זאת עובדה, ואי אפשר להגיד על עובדות מוגמרות שהן לא נכונות כי אז הדיון כבר נהיה לא הגיוני.

הממשלה ניסתה בעבר לחוקק חוקים מפלים. הממשלה הבהירה היטב שלא אכפת לה בשיט מזכויות או חוקי יסוד או מיעוטים. אין פה שום אי הבנה.

אה ואני רוצה להבהיר - אני לא נגדך או משהו. אני מתדיינת איתך, אני לא מנסה לתקוף אותך ואני מצטערת אם זה יצא ככה, אני נגד ההפיכה ופשוט מגיבה לטענות שאתה מעלה כאן.

"הימין הקיצוני לגמרי נגד נשים ולהטבים. הם קראו לגייז בהמות. מבחינתם התפקיד של האישה זה להוליד ילדים. אתה לא יכול לטעון שהם לא שובינסטים להטבופובים וגזענים, אתה יודע שזה נכון ואין טעם להתווכח על זה. זאת לא דעה, זאת עובדה, ואי אפשר להגיד על עובדות מוגמרות שהן לא נכונות כי אז הדיון כבר נהיה לא הגיוני."
אני מהימין. המשפחה שלי מהימין, בערך כל בנאדם שאני מכירה מהימין.
וזה ממש ממש לא נכון. כמה קל. אז יש כמה ימניים שכן. אז כמה ימניים חוללו מהומות. כאילו, זה לא שהשמאל לא עשו דברים כאלה בעבר.
אני לא שוביניטית, המשפחה שלי לא שוביניסטית וכל האנשים שאני מכירה לא שוביניסטים. ויש לי חברה לסבית.
כאילו... ??
"אתה יודע שזה נכון ואין טעם להתווכח על זה. זאת לא דעה, זאת עובדה, ואי אפשר להגיד על עובדות מוגמרות שהן לא נכונות כי אז הדיון כבר נהיה לא הגיוני."
היי?? זה ממש ממש לא נכון! אם זה העובדות- אני ציפור.
להכליל ככה אם כבר זה גזענות. ואז את אומרת שאנחנו גזענים.
וגם אם יש כמה תפוחים רקובים, ותמיד יהיו כאלה, אז אני אספר לך משהו:
גם השמאל לא משהו! [שוק! WTF.gif ] רק היום, הם ארגנו מסיבת חמץ מול איזה בית חולים.
זה ממש גזענות ושקרים.
[סורי אם זה יצא קצת תוקפני. מעצבן אותי כשאומרים דברים כאלה.]

--------------------

shir~14~she

personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 09:49 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

את יודעת אם את לא עומדת לקרוא מה שכותבים אין ממש טעם שתמשיכי להתעצבן ולהגיב. באיזה משפט בדיוק היא אמרה שכל הימין הם גזענים ושוביניסטים ולהטבפובים?
חוץ מזה, אני לא חושב שאת יודעת מה זה בדיוק גזענות.

--------------------
he/him

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 10:42 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Allen Avadonia @ Apr 7 2023, 08:49 AM)
את יודעת אם את לא עומדת לקרוא מה שכותבים אין ממש טעם שתמשיכי להתעצבן ולהגיב. באיזה משפט בדיוק היא אמרה שכל הימין הם גזענים ושוביניסטים ולהטבפובים?
חוץ מזה, אני לא חושב שאת יודעת מה זה בדיוק גזענות.

"הימין הקיצוני לגמרי נגד נשים ולהטבים. הם קראו לגייז בהמות. מבחינתם התפקיד של האישה זה להוליד ילדים. אתה לא יכול לטעון שהם לא שובינסטים להטבופובים וגזענים, אתה יודע שזה נכון ואין טעם להתווכח על זה. זאת לא דעה, זאת עובדה, ואי אפשר להגיד על עובדות מוגמרות שהן לא נכונות כי אז הדיון כבר נהיה לא הגיוני."
במשפט הזה?
ואתה קראת מה שהיא כתבה?

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 11:10 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

את יודעת מה ההגדרה של ימין קיצוני?

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 11:12 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Allen Avadonia @ Apr 7 2023, 10:10 AM)
את יודעת מה ההגדרה של ימין קיצוני?

אתה מתכוון לימין רדיקלי?
כן, אני יודעת.
לא יודעת אם היא התכוונה לכל הימין, או רק לימין הקיצוני, אבל וואלה לא אכפת לי. זה לא היה דווקא בשביל התגובה הספציפית הזו.
יש מאות אנשים שאומרים שכל הימין כזה, וזה לא בסדר.
ואז אומרים שזה גם לא קשור לימין ושמאל [הרפורמה], וזה כן. בבגץ יש הרבה יותר דיבור שמאלני, לעומת הכנסת. אז זה באיזו שהיא צורה גם קשור לימין ולשמאל.
וזה לא שאין ימניים שתומכים ברפורמה, והפוך. אני לא תומכת ברפורמה בהכרח כי אני בעד הכנסת. או בעד הימין. אבל כל הדברים שאתם אומרים, בנוגע לחוקים שהם ניסו לעשות[נגד להט"ב, לדוגמא] לא התקיימו. למה? כי גם לעם יש דיבור כלשהו. אם נחליט שמשהו לא עובד, תוך שניה כל המדינה תהיה על הרגליים.
אבל אם בגץ מול הכנסת, בגץ רוב הזמן מצליחה לשנות החלטות חשובות ונכונות של הכנסת.
וזה לא אמור להיות ככה. גם אנשים שתומכים ברפורמה לא בהכרח גזעניים להטבופובים ואין להם בעיה שיהיו חוקים פרסונליים.

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 11:13 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

לא, היא מדברת על הימין הקיצוני, לא על כל הימין.
ואין מה לעשות, הממשלה של עכשיו מורכבת בעיקר מימין קיצוני.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 11:27 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Allen Avadonia @ Apr 7 2023, 10:13 AM)
לא, היא מדברת על הימין הקיצוני, לא על כל הימין.
ואין מה לעשות, הממשלה של עכשיו מורכבת בעיקר מימין קיצוני.

הדעה שלי למעלה, ואני גם לא אומרת שלא. אני לדוגמא גם לא חושבת שביבי אמור להיות ראש ממשלה.

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 12:06 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

התכוונתי שהימין שכרגע נמצא בשלטון, שהוא ימין קיצוני, הוא שוביניסטי, גזעני ולהטבופובי. זה מעולה שאת לא כזאת, שהמשפחה שלך לא כזאת, אבל הממשלה לצערי כן וזאת פשוט עובדה, הם לא מנסים להכחיש את זה.
יש מאות אנשים שאומרים שכל הימין כזה, וזה לא בסדר.

נכון, זה באמת לא בסדר, אבל כרגע מי שמנסה להרוס את הדמוקרטיה זה הימין הקיצוני שנמצא בשלטון, וזה קצת יותר לא בסדר מאשר לחשוב שכל הימין הוא קיצוני, את לא חושבת?
אבל כל הדברים שאתם אומרים, בנוגע לחוקים שהם ניסו לעשות[נגד להט"ב, לדוגמא] לא התקיימו.

שוב, הם כן. הממשלה הבהירה שבכוונתה לחוקק חוקים מפלים, הממשלה גם ניסתה לעשות זאת בעבר הלא מאוד רחוק.
כי גם לעם יש דיבור כלשהו. אם נחליט שמשהו לא עובד, תוך שניה כל המדינה תהיה על הרגליים.

את מבינה שבדמוקרטיה אמורים להיות עוד מעצורים לממשלה מלבד העם, כן? זה לא הגיוני שהממשלה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, בלי קשר לאיך שהעם יגיב.

--------------------

Mr. Blue Sky
please tell us why
?Where did we go wrong

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025