האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הרפורמה המשפטית || דיון
פורסם ב: Apr 7 2023, 12:29 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1697
מגדר:female
משתמש מספר: 83176
חפצי המשתמש: צפה

"שוב, הם כן. הממשלה הבהירה שבכוונתה לחוקק חוקים מפלים, הממשלה גם ניסתה לעשות זאת בעבר הלא מאוד רחוק."
לא התכוונתי לזה שהם לא ניסו, התכוונתי שהחוקים הנ"ל לא הפכו לחוקים קיימים. אם המדינה תנסה לעשות משהוא כזה, שוב, הם לא יצליחו.

--------------------

shir~14~she

personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 7 2023, 12:33 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18717
מגדר:male
משתמש מספר: 62302

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 7 2023, 12:29 PM)
"שוב, הם כן. הממשלה הבהירה שבכוונתה לחוקק חוקים מפלים, הממשלה גם ניסתה לעשות זאת בעבר הלא מאוד רחוק."
לא התכוונתי לזה שהם לא ניסו, התכוונתי שהחוקים הנ"ל לא הפכו לחוקים קיימים. אם המדינה תנסה לעשות משהוא כזה, שוב, הם לא יצליחו.

הסיבה שהם לא הצליחו זה כי עדיין היה את בגץ שאמור לפסול חוקים כאלו בדיוק. ברגע שהם יוכלו לחוקק איזה חוק שהם רוצים עם הרפורמה, שום דבר לא יעצור אותם מלעשות את זה.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 12:39 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Allen Avadonia @ Apr 7 2023, 11:33 AM)
הסיבה שהם לא הצליחו זה כי עדיין היה את בגץ שאמור לפסול חוקים כאלו בדיוק. ברגע שהם יוכלו לחוקק איזה חוק שהם רוצים עם הרפורמה, שום דבר לא יעצור אותם מלעשות את זה.

למה כולם מניחים שאין לעם השפעה?
דבר שני- בגץ לא יעצרו אותם מלחוקק חוקים מפלים. יופי שזה מה שהם אמורים לעשות. זה נחמד וטוב, אבל האם הם באמת יעשו את זה?
כנראה שלא.

--------------------

shir~14~she

personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 12:52 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 726
משתמש מספר: 78233

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 7 2023, 12:39 PM)

כי עכשיו יותר מ300,000 אנשים יוצאים כל מוצש להפגין נגד כל מה שקורה במשך חודש+ (בערך) וכל מה שהשיגו זה לעצור את הרפורמה לרגע והיא תתחדש ביולי.

--------------------
טליה • היאת • ספוטיפיי

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 12:59 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

דבר שני- בגץ לא יעצרו אותם מלחוקק חוקים מפלים. יופי שזה מה שהם אמורים לעשות. זה נחמד וטוב, אבל האם הם באמת יעשו את זה?
כנראה שלא.

בג״ץ ממש כן עושים את זה. למה נראה לך שהם לא עושים את זה?

--------------------
he/him

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 13:00 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 26422
משתמש מספר: 80793

וואו אני לא עומדת לקרוא את כל הדיון הזה כי ככך צפוי מה שאני אקרא פה
בקיצור
בלי לדעת מה אן אומרת
אני מחזקת את אן
תקשיבו לאן באמת שהיא צודקת כי היא מדברת רק עובדות

--------------------

מאיוש
הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 13:18 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
חרמשים: 499842217
משתמש מספר: 75997

כנראה שלא.

ברור שיש לעם השפעה, פשוט הוא לא אמור להיות הדבר היחיד שעוצר את הממשלה מלחוקק חוקים מפלים. צריכים להיות עוד בלמים, ומכיוון שאין לישראל חוקה בית המשפט פחות או יותר הוא ההגנה היחידה על הזכויות שלנו.

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 13:21 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 7 2023, 12:18 PM)
ברור שיש לעם השפעה, פשוט הוא לא אמור להיות הדבר היחיד שעוצר את הממשלה מלחוקק חוקים מפלים. צריכים להיות עוד בלמים, ומכיוון שאין לישראל חוקה בית המשפט פחות או יותר הוא ההגנה היחידה על הזכויות שלנו.

אבל בגץ לא עושה מה שהוא צריך לעשות.
בגלל זה אנשים תומכים ברפורמה.

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 13:26 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
חרמשים: 499842217
משתמש מספר: 75997

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 7 2023, 13:21 PM)
אבל בגץ לא עושה מה שהוא צריך לעשות.
בגלל זה אנשים תומכים ברפורמה.

נכון, אבל הרפורמה היא בהחלט לא הדרך לתקן את זה. מה שהממשלה רוצה לעשות זה פשוט להרוס את אחד הגופים היחידים במדינה גוף שיכולים לבקר אותה או לעצור אותה, ואפשר להבין את זה מהמהירות של החקיקה ומההתעלמות וחוסר הכבוד המשווע של חלק מהשרים והפוליטיקאים שנמצאים בממשלה לשופטים ולהפגנות של האזרחים.

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 13:41 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 7 2023, 12:26 PM)
נכון, אבל הרפורמה היא בהחלט לא הדרך לתקן את זה. מה שהממשלה רוצה לעשות זה פשוט להרוס את אחד הגופים היחידים במדינה גוף שיכולים לבקר אותה או לעצור אותה, ואפשר להבין את זה מהמהירות של החקיקה ומההתעלמות וחוסר הכבוד המשווע של חלק מהשרים והפוליטיקאים שנמצאים בממשלה לשופטים ולהפגנות של האזרחים.

כן היא כן. אלה אם יש לך עוד דרך כלשהי למנוע מבגץ יותר מידי שליטה?
לא אכפת לי מה הממשלה רוצה כרגע. צריך למנוע מבגץ יותר מידי שליטה נקודה.

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 13:43 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 7 2023, 13:41 PM)
כן היא כן. אלה אם יש לך עוד דרך כלשהי למנוע מבגץ יותר מידי שליטה?
לא אכפת לי מה הממשלה רוצה כרגע. צריך למנוע מבגץ יותר מידי שליטה נקודה.

למנוע מבג״ץ יותר מדי כוח בכך שתביאי לממשלה אפילו יותר כוח ממה שיש לבג״ץ עכשיו?
סדר עדיפויות מעניין יש לך.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 14:10 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 66
משתמש מספר: 85182

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 6 2023, 22:33 PM)
נכון, כי האנשים הם אלה שעושים את המהלך הקיצוני הזה. החוקים לא מעבירים את עצמם בקריאה ראשונה או שנייה או מה שזה לא יהיה. והאנשים שאתה מדבר עליהם מסוגלים לעמוד מאחורי פגיעה בזכויות של כל כך הרבה אנשים אם לא כל העם ולכן הם אלו שיצטרכו לסבול מההשלכות של זה ולא אף אחד אחר. זה הגיוני לדעתך שמותר להם להרוס את הדמוקרטיה אבל הם עדיין מצפים שאנשים ישרתו במילואים בדיקטטורה?

הימין הקיצוני לגמרי נגד נשים ולהטבים. הם קראו לגייז בהמות. מבחינתם התפקיד של האישה זה להוליד ילדים. אתה לא יכול לטעון שהם לא שובינסטים להטבופובים וגזענים, אתה יודע שזה נכון ואין טעם להתווכח על זה. זאת לא דעה, זאת עובדה, ואי אפשר להגיד על עובדות מוגמרות שהן לא נכונות כי אז הדיון כבר נהיה לא הגיוני.

הממשלה ניסתה בעבר לחוקק חוקים מפלים. הממשלה הבהירה היטב שלא אכפת לה בשיט מזכויות או חוקי יסוד או מיעוטים. אין פה שום אי הבנה.

אה ואני רוצה להבהיר - אני לא נגדך או משהו. אני מתדיינת איתך, אני לא מנסה לתקוף אותך ואני מצטערת אם זה יצא ככה, אני נגד ההפיכה ופשוט מגיבה לטענות שאתה מעלה כאן.

כן אני מבין, הכל בסדר-מקובל שאנחנו דנים, הרי זה מטרת הנושא
אני מבין שאת מאוד נסערת מהנושא ושהוא חשוב לליבך, כמו לשאר האנשים שכאן
ככה שלפעמים בדיונים נוטים להיות קצת נסערים-אבל ככה זה ואני מבין ומכבד את דעתך
הרשי לי לחלוק עלייך מעט,אני חושב שיש המון הסטות בקשר לימן שקיבל את השם "הימין הקיצוני"
רוב העובדות האלו הם הסטות ולא נבדקו לעומק.. רוב האנשים בימן יכבדו כל אדם באשר הוא
פשוט יש להם דרך קצת אחרת והם מתייחסים לזה מבחינת התורה האם הדבר אסור או מותר וכן הלאה
האנשים שאת מדברת עליהם הם מעטים, אני יודע שלא מקובל עליהם הדרך הזו מכיוון שביהדות הדבר הזה לא מקובל
אבל אין ספק שצריך לכבד כל אדם באשר הוא ולא לכנות אותו בכינויים פוגעניים,להשפיל או לעשות כל דבר אחר נגדו.
אסור לבייש אנשים ככה שיש דרך לכל דבר.
אני לא רוצה להיכנס לעניין הזה כי הוא נרחב ומסובך וזה עלול להוביל לעוד ויכוח שאני לא מעוניין בו כרגע..
וגם זה לא מטרת הנושא
אז כן, רק היה לי חשוב להגיד את זה
וכן, גם אני לא נגדך או נגד מישהו מכאן חלילה, רק משתתף בדיון
להפך- קיוותי להצטרך לשיחה בשביל לקרב ולהתקרב לאנשים ולא להתרחק או להרחיק אותם

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 14:15 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Allen Avadonia @ Apr 7 2023, 12:43 PM)
למנוע מבג״ץ יותר מדי כוח בכך שתביאי לממשלה אפילו יותר כוח ממה שיש לבג״ץ עכשיו?
סדר עדיפויות מעניין יש לך.

זה כאילו אנחנו חוזרים על אותו הדבר. הממשלה מחוקקת חוקים שאנחנו לא מקבלים, לכן היא לא מצליחה לחוקק אותם. כי אנחנו לא נותנים לה. לכן הממשלה היא בעיה משנית. אבל בגץ, מתערב בהחלטות של הממשלה כמו הריסת בתי מחבלים. והממשלה לא יכולה לעמוד בפני בגץ כרגע, לכן "בעיית" בגץ בעדיפות ראשונית. זה לא כזה מסובך.

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 14:18 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 7 2023, 14:15 PM)
זה כאילו אנחנו חוזרים על אותו הדבר. הממשלה מחוקקת חוקים שאנחנו לא מקבלים, לכן היא לא מצליחה לחוקק אותם. כי אנחנו לא נותנים לה. לכן הממשלה היא בעיה משנית. אבל בגץ, מתערב בהחלטות של הממשלה כמו הריסת בתי מחבלים. והממשלה לא יכולה לעמוד בפני בגץ כרגע, לכן "בעיית" בגץ בעדיפות ראשונית. זה לא כזה מסובך.

הממשלה תחוקק חוקים כמה שבאלה. אין יותר הפגנות נגד הממשלה, למקרה ולא שמעת על החבר היקר שלנו בן גביר ועל המשמר הלאומי שלו שליטרלי מחולל טרור כשאנשים מעיזים להביע דעה נגד הממשלה.
האזרחים יכולים להפגין ולהביע דעה, אבל הם לא יכולים למנוע מממשלה שלא מתכננת להקשיב להם לחוקק חוקים מפלים.
לפחות בג״ץ הם לא אלו שמחוקקים את החוקים, רק פוסלים אותם.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 14:43 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Masha Rostova @ Mar 26 2023, 00:11 AM)
ישראל בנויה בצורה כזו שאם יקום חשש בו ייחקק חוק או תובע הצעת חוק עם רקע לא חוקתי, היא פשוט לא תחזיק מעמד. הממשלה הזו תיפול, כי העם בישראל יוריד אותה. העם שלנו, בניגוד למה שהרבה חושבים, יודע היטב איך הוא רוצה לחיות ולהתקיים ומה אין סיכוי שיעבור אצלו, כי העם היהודי בשורשיות שלו צמא לחופש. בניגוד אלינו, יש מדינות רבות בעולם שיכולות להתיימר להיות דמוקרטיות אבל הן בפועל לא, כי תפיסת העולם שלהן אחרת לגמרי. לכן אותה אמרה של "מחר יסירו זכויות אדם לג'ינג'ים" היא לא פחות ממגוחכת. השיטה הדמוקרטית ברובה אינה טמונה בחוקה של העם אלא דווקא בתרבות שלו. ולכן אין סיכוי ש"בקלות יוכל להיווצר מצב שבו הזכויות שלנו ילקחו מאיתנו ונהיה נתונים במדינה שהיא אינה דמוקרטית."

לא תגובה שלי, אבל די מסכמת את הרעיון:
"ישראל בנויה בצורה כזו שאם יקום חשש בו ייחקק חוק או תובע הצעת חוק עם רקע לא חוקתי, היא פשוט לא תחזיק מעמד. הממשלה הזו תיפול, כי העם בישראל יוריד אותה. העם שלנו, בניגוד למה שהרבה חושבים, יודע היטב איך הוא רוצה לחיות ולהתקיים ומה אין סיכוי שיעבור אצלו, כי העם היהודי בשורשיות שלו צמא לחופש. בניגוד אלינו, יש מדינות רבות בעולם שיכולות להתיימר להיות דמוקרטיות אבל הן בפועל לא, כי תפיסת העולם שלהן אחרת לגמרי. לכן אותה אמרה של "מחר יסירו זכויות אדם לג'ינג'ים" היא לא פחות ממגוחכת. השיטה הדמוקרטית ברובה אינה טמונה בחוקה של העם אלא דווקא בתרבות שלו. ולכן אין סיכוי ש"בקלות יוכל להיווצר מצב שבו הזכויות שלנו ילקחו מאיתנו ונהיה נתונים במדינה שהיא אינה דמוקרטית."

--------------------

shir~14~she

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025