האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הרפורמה המשפטית || דיון
פורסם ב: Apr 7 2023, 18:20 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 1781
מגדר:male
משתמש מספר: 71138
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (Aristotle Mendoza @ Apr 7 2023, 15:44 PM)
אתם מדברים על זה שהפגנות זה שווה את זה, ושלא נורא להיתקע בפקק..........
https://www.youtube.com/watch?v=yGvSYmChG20
לזה קוראים דמוקרטיה????

מדובר במיעוט שצריך להוקיע.
האם פעילי לה פמיליה בהפגנות תומכי הרפורמה זו גם כן דמוקרטיה? שזורקים עלינו ביצים, זו גם כן דמוקרטיה?
גם בצד של תומכי הרפורמה יש אנשים אלימים. בואו לא ניתמם.
כמו שאמרתי, זו רק קבוצה קטנה של אנשים מתוך הימן שמתנהגת בצורה כזו. השאר לא מתנהגים ככה.
חבל שמכללים מבלי לבדוק לעומק את העובדות..
אותו דבר אני יכול להגיד על "אנשי השמואל הקיצוניים" שהם נגד מתנחלים,רוצים לפנות ישובים וכו וכו
אבל לא כל השמאל כאלו, נכון? זו רק קבוצה קטנה שמאמינה בערכים האלו לצערי..
אותו דבר לגבי הימן.
חשוב מאוד לבדוק את העובדות,מי אמר מה, מתי ובאיזה הקשר
חשוב לא ליפול ברשת ולהאמין להסטות מבלי לבדוק האם הם נכונות או לא..

אממ, לצערי זה לא נכון. רוב הממשלה קוראת לנו אנרכיסטים, ורבים משריה הומופובים וגזענים חשוכים.
אין פה שום עיוות של מידע. זו המציאות החולנית אליה הידרדרנו.

לגבי המשטר שבן גביר רוצה להקים:
הוא לא רוצה להקים את המשטר הזה בשביל לעבור על החוקים
אלה בשביל שלא יווצר מצב שמדינת ישראל תשאר ללא לוחמים במידה ויהיו השבתות קיצונייות.
הוא העלה את הרעיון עקב השביתה האחרונה בצה"ל שיכלה להיגמר באסון מדיני חס ושלום..
בן גביר רוצה להקים משטר שיפעל וילחם במידה ותהיה שביתה קיצונית בצה"ל
במידה ולא יהיו לוחמים-הלוחמים שלו יפעלו במקומם וככה למדינה תהיה הגנה
המערכת שהכי נפגעת בסיפור הזה היא מערכת הביטחון
נכון לעכשיו הכנסת מעבירה חוקים אבל בג"ץ פוסל אותם- מה שלא אמור לקרות.
בג"ץ אמורים להיות מחוץ לתמונה,הכנסת היא הרשות המחוקקת והעליונה, לבג"ץ לא אמורה להיות השפעה
חוץ מעיניינים משפטיים שנוגעים אליה.
קיים חשש שמערכת הביטחון לא תדע למי להקשיב,לבג"ץ או לכנסת?
מצד אחד בג"ץ פסל את החוקים אבל מצד שני הכנסת אומרת-לא נקשיב להם ונפעל בכל זאת..
מי ינחה את מערכת הביטחון כציד לפעול? איזה חוקים בסופו של דבר כן יתקבלו?
חלק יקשיבו לבג"ץ וחלק לכנסת.. כאשר כל אחד נוגד את השני..
מקווה שלא נגיע לזה..

הכל טוב ויפה בהקמת משמר לאומי. כבר לפני שנה נקבע שצריך משמר כזה.
אבל למה שיהיה תחת שליטתו של שר כזה או אחר?
המשמר הלאומי צריך היה להיות כפוף למשטרה. אך מה שבן גביר רוצה זה שאותו משטר לאומי יהיה כפוף אליו, שזו פוליטיזציה נוראה ואיומה של הפעלת הכוח בישראל.
מה שהוא רוצה להקים לא יעזור בשום דבר, אלא רק יביא לבן אדם עצמו עוד כוח.
וזה הדבר שבאמת יכול לפגוע במערכת הביטחון.
אתן לך דוגמה לזה; נגיד וקורה מצב של מפגינים שחוסמים את איילון (מופרך, אה?), וכוחות המשטרה מגיעים למקום, וגם הגדוד של בן גביר.
במידה וגדוד בן גביר יחליט לפעול כנגד ההפגנות ביד קשה יותר מאשר זו של המשטרה? מה יקרה? הם פשוט יתחילו לירות אחד בשני?
למה ששר אחד יקבל פלוגה שיש לו שליטה בלעדית עליה? הדבר יפרק אץ המערכות השונות בישראל.
אם בג"ץ יהיה מחוץ לתמונה לא יהיה שום דבר שירסן את הממשלה, ואז היא תוכל לחוקק מה שתרצה. יש לציין שאין שום מדינה דמוקרטית בעולם שבה לממשלה יש כוח בלעדי ואין עליה ביקורת או חסן שיפוטי כזה או אחר.
בג"ץ פסל כ22 חוקים עד היום. בכל שנות קיומו, שזו כמות מזערית בהשוואה למדינות אחרות בעולם.
אבל נגיד ולבגץ כן יש יותר מדי כוח, הרפורמה היא אינה הדרך. מוזמן להסתכל על מה שכתבתי מוקדם יותר בדיון.

--------------------
ארן יגארררררררררר

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 7 2023, 18:20 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9697150
מגדר:
משתמש מספר: 82673

QUOTE (Allen Avadonia @ Apr 7 2023, 18:19 PM)
אני מצטער אבל היות וזה ערוץ 14 שפרסם את הכתבה קשה לי להאמין שזה נכון.

זה כבר מרתיח.
זה פאקינג אמיתי יש סרטונים ואישה שאיבדה הזיכרונות מאבא שלה כי אנשים רצו למחות - אפילו אם המחאה היא צודקת.

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
my name is not Yael but ok
‏he/them
‏ Taylor Swift | Math | Tubbo | idk

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 18:23 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18717
משתמש מספר: 62302

QUOTE (Aristotle Mendoza @ Apr 7 2023, 18:20 PM)
זה כבר מרתיח.
זה פאקינג אמיתי יש סרטונים ואישה שאיבדה הזיכרונות מאבא שלה כי אנשים רצו למחות - אפילו אם המחאה היא צודקת.

את יודעת כמה פעמים שמעתי את ערוץ 14 מדבר בולשיט? שלוש. את יודעת כמה פעמים שמעתי את ערוץ 14? שלוש. סליחה באמת אם קשה לי להאמין למה שמתפרסם שם, במיוחד כשמה שאמרת עכשיו נשמע מאוד מופרך לדעתי ואם זה גם בא מערוץ 14 זה כנראה מסביר למה.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 18:24 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

QUOTE (Aristotle Mendoza @ Apr 7 2023, 16:20 PM)
זה כבר מרתיח.

זה נורא ואיום, וכמובן שצריך להוקיע את המעשה.
עם זאת, מדובר בקומץ של מפגינים, ממש לא מתקרב לכל הישראלים הנפלאים שיוצאים מדי שבוע לרחובות למחות נגד הרפורמה.
כמו כן, ישנה אלימות גם בצד השני, (איומים על מפגינים, חטיפת דגלים, עליי אישית זרקו ביצים, קיללו, פעילי לה פמיליה הסתובבו ואיימו על מפגינים, פעלו באלימות ועוד). חשוב להפריד בין המיעוט האלים לבין המוחים עצמם.

--------------------
ארן יגארררררררררר

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 18:28 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 499842217
מגדר:female
משתמש מספר: 75997

QUOTE (Aristotle Mendoza @ Apr 7 2023, 18:20 PM)
זה כבר מרתיח.

ברור שזה לא המצב האידיאלי לאף אחד מהצדדים. אי אפשר להילחם בממשלה שלא מקשיבה לעם ולהישאר תמימים ולהמשיך כרגיל. מה עם הפלסטינים שנהרגים על בסיס קבוע? מה עם הלהטבים שנזרקים מהבית או מתאבדים בגלל פאקינג מי שהם? יש השלכות לכל דבר, אז למה לא לעשות את הדבר שיהיה הדבר הנכון?

וגם, כמו ש@מי, אני אמר, זה באמת הקיצוניים. אני לעולם לא הייתי חולמת לעשות דבר כזה וזה נראה לי ממש הזוי כשראיתי את זה, אבל צריך בכל זאת לשים דברים בפרופורציות ולהסתכל על האם אלו העובדות או העובדות המעוותות.

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 20:36 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 44718
משתמש מספר: 82841

QUOTE (Aristotle Mendoza @ Apr 7 2023, 17:44 PM)
אתם מדברים על זה שהפגנות זה שווה את זה, ושלא נורא להיתקע בפקק..........
https://www.youtube.com/watch?v=yGvSYmChG20
לזה קוראים דמוקרטיה????

זה מיעוט, ומלבד זאת סביר להניח שזו לא כל האמת. סביר להניח שהיו ימנים שפגעו בהם וכמחאה הם פרצו לבית.
אתה רוצה לשמוע משהו? אני הייתי פעם אחת בהפגנה. בפעם היחידה הזו עברה קרוב אלינו מכונית עם תומכי הרפורמה וצעקה עלינו ”יא שרמוטות שרמוטות תמותו אמן”. וזה היה בהפגנה היחידה שהייתי בה. יש סיפורים הרבה יותר גרועים על תומכי הרפורמה שפגעו פיזית במפגינים. אז מה עדיף, בזיזת רכוש או פגיעה פיזית קשה?

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2023, 20:41 PM
צטט הודעה

I’m mental about you too

פרטי משתמש
חרמשים: 12906
משתמש מספר: 77312

QUOTE (Aristotle Mendoza @ Apr 7 2023, 16:20 PM)
זה כבר מרתיח.

קראת את זה?
זו כתבה נוראית שאין בה דבר אחד נכון. יש סיבה שוריאן אומר שזה כנראה לא אמיתי.
בערוץ ארבע עשרה מתפרסמים הרבה דברים לא אמיתיים וסליחה אבל זה לגמרי הגיוני שגם זה לא אמיתי.
נ.ב-
@אן
מסכימה עם כל מילה שכתבת :)

--------------------
קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3>

"We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats
cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe
we have a more complete communion with one another than even lovers have"

היייי זאת סופיייייי
קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש

🎗

---------
פורסם ב: Apr 8 2023, 23:51 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 66
משתמש מספר: 85182

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 7 2023, 18:18 PM)
באיזה ערוץ זה שודר? ערוץ 14. דיברו על הסתה - הנה לכם דוגמה לזה. מה עם זה שממשלת ישראל פוגעת בזכויות של מיעוטים, שמתנחלים משתמשים באלימות נגד מפגינים, שסמוטריץ' מארגן את מצעד הבהמות, שטרוריסט מקבל פאקינג צבא משלו, שעבריין מורשע עוקף את החוק ונהיה שר? בואו נשים דברים בפרופורציות. זה היה מעשה קיצוני, נכון, אבל להאשים את הקורבן תמיד אפשר.

טוב, כאן לעולם לא נגיע להסכמה..
לצערי זה כבר מפולג לימין ושמואל, והדעות מאוד מאוד קיצוניות ומאוד מורכבות ככה שלא משנה מה אגיד.
לצערי ככה חינכו את רוב האנשים שכאן וכך חינכו אותם לחשוב זה כל-כך מושרש שלא יעזור לדון בזה לצערי..
אני רק מאחל שהלוואי שנדע לדון כל אדם לקחו זכות
וכמו שאת כרגע מגינה על הצד שלך, ככה שתדעי להגן גם על צדדים אחרים (לומרות שאת לא רואה בזה סיבה כרגע)
ולנסות לשמוע מה הדעות האמיתיות שלהם, לנסות להבין באיזה הקשר הדבר נאמר, ומי אמר אותו ולמה..
יום אחד נבין הכל..
אני נאלץ לסיים את השיח הזה מכיוון שאין לי כוונה לפתח כאן ריב או משהו בסגנון חס ושלום
ואני גם מרגיש שאני פשוט חוזר על עצמי ואין טעם לנהל ככה דיון
היה מאוד מעניין לשוחח ומקווה לפגוש אנשים נוספים בדיונים אחרים ובקטגוריות אחרות
בשורות טובות לכל עם ישראל

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Apr 9 2023, 12:39 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 1697
משתמש מספר: 83176

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 7 2023, 17:09 PM)
אז את תומכת במהלך שאת לא יודעת מה מטרתו? אוקיי

זה התגובה של אנשים שאומרים להם שרוצים להפוך את המדינה שלהם לדיקטטורה ולקחת להם זכויות. אל תצפו מהם פשוט לשבת ולשתוק.

באיזה משפט הבנת את זה?
בכל הטיעונים שכתבתי את ענית. ועכשיו זה המשפט שאת אומרת?
כאילו, וודפאק?
אני מבינה מה הרפורמה אמורה לעשות ורוצה שתתקיים לא בהכרח למטרה הספציפית שלה. או לפחות לא בהכרח למטרה שאתם חושבים שהרפורמה בשבילה-
אני חושבת שהרפורמה תוביל לתיקון של מערכת המשפט.
זה מיעוט, ומלבד זאת סביר להניח שזו לא כל האמת. סביר להניח שהיו ימנים שפגעו בהם וכמחאה הם פרצו לבית.
אתה רוצה לשמוע משהו? אני הייתי פעם אחת בהפגנה. בפעם היחידה הזו עברה קרוב אלינו מכונית עם תומכי הרפורמה וצעקה עלינו ”יא שרמוטות שרמוטות תמותו אמן”. וזה היה בהפגנה היחידה שהייתי בה. יש סיפורים הרבה יותר גרועים על תומכי הרפורמה שפגעו פיזית במפגינים. אז מה עדיף, בזיזת רכוש או פגיעה פיזית קשה?

והמפגינים שנגד הרפורמה מעולם לא פגעו פיזית באף אחד?
איזה קל זה לראות רק את הצד שאתה נגדו.
שום צד בכל מה שקשור להפגנות בסופו של יום לא בסדר. אבל למה לראות את כל התמונה אם אפשר לראות רק חלק ממנה?

--------------------

shir~14~she

personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 9 2023, 13:16 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 9 2023, 12:39 PM)
באיזה משפט הבנת את זה?
בכל הטיעונים שכתבתי את ענית. ועכשיו זה המשפט שאת אומרת?
כאילו, וודפאק?
אני מבינה מה הרפורמה אמורה לעשות ורוצה שתתקיים לא בהכרח למטרה הספציפית שלה. או לפחות לא בהכרח למטרה שאתם חושבים שהרפורמה בשבילה-
אני חושבת שהרפורמה תוביל לתיקון של מערכת המשפט.

והמפגינים שנגד הרפורמה מעולם לא פגעו פיזית באף אחד?
איזה קל זה לראות רק את הצד שאתה נגדו.
שום צד בכל מה שקשור להפגנות בסופו של יום לא בסדר. אבל למה לראות את כל התמונה אם אפשר לראות רק חלק ממנה?

אמרת , ואני מצטטת, "לא אכפת לי מה המטרה של הרפורמה". את מדברת פה על לראות את התמונה השלמה ולא רק צד אחד, אבל את מתעלמת לגמרי מההשלכות של הרפורמה. הממשלה לא אמורה להיות מסוגלת לחוקק איזה חוקים שבא לה בלי קשר לאיזו ממשלה זאת - ואולי יש הפגנות קיצוניות שהאנשים הבאמת קיצוניים משתתפים בהן (ורובן לא כאלה) אבל אנשים חוששים על החופש שלהם ובצדק.

קל מאוד להצביע על מקרים אחדים של אלימות מול ימנים ולהגיד שהם הקורבן. שר ימני קיצוני קיבל צבא משלו, ימנים קיצוניים שורפים מקומות ומשתמשים באלימות באופן כמעט קבוע, הטרור לא מפסיק - וברור שאלו לא כל הימנים, כמובן, אבל אלו גם ממש לא כל השמאלנים, ולקרוא למפגינים שלא פגעו באף אחד (אני מדברת על ההפגנות בקפלן לדוגמה) אנרכיסטים כשיש לנו שר שהוא טרוריסט בעצמו זה מאוד אירוני.

--------------------

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 9 2023, 18:24 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 1697
משתמש מספר: 83176

QUOTE (Lavender Haze @ Apr 9 2023, 12:16 PM)
אמרת , ואני מצטטת, "לא אכפת לי מה המטרה של הרפורמה". את מדברת פה על לראות את התמונה השלמה ולא רק צד אחד, אבל את מתעלמת לגמרי מההשלכות של הרפורמה. הממשלה לא אמורה להיות מסוגלת לחוקק איזה חוקים שבא לה בלי קשר לאיזו ממשלה זאת - ואולי יש הפגנות קיצוניות שהאנשים הבאמת קיצוניים משתתפים בהן (ורובן לא כאלה) אבל אנשים חוששים על החופש שלהם ובצדק.

קל מאוד להצביע על מקרים אחדים של אלימות מול ימנים ולהגיד שהם הקורבן. שר ימני קיצוני קיבל צבא משלו, ימנים קיצוניים שורפים מקומות ומשתמשים באלימות באופן כמעט קבוע, הטרור לא מפסיק - וברור שאלו לא כל הימנים, כמובן, אבל אלו גם ממש לא כל השמאלנים, ולקרוא למפגינים שלא פגעו באף אחד (אני מדברת על ההפגנות בקפלן לדוגמה) אנרכיסטים כשיש לנו שר שהוא טרוריסט בעצמו זה מאוד אירוני.

דבר ראשון- את בכלל קוראת את מה שאני כותבת? אני חוזרת על אותה נקודה שוב ושוב:
את מדברת פה על לראות את התמונה השלמה ולא רק צד אחד, אבל את מתעלמת לגמרי מההשלכות של הרפורמה. הממשלה לא אמורה להיות מסוגלת לחוקק איזה חוקים שבא לה בלי קשר לאיזו ממשלה זאת - ואולי יש הפגנות קיצוניות שהאנשים הבאמת קיצוניים משתתפים בהן (ורובן לא כאלה) אבל אנשים חוששים על החופש שלהם ובצדק.
הממשלה לא מטרידה אותי כמו בגץ. בגלל הרבה סיבות שהזכרתי קודם. אני לא מתעלמת מההשלכות של הרפורמה, אני חושבת שההשלכות של הרפורמה לא יהיו גרועות כמו להישאר כמו רפורמה. בגץ חולים בנפש. אני קוראת כתבות על אמהות מתעללות שקבלות שנה שנתיים מעצר. זה נשמע לך הגיוני? אבל אם ינסו לעשות לדוגמא- חוקים נגד ג'ינג'ים, הסיכוי שזה יתקבל הוא כמעט אפסי.
דבר שני- אי אכפתיות לא משמעה אי הבנה.
דבר שלישי-
פפ. מקרים יחידים עלק. חוץ מזה מי אמר שהם הקורבן? אמרתי שבעניינים כאלה גם השמאלנים וגם הימניים אשמים.

--------------------

shir~14~she

personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 9 2023, 19:36 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 9 2023, 18:24 PM)
את מדברת פה על לראות את התמונה השלמה ולא רק צד אחד, אבל את מתעלמת לגמרי מההשלכות של הרפורמה. הממשלה לא אמורה להיות מסוגלת לחוקק איזה חוקים שבא לה בלי קשר לאיזו ממשלה זאת - ואולי יש הפגנות קיצוניות שהאנשים הבאמת קיצוניים משתתפים בהן (ורובן לא כאלה) אבל אנשים חוששים על החופש שלהם ובצדק.
הממשלה לא מטרידה אותי כמו בגץ. בגלל הרבה סיבות שהזכרתי קודם. אני לא מתעלמת מההשלכות של הרפורמה, אני חושבת שההשלכות של הרפורמה לא יהיו גרועות כמו להישאר כמו רפורמה. בגץ חולים בנפש. אני קוראת כתבות על אמהות מתעללות שקבלות שנה שנתיים מעצר. זה נשמע לך הגיוני? אבל אם ינסו לעשות לדוגמא- חוקים נגד ג'ינג'ים, הסיכוי שזה יתקבל הוא כמעט אפסי.
דבר שלישי-
פפ. מקרים יחידים עלק. חוץ מזה מי אמר שהם הקורבן? אמרתי שבעניינים כאלה גם השמאלנים וגם הימניים אשמים.

אני לא מבינה למה מקרים שלא משפיעים עלייך בכלל או כמעט בכלל הם יותר חשובים בשבילך מאשר דברים שיאפשרו לאנשים לקחת לך ולעוד המון א.נשים זכויות יסוד. לרצות שיהיה צדק בבגץ זה טוב ויפה, אבל אם את בסדר עם מהלך שיהרוס את הדמוקרטיה ואת האיזון וייתן לממשלה כוח לקחת לאוכלוסיות מדוכאות (שהיות ואת בת את חלק מהם) זכויות בסיס מה עשית בזה? והדוגמה הזאת של החוק נגד ג'ינג'ים היא מיותרת כי נגד ג'ינג'ים אין אפליה בת מאות שנים שמשפיעה עליהם כל החיים שלהם. נגד נשים, או להטבים, שלא לדבר על ערבים או לא יהודים, יש.

כן, מקרים אחדים ונדירים שהמון אנשים מהשמאל לא מסכימים איתם ובכל זאת אנשים קוראים למפגינים רגילים אנרכיסטים בגללם. זה נראה לך הגיוני? ואני יודעת שיש גם מלא הכללות בנוגע לימין, אבל מי שכרגע בממשלה זה הימין הבאמת קיצוני והם עושים דברים שאף אחד לא עשה לפניהם (אני יודעת שכשרבין היא ראש ממשלה הייתה פסקת התגברות אבל זאת הייתה ממשלה מעורבת של שמאל וימין והם עשו את זה בכלל בשביל החרדים, והרפורמה היא בקנה מידה הרבה יותר גדול).

--------------------

Mr. Blue Sky
please tell us why
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Apr 10 2023, 00:39 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

QUOTE (Petra Wiggin @ Apr 9 2023, 16:24 PM)
דבר שלישי-

האם הרפורמה שווה את הסיכון של לחיות במדינה בה כל זכויותייך לא מוגנות, שבה הממשלה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, ושום גורם לא יוכל לעצור בעדה? שתמיט עלינו אסון כלכלי?
אם הענישה מפריעה לך במערכת בתי הדין בישראל, למה לא לטפל בזה נקודתית?
למה לעשות שינוי כה נרחב במערכת המשפט בישראל (שרוב המומחים מתנגדים אליה), שטומן בחובו סיכונים כה רבים?
אני מזכיר, שום דבר ברפורמה לא מזכיר החמרת ענישה. מי אומר שדבר כזה יקרה בכלל במידה והרפורמה תעבור?
מי הבטיח לך דבר כזה?
אבל אם ינסו לעשות לדוגמא- חוקים נגד ג'ינג'ים, הסיכוי שזה יתקבל הוא כמעט אפסי.

למה שיהיה אפסי אם אין רסן על הממשלה?
בג"ץ ומערכת אכיפת החוק בישראל אינם מושלמים. זה ברור. אך הרפורמה המוצעת היא אינה הדרך.
רוצה לשנות את החמרת הענישה-תשני.
אך לא בהרס הדמוקרטיה.
(ובכלל, מה גורם לך להעדיף את הממשלה על פני בג"ץ, שמחויב לשמור על דין צדק? האם את מעדיפה את בן גביר על פני אסתר חיות? להזכירך זו הממשלה עם הכי הרבה כתבי אישום בהיסטוריה של המדינה, שוברת שיא במינוי מקורבים ושחיתויות, ממשלה שלא נותנת שום ייצוג למגזרים שלמים בחברה הישראלית (נשים, ערבים, להטבים שהם לא אמיר אוחנה), שכבר ניסתה לחוקק חוקים מפלים בעבר, שרבים מחבריה הם הומופובים, שוביניסטים וגזענים מוצהרים? תומכי טרור יהודי? באמת? אותם את מעדיפה על פני בג"ץ?)

--------------------
ארן יגארררררררררר

---------
פורסם ב: Apr 10 2023, 07:24 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
משתמש מספר: 84224

מדובר במיעוט שצריך להוקיע.
האם פעילי לה פמיליה בהפגנות תומכי הרפורמה זו גם כן דמוקרטיה? שזורקים עלינו ביצים, זו גם כן דמוקרטיה?
גם בצד של תומכי הרפורמה יש אנשים אלימים. בואו לא ניתמם.

מיעוט?? מיעוט??

קראת אולי את הגדת ההתנגדות??? זה דבר ראשון מבייש את הדת באופן נוראי.
ודבר שני. מה? הגדה להתנגדות
חד מפגין? איזה מין זלזול הם רוצים לעשות?
וכל עיתון הארץ הוציא איתו את זה.

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 10 2023, 09:43 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (זה הכינוי החדש שלי @ Apr 10 2023, 07:24 AM)

מיעוט?? מיעוט??

קראת אולי את הגדת ההתנגדות??? זה דבר ראשון מבייש את הדת באופן נוראי.
ודבר שני. מה? הגדה להתנגדות
חד מפגין? איזה מין זלזול הם רוצים לעשות?
וכל עיתון הארץ הוציא איתו את זה.

מפגיני ימין פוגעים פיזית במפגינים, ולך אכפת מהגדה שסהכ נותנת תקווה למפגינים נגד ההפיכה? תסכים איתי שזה סדר עדיפויות קצת מוזר. ולא כל דבר בא לעשות לדתיים דווקא, ההגדה כמו שאמרתי היא באמת פשוט ברוח המחאה לדבר על יציאה לחירות בימים האלו ולא רק במצרים לפני 2000 שנה (אני די בטוחה שזה 2000).

--------------------

Mr. Blue Sky
please tell us why
?Where did we go wrong

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025