![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 12:56 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז רק הטרוריסט. זה לא משנה כי בכל מקרה יש בממשלה הזאת אנשים באמת קיצוניים ברמה אחרת וזה אבסורדי לתת להם את הכוח הזה, מה גם לאף ממשלה לא צריך להיות כוח לעשות מה שבאלה כשהעם הוא היחיד שיכול לעצור אותה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 13:26 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
במדינה "מתוקנת", בית המשפט לא אמור להיות חולה נפש. "וכאן אני חוזר לשאלה ששאלתי קודם שהתחמקת ממנה באלגנטיות: תני לי מדינה דמוקרטית אחת שהעם הוא ההדבלה היחידה על הממשלה." פה אני חייבת לומר שגם אם כרגע אני לא מסכימה איתך, התגובות שלך בכל דיון מצחיקות מאוד.[בקטע טוב] עאלק להתחמק באלגנטיות. בכל מקרה- אני אענה בכנות- לא שמעתי על מדינה כזאת. אבל אתה תן לי מדינה שבית המשפט שלה כל כך מושחת. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 13:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו
למושחט אין הגדרה אוניברסלית אז זה בלתי אפשרי. לדעתי בית המשפט לא כזה נוראי כמו שאת חושבת משומה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 13:45 PM
|
||||
הוא כן. הוא מאוד מושחת. זה זוועתי שאמא שצילקה נפשית את הבת שלה לכל החיים תקבל שנה שנתיים מאסר. וזה לא צודק. לא הגיוני שאנס מקבל שנתיים עבודות שירות. זה לא הגיוני בשום עולם. בכל כמעט מדינה אחרת היו שולחים אותו למאסר עולם. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 13:50 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכון
את טועה תני לי מדינה אחת ששלחה למאסר עולם במצב כזה. חוץ מזה לגלות לך סוד? העונשים קבועים בחוק. בית המשפט לא ממציא אותם על המקום. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 18:22 PM
|
||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
ישנם חוקים שהממשלה לא הצליחה לחוקק כי בג"ץ פסל אותם וקבע כי אלו עומדים בסתירה לחוקי היסוד. כאשר אפילו את האפשרות הזו את לוקחת מבגץ, הממשלה תוכל לעשות מה שהיא תרצה. לא יהיה שום דבר שיגן על הזכויות שלך. אמרתי לך, את יכולה לטפל נקודתית בהחמרת הענישה אם זה הדבר שמפריע לך במערכת המשפט. לא להחריב לגמרי את כל המערכת. את יודעת את תוכנה של הרפורמה? אין בה שום סעיף שמדבר על החמרת ענישה.
שוב, את יכולה לערוך שינויים כאלו או אחרים, ולטפל נקודתית בהחמרת הענישה. הרפורמה היא לא הדרך.
אז למה לתת להם כוח אבסולוטי? את יודעת מה תוכנה של הרפורמה, את ההשלכות שלה? את יודעת שהרפורמה בכלל לא מבטיחה לטפל בהחמרת ענישה? מי אמר לך שדבר כזה יקרה?
חוששני שזו לא ההגדרה של שחיתות. שיקול דעת מוטעה, אולי. אך זו אינה ההגדרה של שחיתות. שחיתות יכולה להיות, לדוגמה, שחיתות שלטונית, דבר שרווח במשרדי הממשלה (כתבי אישום, תיקים פליליים...) איך בית המשפט בישראל מושחת? ואיך ברמה של הממשלה? -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 19:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעת מה קרה בפולין ב2016? בדיוק מה שקורה פה עכשיו רק שהאזרחים הפסידו. את יודעת מה קרה אחרי זה? התחילו לאסור על הפגנות, הממשלה השתלטה על הספרי לימוד של ילדים בבי ספר, על מה שהילדים לומדים ועל המנהלים של הבית ספר. הם אסרו על להט"בים שמחוץ לארון להיכנס לאיזורים מסוימים לפני שנה-שנתיים בערך. זה מה שייקרה כאן עכשיו בארבע שנים הקרובות אם זה יהיה כמו בפולין - סמוטריץ' משווה להט"בים לבהמות אז הנה כבר אסור ללהט"בים להיכנס למקומות. אחד מהשרים ניסה להוציא שאסור לבתי ספר לעשות תוכניות על הרפורמה ולהט"בים. ניסו גם להוריד את התוכנית של שאשא-ביטון על תמיכה נפשית ללהט"בים שבארון. רק היום המשטרה לקחה את אחד המפגינים הגדולים לחקירה בניסיון ללחוץ עליו להפסיק להפגין. זו מדינה שלא תתפקד אם זה ימשיך ככה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 20:56 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש לא אותו דבר. פקקים ופגיעה שהיא אשכרה פיזית או מילולית זה ממש לא אותו דבר וזה הרבה יותר חמור. ולצערי זה קורה הרבה שמפגינים מהימין פוגעים פיזית ומילולית במפגנים מהשמאל. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2023, 22:27 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני חושב שעם ישראל נמצא בתקופת משבר מאוד קשה.
רק השבוע התבשרנו בבשורות קשות ומצערות.. פיגוע קטלני שלקח שתי אחיות ופצע את אמם,ולבסוף נתבשרנו שגם היא לא שרדה.. תייר נרצח בסוף שבוע שעבר ועוד רבים פצועים קשה מהאירוע.. אם נלך אחורנית, ישנם עדיין פצועים מאירועים שהתרחשו בחודשים האחרונים אני כל פעם מחדש מופתע מכך שממשיכים ב"שגרת ההפגנות" לומרות המצב הקשה. אני חושב שאם כל הכבוד, ואם כל הרצון לשנות או מה שלא יהיה, צריך להתייחס גם למצבים המצערים האלו. אי אפשר להמשיך ולהתעלם מהאירועים האלו. קצת התייחסות,ניחום, לעצור רגע מאותה ה"שגרה" להבין שכולנו אחים. לא רק ביום הזיכרון וביום השואה להפסיק את השגרה, אלה גם בימים כאלו אני חושב שצריך להניח את הכל בצד כרגע, צריך להסתכל מה עוד קורה ומעבר לזה.. תפקחו עיניים.. מאוד מצער אותי שאין הזדהות כללית עם אותם האירועים אני ממש מאחל שנדע להיות מאחודים אחד בשביל השני לא רק בשביל המטרות של עצמנו,אלה בשביל המטרות של כולנו, שנזכה להבין שכל יהודי הוא חלק מאיתנו ממש. כל אחד שהולך זה אובדן גדול לעם שלנו. אנחנו כיחידים,שייכים לעם אחד-לאומה אחת. הלוואי שההמון בהפגנות ידע להתאחד גם עם דברים שהוא לא ממש מסכים איתם -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2023, 00:31 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
בהחלט קשים, ה-'דברים' האלה. אני בקושי יכול לסבול לשמוע אפילו את השם של המעשה המתועב הזה. פקקים, תופעה קשה מאוד. אלימה במיוחד. בכלל לא קורית גם בכל הפגנה גדולה, גם של תומכי הרפורמה. אתה באמת רוצה שניכנס לפה להשוואות? להביא את רעולי הפנים ולה פמיליה לדיון? זריקות הביצים? חטיפת דגלים, איומים, פגיעות פיזיות, ניסיונות דריסה מצד תומכי הרפורמה? (הייתי טוען אפילו שמקרי האלימות רווחים יותר בצד של תומכי הרפורמה, אם כי לא נעשתה השוואה או מחקר ממשי שבודק את הדבר, אז אמנע כרגע). כמובן שבכל צד יש את הקיצוניים שלו. גם אצל מתנגדי הרפורמה וגם אצל תומכיה. אך זה מה שהם. קיצון מוקצה. קיצוניים שאינם מייצגים את רוב המפגינים. אגב, לא יכולתי שלא לשים לב שאתה נטפל לכמה משפטים ספציפיים ולא לטיעונים עצמם. -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2023, 06:36 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חה חה ככה אני מתחמק כולנו אחים, אתה צודק בהחלט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 15:33 PM
|
||||
אם לא אכפת לך, אני הייתי בדיון עם משתמש. מתוך כך- לא כל מה שכתבתי שם נוגע להתחלה של ויכוח בין 2 משתמשים, כלומר אתה לא יכול לשאול אותי שאלות של תחילת דיון, כמו האם אני יודעת מה תוכנה של הרפורמה. לכן יהיה קצת מטומטם לחזור על מה שאמרתי. אם אתה רוצה תשובה- תוכל לחזור על התגובות שכתבתי. [אם זה יצא קצת תוקפני- זה ממש לא בקטע כזה, פשוט אין לי כוח ממש לחזור על עצמי מההתחלה...] "שוב, את יכולה לערוך שינויים כאלו או אחרים, ולטפל נקודתית בהחמרת הענישה. הרפורמה היא לא הדרך." זה לא עובד ככה, נכון? אני לא יכולה פשוט להתפרץ לאיזה בית משפט ולדרוש בכך... :] "שמעת מה קרה בפולין ב2016? בדיוק מה שקורה פה עכשיו רק שהאזרחים הפסידו. את יודעת מה קרה אחרי זה? התחילו לאסור על הפגנות, הממשלה השתלטה על הספרי לימוד של ילדים בבי ספר, על מה שהילדים לומדים ועל המנהלים של הבית ספר. הם אסרו על להט"בים שמחוץ לארון להיכנס לאיזורים מסוימים לפני שנה-שנתיים בערך. זה מה שייקרה כאן עכשיו בארבע שנים הקרובות אם זה יהיה כמו בפולין - סמוטריץ' משווה להט"בים לבהמות אז הנה כבר אסור ללהט"בים להיכנס למקומות. אחד מהשרים ניסה להוציא שאסור לבתי ספר לעשות תוכניות על הרפורמה ולהט"בים. ניסו גם להוריד את התוכנית של שאשא-ביטון על תמיכה נפשית ללהט"בים שבארון. רק היום המשטרה לקחה את אחד המפגינים הגדולים לחקירה בניסיון ללחוץ עליו להפסיק להפגין. זו מדינה שלא תתפקד אם זה ימשיך ככה" "הם אסרו על להט"בים שמחוץ לארון להיכנס לאיזורים מסוימים לפני שנה-שנתיים בערך." וכמה זמן זה החזיק? חוץ מזה- נקודה חשובה מאוד: מהרגע ששופט נבחר, זהו. מת. מאוד קשה לפטר שופט. אז מה אכפת לו לעשות חרטות? "בהחלט קשים, ה-'דברים' האלה. אני בקושי יכול לסבול לשמוע אפילו את השם של המעשה המתועב הזה. פקקים, תופעה קשה מאוד. אלימה במיוחד. בכלל לא קורית גם בכל הפגנה גדולה, גם של תומכי הרפורמה." אין טעם לריב על מי יותר קיצוני, או על מי יותר גרוע. קיצוניות, בכל מצב היא לא דבר טוב. אני לא מסכימה כשאומרים שהשמאל הרדיקלי יותר טוב מהימין הרדיקלי והפוך. אני מסכימה כשמישהו יאמר סוף סוף ששום קיצוניות לא טובה. "לא נכון את טועה תני לי מדינה אחת ששלחה למאסר עולם במצב כזה. חוץ מזה לגלות לך סוד? העונשים קבועים בחוק. בית המשפט לא ממציא אותם על המקום." מדינה אחת? למה לא חמש? אניוואי- באריתריאה שלחו למעצר עולם בגין אונס. סו... בכל מקרה אני חוזרת על עצמי בערך כל הדיון, אז שמישהו יביא טענה טיפה יותר מעניינת ולא כזאת שכל העולם טוען... :] בנתיים אני עפה מפה :] -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 15:54 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, כי נמאס מטענות בנוסח "הזכויות שלנו מגיעות לנו" או "הממשלה לא אמורה להגיע למצב שבו היא יכולה לעשות מה שבא לה ורק העם יכול לעצור אותה וגם זה רק אם היא שפוייה מספיק כדי להקשיב לו". תביאו משהו יותר מעניין. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 20:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרפורמה זה דבר חשוב וצריך לתמוך בזה כמה שאפשר
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 20:34 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחזיק עד היום תודה ששאלת. כבר מבינים שיש בממשלה הנוכחית שרים וחברי כנסת שלא תהיה להם בעיה לאסור על להט"בים להיכנס למקומות ובלי בג"ץ יש סיכוי הרבה יותר גדול שזה ייקרה מאשר עם. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |