![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 18:47 PM
|
||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוב הממשלה היא אכן קיצונית, הומופובית ונגד נשים. זה לא "כמה אנשים", אלו חלקים נכבדים מהקואליציה שמכהנים כשרים בתפקידים בכירים (סמוטריץ' בן גביר, אבי מעוז, אלמוג כהן, אורית סטרוק... כל אלו נחשבים ימין קיצוני. ויש עוד מלא דוגמאות. אם היינו נכנסים לכל אמירה גזענית, הומופובית או שוביניסטים של חברי הקואליציה, הדיון היה נהיה ארוך מאוד. הדבר שהזכרת לא חלק מהרפורמה, והוא גם לא בהכרח טוב (תלוי איך אתה מסתכל על הנושא. אני אישית לא מצאתי כמעט שום דבר חיובי שהממשלה עשתה מאז שנבחרה).
נכון שקיצוניות זה כנראה עניין סובייקטיבי, אבל לדעתי אין להכחיש שהממשלה הזו מלאה באנשים קיצוניים, ובקואליציה הזו יש הרבה יותר קיצוניים מהקואליציה הקודמת.
זהו לא הטיעון, לפי דעתי. זה לא כמה מהבעיות שיש במדינה, כמו גברים מתעללים, אלא באיך שהממשלה מטפלת בהם. הממשלה לא העבירה את חוק האיזון האלקטרוני, רוב מוחלט של הקואליציה נגד נישואי להט"בים, לא מטפלת בנושאי פערי שכר בין נשים וגברים (לא מפתיע היות וייצוג הנשים בממשלה הוא אחד הנמוכים), ועוד ועוד. למה לא להטיל את האשמה בנושאים אלה על הימין, בעצם? הרי הם היו בשלטון במשך כעשרים שנה! (נתניהו בפרט בשלוש עשרה שנים האחרונות). אם כל התקדמות לא נעשתה בנושאים האלה, למה לא להטיל את האשמה על אלו שמנהלים את המדינות בשני העשורים האחרונים? (יש לציין כי הממשלה הקודמת לא הייתה שמאלנית, אלא מרכז).
אני אישית נגד הרפורמה בכללי ונגד הקיצוניות של הממשלה בפרט, ומאמין שכך גם לגבי רוב המתנגדים לרפורמה. למה שנהיה נגד לתת כוח לימין אם כל הבלגן התחיל רק כאשר הם ניסו להעביר את הרפורמה? להזכיר שיב שהימין היה בשלטון בעשרים שנה האחרונות? אני נגד הרפורמה. לא משנה מי היה מעביר אותה. היא תתן לרשות המחוקקת יותר מדי כוח, וזה אסור. אני גם נגד הממשלה, גם אם לא היו מחוקקים את הרפורמה. היא שוברת שיא במספר המושחתים, הקיצוניים, הגזענים, הומופובים, כהניסטים ושוביניסטים -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 19:35 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רואים שאתה לא אישה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 18:29 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם, ספציפית בקשר לאלימות כלפי נשים - הקואליציה הצביעה נגד חוק האיזוק האלקטרוני, חוק שהיה עוזר למנוע אלימות נגד נשים ובתוך המשפחה. לא רק שהממשלה הזאת שוביניסטית בטירוף ואין טעם בכלל לנסות להכחיש את זה, תראו גם מה היא עושה עם הכוח שלה.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 20:54 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיארתי לעצמי שזה מה שתגיבו וכמו שציינתי, לא התכוונתי להביע את דעתי בדיון. אני רק רוצה לציין שכל הטענות על למה הממשלה עצמה לא כשרה לא רלוונטים לדיון.
ואגב, גם לטעון ששמאל יותר מנסים להגיע לפשרות מימין זה שטות מוחלטת. דרך הטלוויזיה מוצגים (כלומר, ברוב הערוצים המצליחים, נלך שערורייתית על 12) כמעט אך ורק ימנים קיצוניים ויש גם לא מעט ימנים קיצוניים בממשלה שלנו. אבל גם המפלגות השמאלניות די קיצניות, כי ככה זה בפוליטיקה, הרוב מוקצן. ימין חותרים לפשרות בדיוק כמו שמאל, והם יודעים להתנהג באופן שקול והגיוני בדיוק כמו שמאל, ויכולים לנהל דיון רציונלי ונעים בדיוק כמו שמאל. הרוב. בדגש על הרוב. אם תצפי במקום בערוץ 12 בערוץ 14 למשך שנה שלמה את תחשבי בדיוק להפך. שני הערוצים מקצינים את המצב. רוב הציבור לא קיצוני, רוב הציבור חותר לפשרות, רוב הציבור לא מזלזל בדעות של אנשים אחרים, רוב הציבור לא פוגע באנשים ומתייחס אחרת לאנשים דעות משלו. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 20:59 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרנו כבר קודם שאנחנו לא מאמינים לשום דבר שערוץ 14 מפרסם. כמו שאמרתי, שמעתי רק ארבע דיווחים מערוץ 14 בחיי, והם כולם היו בולשיט מוחלט, אז תסלחי לי אם אני לא עומד להאמין לדברים שהם אומרים.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 21:07 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל רוב הציבור הוא לא זה שכרגע מנסה לקחת לעצמו כוח בלתי מוגבל. מי שעושים את זה אלו חבורה של ימנים קיצוניים שוביניסטים להטבופובים גזענים שלא מקשיבים למה שהעם אומר ולמה שאנשי מקצוע בליטרלי כמעט כל תחום אפשרי שנוגע להפיכה אומרים להם. ובסדר, נגיד שאפשר פשוט להתעלם מכל זה - לא היינו צריכים אף פעם להגיע למצב של ההפיכה, נקודה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון. זה העניין. זו חבורה של קיצוניים. זה לא מעיד על כלל הציבור.
-------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 22:07 PM
|
||
אני מסכימה, ואני חושבת שזה ממש עצוב שאנשים (כולל אני, אני מודה) שופטים המון א.נשים בגלל האנשים שבממשלה עכשיו.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 22:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התלבטי אם לכתוב את זה אבל החלטתי שכן כי קצת מתעלמים מזה
באופן נורמלי ותאורטי, לא אמור להיות לבית המשפט כוח ככ גדול ברמה שאפשר ליטרלי לפסול כל חוק של הממשלה (ולא משנה כמה פעמים זה קרה) וכן, אני יודעת שזה אמור לאזן ואיכשהו לשור על זה שהממשלה לא תחוקק או תפר חוקי יסוד וכאלה דברים. אבל באמת שיכולה וצריכה להיות דרך טובה יותר לעשות את זה, כי זה לא הגיוני ששופטים בבית משפט יחזיקו כזה כוח בידים. לא משנה מה המטרה. אגב, גם לממשלה זה נכון. ברור שבאופן כללי (שוב אני לא מדברת ספציפית עכשיו) אני מעדיף שהכוח הזה יהיה של הממשלה פשוט כי בממשלה יש לי לפחות חלק ויש שם נציגים שלי, אבל אני עדיין לא הייתי רוצה שלממשלה יהיה את כל הכוח. אבל הסיטואציה עכשיו פשוט לא הגיונית. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 22:32 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגץ יכול לפסול חוקים שסותרים חוקי יסוד. לא סתם כל חוק שבא להם. אני ממש לא אומרת שהסיטואציה במערכת המשפט היא אידיאלית כרגע, רק שהרפורמה היא דרך גרועה מאוד "לתקן" אותה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 23:32 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
זה מה שניסיתי לומר רק בדרך אחרת. אני מבין את הטענות שלכם, אבל יש כאן טענות שכבר לא קשורות דווקא לרפורמה אלה באופן כללי על השלטון שנבחר..(וזה לפי דעתכם כמובן) -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 06:22 AM
|
||
גם אם זאת הייתה הממשלה החלומית שלי הייתי נגד הרפורמה, אל תדאגו. זה לא הגיוני לתת לאף אחד כזה כוח. גם אם הקואליציה הייתה מורכבת מכל מי שהייתי רוצה, זה לא היה משנה את העובדה שהרפורמה הופכת את המדינה הזאת לדיקטטוריה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 08:17 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממשלה היא הרשות המבצעת. הכנסת היא הרשות השולטת. וחוץ מזה. איך נראה לך שסמוטריץ יכול לחוקק חוק נגד הומואים שבממשלה יש מישהו הומו? לא יתנו לו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 08:21 AM
|
||||
מישהו הומו זה קול אחד לא 61. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי הבחור הומופוב. חוץ מזה הממשלה היא הרשות המחוקקת לא המבצעת. ואין כזה דבר ״רשות שולטת״. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 08:23 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון התבלבלתי. מחוקקת. ובגץ היא לא הרשות המחוקקת. חוץ מזה יש ל כל הפוליטיקאים הרבה לחצים. הם לא יצליחו להוציא חוקים גזעניים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |