![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2023, 07:57 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש כתבתי איזה שתי הודעות לפני זה: כך מוגדרת כארגון טרור גם על ידי האיחוד האירופי, קנדה וארה"ב. הארגון הזה ביצע כמה וכמה פיגועים. שוב. חיפוש פשוט בגוגל. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:01 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או שאני אחסוך להם את הטרחה ואתן להם רשימה מוויקיפדיה:
תמיכה בפעולות נקם נגד ערבים שריפת בתי ערבים ניקוב צמיגי מכוניות של ערבים פיגוע שבו נרצח פלסטיני אחד ונפצעו שבעה רצח של 29 מתפללים מוסלמים הפגינו נגד אדם שחוקר פיגועים נגד ערבים שזה ספציפית לא אומר שהם טרוריסטים אבל אני באמת תוהה איזה אינטרסט היה להם לעשות את זה אם הם לא היו טרוריסטים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:16 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני חושב שקצת איבדנו את העניין...
תקראו בבקשה את כל הדף עליו, תחברו פרטים ותבינו מה קרה. הוא הורשע בדברים לא נכונים. המדינה קראה לזה "אירגון טרור" אבל לא היה שום רצח שהוא ביצע. המדינה טוענת שמישהו מטעם האירגון השתתף בפיגוע, אבל זה לא נכון. שוב, אני מבין שאתם שונאים אותו,אבל לא להגזים. אני לא חושב שיש לי בכלל טעם להסביר,אתם כל-כך נחושים לשנוא אותו שזה עצוב.. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:19 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שזה די מדאיג שאתה מנסה להגן על ארגון טרור. אני מנסה להבין אם זה בגלל שאתה חושב שרק ערבים יכולים להיות טרוריסטים, או בגלל שאתה גם מאמין שכל הערבים צריכים למות.
בכל מקרה זה לא משנה כל תיאוריות הקונספירציה שלך. יש בשטח עובדות, וזה לא משנה אם הן לא נכונות כי אין שום הוכחה שזה לא נכון ומכאן מגיעים למסקנה שזה כן נכון. אלא אם כן תשלח לנו הוכחה שהיא לא ערוץ 14 לכך שזה לא ארגון טרור? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:27 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
לא הבנתם. אתם יודעים בכלל מה זה אירגון טרור? אירגון "כך" הוא אירגון ימני שהוגדר מאז הרצח במערת המכפלה כ"ארגון טרור" הארגון הוגדר כארגון "טרור" גם בקנדה וארצות הברית. כך שאין קשר. אני ממליץ לך לקרוא יותר על האירגון, על המקרה ועל הביוגרפיה שלו. אם תקרא את כל הדף עליו,אבל את כל הדף ותעשה אחד ועוד אחד,אתה תבין בדיוק על מה מנסים להאשים אותו. בוודאי שלא אמרתי שכל הערבים צריכים למות וגם לא אגיד זאת. עצוב לראות שאתם רואים רק מה שאתם רוצים לראות ולא את מה שבאמת קרה. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:32 AM
|
||
תן לי את הטיעונים שלך עם מקורות שהם לא ערוץ 14 ואז אני אאמין לך. בלי מקור זה לא יותר מתיאוריית קונספירציה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:39 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
ויקפדיה. פשוט מאוד. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:42 AM
|
||
אני הבאתי לך מקור מהוויקיפדיה. זה ארגון טרור. מאשימים אותם בפאקינג רצח של ערבים. חוץ מזה שהם אחראיים על אחד מאירועי הטרור הכי גדולים שקרו בישראל.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:45 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
קראת את כל הויקיפדיה על המקרה הזה? לאיזה אירוע טרור נוסף אתה מתכוון? אשמח לשמוע -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:48 AM
|
||
כן.
אבל יודע מה? בסדר, הם לא טרוריסטים. הם עדיין תומכי טרור שמאמינים בתורת הגזע ונפסלו מהבחירות בגלל שהם גזענים, וזה לא יותר טוב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:51 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
רגע, לאיזה אירוע נוסף התכוונת? וכן, אני מסכים שזו לא הייתה הדרך. ובכל זאת, יש כאן משהו לא הגיוני.. הכל תלוי באיזו השקפה אתה רואה את הדברים האלו. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:51 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שהכוונה היתה לפיגוע במערת המכפלה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:55 AM
|
||
האמת דיברתי על כל הרשימה שנתתי קודם ולא רק על אירוע אחד
זה הכל פיגועים חוץ מהאחרון שזה רק מראה שכנראה יש להם כוונות או שהם תומכים בפיגועים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 08:58 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אה. כן, כמו שאמרתי זו לא הדרך. בכל מקרה, לא שמעתי על אירועים נוספים שהם עשו מאז.. את באמת משווה בין ארגוני הטרור של האויבים שלנו לבין "אירגון הטרור" הזה? ונכון, לבן גביר כנראה יש השקפות עולם אחרות, אבל מכאן ועד לחשוב שהוא חלילה מבצע דברים כאלו נגדנו? ווואו. לאן הגענו? -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:00 AM
|
||
מתי השוותי בין ארגוני טרור? ארגון טרור זה ארגון טרור. אין גרוע יותר או גרוע פחות.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |