![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 23 24 [25] 26 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:02 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, כי הם כבר לא קיימים אחרי שהוציאו אותם מחוץ לחוק כארגון טרור. אבל גם לפני מערת המכפלה היו פיגועים אחרים. בכל מקרה, גם אם בן גביר לא היה זה שבפועל עשה אף אחד מהפיגועים האלה, הוא היה חלק בארגון שעשה אותם, ולכן תמך בטרור. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:08 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני בטוח שאני לא צריך להסביר לכם מה זה ארגון טרור. כולנו יודעים היטב לצערנו מה זה. ארגוני הטרור של האויבים שלנו מנסים להרוג אותו כל יום ויום. כל המחשבות שלהם מופנות רק למטרה אחת-להרוג אותנו. ואני מדבר על הארגונים ספציפית ולא על כל האכלוסיה הערבית. אתה באמת חושב שכל מה שעובר אצלו בראש זה: "איך נהרוג היום את ישראל?" וכן, שוב, זה לא היה בסדר מה שקרה. אבל אין להשוות בין הדברים. ואני יודע שרצח ערבים נחשב כמזעזע אבל זה לא מה שהם עושים כל היום. לעומת ארגוני הטרור האמיתיים שכל רגע פועלים נגדנו. וכן, זה נכון שיש להם השקפת עולם אחרת לגבי הקהילות הגאות ולגבי עוד דברים שעליהם דיברתם אבל יש הבדל בין זה לבין רצח בכל יום. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:10 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארגוני טרור לא צריכים לפנות ספציפית נגדי בשביל להיות ארגון טרור. וזה שהם לא פעילים היום ספציפית לא אומר שהם לא היו פעילים ומזעזעים בדיוק כמו כל ארגון טרור אחר בעולם.
זה לא משנה אם הארגון חושב ״איך נהרוג יהודים״ או ״איך נהרוג ערבים״. טרור זה טרור. העובדה שאתה חושב שהעובדה דהם הרגו ערבים ולא יהודים הופכת אותם לטובה יותר זאת הבעיה. ואל תגיד שאתה לא חושב ככה, כי אם לא היית חושב ככה לא היית משווה בין ארגוני טרור מההתחלה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:12 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
וואו. לא קראת את כל הדברים שלי.. איך אתה תמיד מוצא רק את הרע.. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:14 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את הכל. מה אמרת? ״ארגוני הטרור של האויבים שלנו מנסים להרוג אותנו כל יום ויום. המחשבות שלהם מופנות רק למטרה אחת - להרוג אותנו.
״אתה באמת חושב שכל מה שעובר לו בראש זה: ״איך נהרוג היום את ישראל?״ ״וכן, שוב, זה לא היה בסדר מה שקרה. אבל אין מה להשוות בין הדברים.״ ציטוט מדוייק שלך. אתה ליטרלי אמרת שהם רצחו ערבים זה רע אבל אין מה להשוות לזה שרוצחים יהודים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:19 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
סליחה, לא שרוצחים יהודים, אלה שרוצחים יהודים כמעט בכל יום. כמובן ששני הדברים מזעזעים כאחד העניין פה זה לא היהודים או הערבים, העניין הוא התדהירות שבהם הם פועלים. אני מרגיש שאני מאבד את עצמי כבר.. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:19 AM
|
||
שוב, ארגון טרור זה ארגון טרור. תפסיק להשוות בניהם, כי ארגון טרור זה ארגון טרור וארגון טרור זה פאקינג רע. סוף הסיפור.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:21 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
שתהיה בריא, מה אני אגיד לך מאחל לך רק טוב, רק טוב באמת. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:21 AM
|
||
אני מבין שאתה לא מסכים.
טוב, לא באמת אכפת לי מה דעתך על דברים. תמשיך להיות טועה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:25 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אם לא היה אכפת לך, לא היית מגיב כאן. אתה יכול לא להסכים אבל זה לא אומר שאני טועה. אני מבין את מה שאתה אומר, מנסה להכיל את הדברים אבל צר לי שזו ההשקפת עולם שלימדו חצי מהעולם כאן כמה שאני אנסה להסביר את הכוונה שלי, משומה זה תמיד ייצא רע. לא תכננתי לרגע להתכווח כאן עם אנשים, להפך קיוותי לחבר בין אנשים אבל זה בסדר, זה דיון ומותר לחשוב אחרת. מכבד אותך -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:27 AM
|
||
אני מגיב כאן כי אני אוהב להגיד את הטענות שלי לא בגלל שבאמת אכפת לי מה כל אחד מכם חושב. אני לא רואה שום סיבה למה שהדעות של אנשים אחרים יהיו העניין שלי עד שהם פוגעים באנשים. כדאי גם לך לאמץ את הגישה הזאת.
לי צר על השקפת העולם שלימדו אותך, אבל אני לא מתלונן על אז כל חמש שניות כאילו השקפת העולם שלי היא הכי טובה ושל כל השאר זה פשוט טעות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:31 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
יאווו למה תמיד מבינים אותי ההפך ממה שאני מתכוון? זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי. אני לא חושב שההשקפה שלי הכי טובה, גם לא אמרתי שההשקפות של אחרים אינם טובות.. סך הכל עניתי להודעות שלך וניסיתי להסביר את הדעה שלי, תחשוב מה שתרצה גם לי לא אכפת. תנסה לדון לכף זכות ולא רק לכף חובה, כלומר תנסה לראות גם את הטוב באנשים ולא רק את הרע יום מעולה אחי. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:32 AM
|
||
כנראה תמיד מבינים את ההפך ממה שאתה מתכוון כי אתה לא יודע לנסח את עצמך. אולי פעם הבאה תנסה לעבוד יותר על איך אתה מנסח את מה שאתה אומר בצורה שלא תפגע באנשים או תגרום להם להבין דברים לא נכונים. סתם עצה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2023, 09:38 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
השתדלתי לעשות את זה. אני לא אחראי על מה שאנשים אחרים מבינים ממה שאני כותב גם אני יכול להבין אותך בצורה אחרת ממה שהתכוונת ולא תהיה אחראי על זה. לא התכוונתי לפגוע באף אחד, מתנצל אם נפגעת באיזושהיא צורה מהדברים שלי.(וכן זה וירטואלי והכל) רק לא להפוך את הכל עלי בבקשה. אני לא חושב שלא הייתי לא בסדר פה. לא מתוך התנשאות חלילה. וכן, אני גם לא מתנצל על הדעה שלי. לא יודע איך הגענו לשיח הזה בכלל.. -------------------- עם ישראל חי! כולנו אחים -נועם|דתי|מקרב לבבות- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2023, 10:05 AM
|
||||
מן הסתם אתה אחראי על מה שאנשים אחרים מבינים ממה שאתה כותב. אתה כתבת את זה. אתה זה שאמור לוודא שמה שכתבת נכון למה שאתה מתכוון ושזה לא פוגע באף אחד. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |