![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 08:55 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
יש משהו במה שאתה אומר.. אני מאמינה שגם אלו שתומכים בהפגנות בסופו של דבר סובלים ככה או ככה כולנו חלק מעם אחד. כאשר עוצרים הכל הנפגעים הם העם אבל יש כאלו שמוכנים לספוג את זה,מבחינתם זאת שעת חירום אני חושבת שהכל כבר עבר את הטעם הטוב הפגנות אף פעם לא הולכות בטוב, אבל אם רוצים לשנות חייב לכבד וגם,טוענים שחוקים אחרים הופרו וכבר אין כבוד ואין חירות שיש חוקים בסיסיים שהופרו ולכן צריך לעצור את הכל לפני שיהיה מאוחר מידי.. הבעיה היא,שכבר מאוחר מידי. אנחנו כבר בתוך דיקטטורה.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 09:02 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם צריכים להבין שגם אם הרפורמה תצא לפועל וגם אם לא - תמיד יהיה צד שיפגע.
הודעה זו נערכה ע"י Julie Molina ב Mar 28 2023, 09:06 AM -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 09:08 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני לא מדברת רק על זה זה ברור שאף פעם לא תהיה הסכמה מלאה לצערי.. אני מדברת באופן כללי על איך שהכל מתנהל הלוואי שיום אחד תהיה הסכמה מלא ושלום בין שני הצדדים אחרי הכל כולנו עם אחד וכולנו צריכים להתאחד האויובים שלנו רואים אותנו בתור עם אחד,ולא בתור ימין ושמואל.. בשורות טובות מה אני אגיד לכם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 09:10 AM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשבת 3 שעות בפקק? זה ההגדרה שלך לפגיעה בזכויות? ההפיכה הולכת לפגוע לנו בזכות להתבטא, בזכות למחות, להיות מי שאנחנו! עדיף שאנשים יצטרכו להיות בפקקים לכמה זמן מאשר שנשים, להטבים וערבים לא יוכלו להיות עצמם במדינה שלנו. זה כל כך אנוכי מצדך לחשוב שזה שאתה צריך לשבת בפקקים אומר שצריך לא להפגין כשאנחנו חוששים על הזכויות הבסיסיות שלנו, במיוחד כמו שאמרתי הקהילות המוחלשות. ואז אתה אומר שאנחנו אלה שמתבכיינים, האירוניה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 09:20 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 11:48 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. והרפורמה לא הולכת לפגוע בזכות ההתבטאות. היא פשוט תשנה את בגץ. שהם לא יכלו להחליט לפי מה שמוצא בעינייהם. וכן. אם זה פוגע בי, אני לא אשתוק על זה. גם לכם מותר להפגין. אבל בלי לפגוע באזרחים אחרים שלא חושבים כמוכם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 12:24 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה סותר את עצמך. בזה שאתה אומר שאסור לנו להפגין אתה פוגע בנו, אבל מותר לך להתלונן שקשה לך להיות בפקק? עם כל הכבוד, ההפיכה יותר משמעותית לחיים שלנו מאשר אם ניתקע בפקק בגלל הפגנות. ובקשר לשיבוש, כמו שאמרתי - המדינה צריכה לעצור. אם נמשיך כרגיל ונתעלם מהצעד הזה הממשלה תבין שהיא יכולה להתעלם מאיתנו, שאפשר לקחת לנו זכויות ונשתוק על זה. הכוח של העם הוא לא בשתיקה, אלא הפוך - אנחנו אלה שעוצרים את בעלי הכוח, כי אנחנו אלה שחיים כאן והפוליטיקאים כמו שווריאן אמר בסופו של דבר פה בשביל לעזור לנו, לא לעצמם. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 13:05 PM
|
||
אבל זה לא הגיוני לחסום כבישים ולא לתת לפולטיקאי להביא את אבא שלו לבית חולים.
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 13:33 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפסיקו להגיד שהרפורמה לא תפגע בזכויות אלא רק תקח כוח מבג״ץ בשביל שהם לא יוכלו לעשות מה שבאלהם.
לא, היא לוקחת את הכוח מבג״ץ ונותנת אותו לממשלה, שדרך אגב עכשיו היא מאוד שוביניסטית ולהטבפובית וגזענית, בשביל שהם יוכלו לעשות מה שבאלהם. אולי המצב עכשיו הוא לא אידיאלי, אבל לתת כוח בלתי מוגבל לממשלה זה אפילו פחות אידיאלי, כי לפחות בג״ץ הם לא אלו שמחוקקים את החוקים. ותפסיקו להתלונן על הזכויות שלכם. הממשלה כבר עכשיו מנסה לחוקק חוקים (ואולי היא חוקקה כבר?) שיפגעו בזכויות אזרח. אני אגיד את זה שוב, חוק האפליה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 14:04 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 16:24 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
צר לי לאכזב,אבל אנחנו כבר נתונים עמוק עמוק לחוקי בג"ץ.. בתקופת הקורונה חוקקו חוקים לא הגיוניים בעליל,חוקים אסורים חוקים שפגעו בכל האכלוסיה כולה. אבל הם הצליחו לשכנע את כולנו שזה בשביל "הבריאות של כולם" אף אחד לא שם לב שלאט לאט אנחנו מתחילים לאבד את החופש שלנו. הם הפחידו אותנו עם איזה וירוס,השתלטו עלינו.. כמובן שהם חכמים ולא הכל בצעד אחד,לקח להם כמעט ארבע שנים ואפילו יותר.. לגלות לך סוד? זה כל מה שהם רוצים לשלוט עלינו. בהתחלה האמנו להם,שמנו מסכות,שילמנו דוחות,היינו בסגר.. ואז זה עלה רמה,היה את התו הירוק שמנע כניסה למקומות.. זה חוק שפגע בכל אותם אנשים שלא יכלו להתחסן הם לא עשו כלום לאף אחד,לא הייתה שום סכנה והיום הם מודים שהכל היה שטויות ומאז מרגישים בנוח להגביל ולסגור כל מקום.. אבל כשהתו הירוק הפסיק,פתאום כולם שמו לב למזימה שלהם והם מיהרו לבטל הכל ולחזור לשגרה.. קודם,שהפגינו על זכויות חצי מהעם טען שזו קונספירציה היו אנשים שראו את הצעדים שלהם עוד קודם. יכלנו למנוע הכל אבל עכשיו מאוחר מידי. הם שולטים בנו חזק.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 17:24 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי זאת הייתה מגפה ואם היית שמה לב היית רואה שאלו צעדים שנקטו בכל העולם לא רק בארץ.
זה היה מקרה חירום וזה הגיוני לגמרי לעשות סגרים ולמנוע מאנשים לא מחוסנים להיכנס למקומות מסויימים במקרה של מגיפה. קוראים לזה להגן על אזרחים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 18:35 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
קודם כל אני בת,אז תודה. דבר שני,זה מה שהם רצו שחישבו אבל המטרה היא לשלוט עלינו אם לא היינו נותנים לזה לקרות,המציאות של היום לא הייתה. הם תמיד ירצו שיחשבו שיש סיבה לביטול זכויות,אז יחרטטו לך משהו.. לפני שזה התחיל בכל העולם,זה התחיל קודם בישראל. בסין ובישראל.. סין המדינה הכי דיקטטורית שיש ומשם הכל התחיל ונגרר לישראל.. גם היום הם אומרים שיש "מקרי חירום" ושהם "מגינים עלינו" קשה לקבל את זה,אבל כל הרעיון הוא פשוט דיקטטורה ושליטה. המציאות מול העניים שלך כרגע. אני לא אומרת שהכל רע,אבל כן כבר יש שליטה מסויימת לצערי אני חושבת שהכל בגלל הממשלה הימנית,פשוט לא מרוצים מהתוצאה אז מנסים שיהיו עוד בחירות.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 21:09 PM
|
||||
אתם פשוט מסרבים להקשיב לטיעונים שהעלינו כבר לפחות חמש פעמים. זה לא עניין של ימין ושמאל. זה עניין של זכויות בסיסיות. אני לא הולכת להתווכח איתך על חיסונים אבל את מבינה ש90% ממה שתיארת זה מה שיקרה אם ההפיכה תימשך? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 21:38 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
להפך,אני אומרת שזה כבר קרה ולצערי אנחנו כבר בסוג של דיקטטורה.. זה נוראי.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |