![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (26) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 21:55 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרפורמה לא תתקן את זה, היא פשוט תיתן עוד כוח לאנשים מושחתים שרוצים לפגוע בזכויות של נשים, להטבים, ערבים ובכללי - בזכויות שלנו כעם חופשי. זה בהחלט נוראי, ולא ניתן לזה לקרות בשום מחיר. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:14 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני לא יודעת מה כבר יכול לתקן כבר.. אני אומרת, העיקר נכבד אחד את השני זה הכי חשוב וזה מה שאנחנו יכולים לעשות בימים האלו לפחות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולהשבית שירותי בריאות זה בסדר?
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:19 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
ממש לא. כמו כן גם לא שרותי צבא ומוסדות חיוניים.. זאת ממש סכנה.. אם כל הכבוד אני חושבת שהבינו שזה דבר לא הגיוני לעשות ולא שבתו במערכת הבריאות בסוף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:20 PM
|
||
לא שבתו בגלל שביבי הודיעה על השהית הרפורמה אני חושבת
היו שובתים מילא והמון ישראלים היו נתקעים בחו"ל -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:24 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי לעצמי לא להגיב בדיון הזה כי זה יהיה סתם מריבה טיפשית על הרפורמה, אבל זה אפילו יותר גרוע אז אני אגיב
הרפורמה עם כל הכבוד לזה שאומרים שזה יהיה דיקטטורה, זה שינוי במערכת המשפט. בלי לדבר עכשיו עלל מה זה יגרום. זה שינוי במערכת המשפט, לא הפיכת המדינה לדיקטטורה (שאגב זה מהלך שאין טעם להפגין נגדו כי וול דיקטטורה) אז בכול אופן, אין שום היגיון לא לבוא למילןאים, להשבית מוסדות לימוד ושירותי בריאות או לחסום את נתב"ג. בדמוקרטיה מותר ורצוי להפגין, אבל להפגין לא אומר לשבש את סדר היום. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:25 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
לא היו שובתים במערכת הבריאות. זאת סכנת חיים וכל אחד שפוי מבין שזה לא הגיוני.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:27 PM
|
||
אני חושבת שהיו שובתים ברפואה הפחות דחופה.
|
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:29 PM
|
||||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל עושים את זה, רופאים הולכים להפגין ברחובות. נוטשים את משמרתם. ככה מדינה לא יכולה להתנהל. אף אחד לא יכול לעשות מה בא לו. הכל בנוי אחד על השני. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:45 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
כן, אבל יש הבדל בין זה לבין שביתה מלאה.. גם זה לא בסדר, לרופאים ובעלי תפקידים יש אחריות והם צריכים לראות את טובת האחר לפני שהם רואים את טובת עצמם.. בכל מקרה, אני לא חושבת שזה קשור לדיון כבר עכשיו הרופרמה נעצרה בכל מקרה אז נראה מה יהיה.. רק בשורות טובות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 28 2023, 22:58 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחאה זה תמיד פעולת נגד. הממשלה התחילה את החקיקה - אנחנו עוצרים הכל עד שהיא תפסיק. אי אפשר להמשיך כרגיל, ועדיף שאנשים לא יבואו למילואים מאשר שנהפוך לדיקטטורה.
אף אחד לא יכול לעשות מה שבא לו, אמרתן? זה נכון. הממשלה לא יכולה לשלול לנו זכויות סתם ככה, לעשות שינויים עצומים וחוקים שנוגדים חוקי יסוד. אנחנו לא התחלנו כלום, אנחנו פשוט מגיבים לצעדים של הממשלה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2023, 07:26 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי. לרופאים אסור ללכת ממשמרתם בגלל הפגנות. חד משמעית. מדובר פה בבן אדם. והרופאים ליטרלי יכולים להציל אותו במקום ללכת להפגנות האלה. סליחה אבל עדיף שתיהיה הרפורמה מאשר שלא. מה את מעדיפה: שאהרון ברק ישלוט בכולם, או ששמחה רוטמן ישלוט בכולם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2023, 08:10 AM
|
||||
אני לא רוצה שאף אחד ישלוט בכולם. לא סגורה על איך אהרון ברק בדיוק יכול לעשות את זה אבל אוקיי. נכון, עדיף שתהיה רפורמה, אבל זאת לא רפורמה. זאת הפיכה. רפורמה באה לתקן משהו, וה"רפורמה" הזאת ליטרלי פשוט נותנת לממשלה כוח לעשות מה שבא להם וזה ידוע שהממשלה הזאת לא בדיוק ממותנת או חושבת על מה שהיא עושה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2023, 09:03 AM
|
||
אז מה לדעתך השינוי שצריך?
|
|
פורסם ב: Mar 29 2023, 09:33 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שינוי שלא יתן כוח בלתי מוגבל לאחת הרשויות? חשבתי שזה ברור מאליו, היות וכל הרעיון ברפורמה זה למנוע מאחת הרשויות כוח בלתי מוגבל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |