האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מישהי אחרת || אן
פורסם ב: Mar 5 2023, 19:12 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 499842217
מגדר:female
משתמש מספר: 75997
חפצי המשתמש: צפה

נכתב ל-2 אתגרים במחסן האתגרים של הפורום - לכתוב יצירה שמתרחשת בנשף מסכות ולכתוב יצירה ששורר ערפל כבד כל מהלכה (אני לא יודעת אם זה נחשב, כלומר במהלך השיר באמת שורר ערפל בנשף התחפושות שבו היא מתרחשת אבל לא יודעת)
--------

הקירות מכוסים
קישוטים כהים
ערפל מסתחרר
אווירת מסתורין
מסיכה אדומה
שנטמעת ברקע
לשעה
ליום
לשנייה
לרגע
אני לא אני
עצמי נעלמת
אין לי שום דאגות
אני עפה
חולמת
מבעד למסכה
אני חיה בסרט
ערפל שמוחק
אני מישהי אחרת

------
תבים??

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 8 2023, 12:29 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 5815
משתמש מספר: 75549

לא ברור לי איך, אבל עד עכשיו לא שמתי לב שפרסמת יצירה. מזל שבדקתי את המחסן, אחרת בטח הייתי מפספסת אותה.
מקסיםמקסיםמקסים! יכול להיות שאני קצת משוחדת כי אני ממש אוהבת יצירות עם ערפל מרחף מסתורי ומסכות, אבל היה ממש כיף לקרוא אותה. בדרך כלל כשמישהו מפרסם בסס"ש יצירה דמוית שיר אני מרפרפת בתור מטלה כדי לראות האם היא סבירה, אבל הפעם באמת הצטערתי קצת לראות שהיא נגמרה כל כך מהר. זו פחות או יותר ההערה הכללית היחידה שלי עליה, למרות שאני לא משוכנעת שאפשר להיעזר בה באופן פרקטי - היא היתה די קצרה. אהבתי את הערפול והאווירה הלא ברורה של היצירה.
הערה ספצפית שכן היתה לי - שמשיקה גם לדיון שבדיוק פרסמת - היא שכל היצירה כתובה בלי פסיקים ונקודות ובמשפטים שמסתלסלים יפה במקום להיסגר, ואז באמצע יש שלושה פסיקים. אם הייתי במקומך הייתי מחליפה אותם באנטרים - לדעתי זה היה רק מחזק את הסגנון הספציפי של היצירה.

--------------------
User Posted Image

It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle.
- Franz Kafka, The Castle.

קלישה • כותבת • סטיבן קינג

חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו

(sixseasonsandamovie#)

---------
פורסם ב: Mar 8 2023, 13:35 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
חרמשים: 499842217
משתמש מספר: 75997

תודה על התב!! מחמם את הלב לשמוע שמישהו אוהב את הקטע הזה, במיוחד כשזאת מישהי עם סטנדרטים גבוהים כמוך (;
שיניתי את הפסיקים וזה באמת יותר טוב ככה, תודה!

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Mar 8 2023, 16:27 PM
צטט הודעה

Don't Worry Be Happy

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17502
משתמש מספר: 82175

וואי אן מהמםם

--------------------
תהילה | כותבת | 15 | דתיה

עוד פעם אחת לחבק,
לראות אותך צוחקת,
אז נשבע אני אלך.
עוד מילה אחת,
שיר אחרון,
לשקר שאני בסדר,
שיש לכל זה היגיון.
עוד פעם אחת בעיניים,
זה לא שלום בינתיים,
רק להתראות.

-עידן עמדי

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025