![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2023, 09:46 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משמיד ההורקרוקסים פעילות היי חברים! מה נשמע? זוכרים את ההורקוקסים של וולדמורט? אני מנחש שתאמרו כן. אז יופי, כי לשם כך התכנסנו לכאן. היו את נגיני הנחשה, הספל של הלגה הפלפאף, הקמע של סלאזר סליתרין [המדהים!], העטרת של רוונה רייבנקלו, הארי, היומן של טום רידל... אפרופו יומן, זוכרים מה השמיד אותו? ומה השמיד את נגיני? ואת העטרת? זוכרים, זוכרים אוהו! סוף סוף קהל מעודד! אז אני מניח שאתם זוכרים שאלו דברים שונים, שאת נגיני השמידה החרב, את היומן השמיד של הבסיליסק, ואת העטרת השמיד הלחש של שלהבת השדים. וזאת הפעילות! לפני שתגידו משהו, אני אסביר. עליכם לכתוב על עוד חומר שיכול להשמיד הורקרוקסים! זה יכול ליהיות כל חומר! רק צריך שתיהיה סיבה טובה ללמה החומר\הלחש\ווטאבר הזה יכול להשמיד הורקרוקסים, מובן? כן, ועכשיו יהיה קלשיאתי להגיד תגמול כי אז תגיד שהזכרנו לך, וזה לא יהיה מקורי. אז הפעם אני יהיה מקורי! קודם טופס, ואז תגמול! טופס:
הנה! תגמול עכשיו! הא, אני מקורי! על השתתפות בפעילות תקבלו 150 חרמשים ו5 נקודות בית! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2023, 11:58 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אמיר, ביגוס דיקוס
החומר\לחש\ווטאבר: שנורקק פחוס קרן למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: הכול התחיל כשקסנופיליוס לאבגוד מצא את השנורקק פחוס הקרן היחיד בעולם. למרבה הפתעתו של קסנופיליוס, השנורקק פחוס הקרן היה אחד היצורים המשעממים שפגש, וכל מה שעשה היה לישון ולאכול (כמובן שגם עשה את צרכיו, אבל לא ניכנס לזה היום). אז החליט קסנופיליוס להפוך את השנורקק פחוס הקרן לאחת החיות המעניינות ביותר בתבל: הוא הטיל עליו לחשים, נתן לו לשתות שיקויים ועשה לו אמבטיית פרעושים. אחרי כמה ימים כאלה, השנורקק פחוס הקרן ידע לירוק שלהבת שדים , ציפורניו היו עשויות מתכת חדה והוא אפילו יכל לשרוד מעל לחמש דקות בלי מזון! השנורקק פחוס הקרן יכל למעוך הורקרוקס כמו פחית שימורים. כלומר, למעוך הורקרוקס באותה קלות כמו למעוך פחית שימורים, לא למעוך בקלות פחית שימורים שהיא הורקרוקס, כלומר... נו, אתם יודעים למה התכוונתי! לאמיר יש בדיחות ככ טובות הצילו: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2023, 15:42 PM
|
||
שם+כינוי: לפחות 500 שורות, סתאאם לא, תכתבו בצד למי אכפת הארי פוטר בלב, מיכלי
החומר\לחש\ווטאבר: לפחות מילה ציפורניים של דוקסים למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: לפחות 3 שורות שרון והרמיוני רצו להשמיד את הספל של הפלפאף הם מצאו ציפורניים של דוקסים במקום מוחבא והיו בטוחים שאם עבדו ככ קשה אז לפחות שימצאו משהו שווה. ואז הם ממש התבאסו כי הם היו בטוחים ב-100% שזה יהיה משהו טוב. ואז הם החליטו בכל זאת לנסות להשמיד את ההורקוקס וזה למרבה תדהמתם הצליח להם. ומאז פרסמו שצפורניי דוקסים הם חומר שמצויין להשמדת הורקרוסים. לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: לפי הספר זה לא נכון אבל בשביל עכשיו נאמר שזה נכון:) -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2023, 15:55 PM
|
||||
אדונילי! אינך עשית 3 שורות... שים לב! תערכי או שלא תקבל תגמול! הבינת? שיהיה לך יום טוב:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2023, 17:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: טופעילוף
החומר\לחש\ווטאבר: לפחות מילה ת'סטראלים למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: לפחות 3 שורות כשוולדמורט היה בשנתו השביעית בהוגוורטס הוא ראה ת'סטראלים (אין לי מושג מתי ראה מישהו מת בתקופה הזאת). הוא כבר התחיל לחשוב על ההורקרוקסים וקודם קול רצה להרוג את כל הקוסמים האפלים (שיש להם הורקרוקס) אז כישף כמה ת'סטראלים שיוכלו להרוס הורקרוקסים כי הם בלתי נראים הקסם עבד (אבל בסוף הוא השתמש בשן של בסיליסק) והוא שכח מזה אותם (התסטראלים היו של הוגוורטס אבל הארי לא השתמש בהם כידוע) לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2023, 17:14 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מוריה ג'ולי מולינה
החומר\לחש\ווטאבר: הצמח מלכודת השטן למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: כדי להשמיד הורקרוקס צריך להכין מבעוד מועד חדר ללא אוויר בעל קירות חסיני חום בטמפרטורה ממוצעת, ואליו להכניס כמה צמחי מלכודת השטן. כעת צריכים להניח את ההורקרוקס במרכז החדר ולתת לצמחי מלכודת השטן לסגור עליו. כשהזרועות של מלכודת השטן סוגרות על ההורקרוקס הן בעצם חונקות אותו, או יותר נכון את הנשמה שנמצאת בתוכו עד שאין לה יותר אוויר והיא פשוט מתפוצצת. גם יש לצמח מנגנון חירום. אם ההורקרוס לא מגיב לחנק – הצמח משחרר חומצה רעילה ונדירה ביותר שמעכלת אותו ובכך היא משמידה אותו. למוריה יש בדיחות ככ טובות הצילו: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2023, 16:36 PM
|
||||
טוב עכשיו? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 26 2023, 18:09 PM
|
||||
האשכול הזה לא מיועד לשיחה.. וזה לא.. 3 שורות מלאות.. וההודעה הזאת היא ספאם לידיעתך.. האשכול הזה לא מיועד לשיחה, נא לשאול אותי שאלות בפרטי.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2023, 09:38 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי:
החומר\לחש\ווטאבר: מיץ אבן החכמים למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: אבן החכמים של ניקולס פלאמל לא הייתה האבן היחידה, למרות שזה מה שכולם חשבו, מי שגילה את האבן השנייה הייתה מאדאם מקסים, היא מצאה אותה בחדר סודי שהיה טמון במרתפים של בובאטון, מדאם מקסים הייתה מספיק חכמה לא לגלות לכך לאף אחד חוץ מלאדם שהיא סמכה עליו מאוד, פרופסור ג'רונימו, המורה לשיקויים בבובאטון, פרופסור ג'רונימו חקר את האבן במהלך כחמש שנים עד שהוא הצליח להפיק ממנה את המיץ, אך למרות מה שמאדאם מקסים חשבה עליו, הוא לא היה אדם אמין, הוא ניסה ליצור דרך להשאיר את עצמו בחיים לנצח בלי שהוא יצטרך לשתות כל הזמן את המיץ, לכן הוא חשב לשתף בין שני דברים- הורוקרוקס ואבן החכמים, הוא יצר לעצמו הורוקרוקס על ידי רציחת מוגל ואז טבל את ההורוקרוקס במיץ אבן החכמים, הוא ציפה שזה יגרום לכך שהכוחות של המיץ יועברו להורוקרוקס, אך מה שקרה זה ששביב הנשמה שלו שהיה בתוך ההורוקרוקס הצטרף חזרה לשאר הנשמה והחפץ עצמו נהרס. הוא לא העז לספר על כך לאף אחד, כיוון שאז ידעו שהוא יצר לעצמו הורוקרוקס, אך לאחר מותו הדבר נתגלה כתוב ביומן שלו, ומאז ידוע לכולם שמיץ אבן החכמים הורס הורוקרוקסים ומאחד את שביבי הנשמות עם הנשמה המלאה. לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 17:42 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: מילי בצד
החומר\לחש\ווטאבר: נבר גונה גיב יו אפ (השיר) למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: בעצם צריך לשים את השיר בפול ווליום מהטלפון או המחשב או וואטבר ליד ההורוקרוקס ואז כשמתחילה המוזיקה הוא מתפוצץ. השם המדעי של זה הוא ריקרול, ובעצם מה שקורה זה שהוולדמורט בתוך ההורוקרוקס לא יכול לסבול את נבר גונה גיב יו אפ אז הוא מוותר ומפוצץ את עצמו. יש איסור להשמיע את נבר גונה גיב יו אפ ליד זכוכית, ברזל ונחושת כי זה יכול לפוצץ גם אותם - בשנת 1561 קוסם שנתקע בחדר שהיה עשוי מברזל זמזם את נבר גונה גיב יו אפ מתוך שיעמום והחדר התפוצץ. לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: זאת הבדיחה הכי טובה שלו :) -------------------- ע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2023, 16:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי:
החומר\לחש\ווטאבר: המרקרקס, חפץ שנראה כמו פגיון עם חור בניצב למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: מאז ומעולם הפחד הכי גדול של וולדמורט היה שיקום מולו מכשף אופל אחר שגם לו יהיו הורוקרוקסים שאותו הוא לא יוכל להרוג, ולכן הוא שילב יחד את כל הידע שלו בקסמים אפלים ואת כל הנדסת החשמל שהוא למד בבית היתומים כדי ליצור חפץ קסום חדש, שאיש חוץ ממנו לא יחשוב עליו, כי הוא קוסם האופל ממוצא מוגילגי היחיד, לחפץ הוא קרא המרקרקס, כאשר נועצים את המרקרקס מופעל בלב של מישהו, כל ההורקרוקסים שלו מתנפצים באותו הרגע, כדי להפעיל את החפץ צריך להכניס שרביט לחור שבניצב ולומר "מוגאמניט". לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2023, 16:19 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בצד הפל
החומר\לחש\ווטאבר: קרן של ארומפנט למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: אז כפי שכולנו יודעים אחרי התקרית המצערת בבית של משפחת לאבגוד קרן של ארומפנטים יכולה לגרום לפיצוץ אדיר וגם מאוד יעיל לפיצוץ והשמדה של הורקרוקסים. בנוסף, ארומפנטים הם מאוד נדירים, מה שהופך אאת הכוחות שלהם לעוד יותר עוצמתיים. כל מה שצריך לעשות זה לגרום לפיצוץ הקרן באיזור של ההורקרוקס, ומזל טוב- השמדתם אותו! בהצלחה וזה לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2023, 15:34 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בצד
החומר\לחש\ווטאבר: צחוק למה החומר הזה מסוגל להשמיד הורקרוקסים: צחוק זה בין הכלים החזקים ביותר בעולם, הוא יכול אפילו לשנות רגשות של אחרים, הנשמה של וולדמורט רגישה מאוד לצחוק ולכן היא יכולה להשמיד את ההורקרוקסים, בנוסף גילו שיש בהורקרוקס חומר הנקרא דרגמדא שרגיש לדציבלים של צחוק של ילד בגיל 2-15 מה שגורם לאיחוד שם ההורקרוקס עם הבן אדם שאליו הוא היה שייך לאוניסף יש בדיחות ככ טובות הצילו: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2023, 08:15 AM
|
||
עדיין לא נעלו את זה ובבקשה נא לא להגיב כאן יותר
תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 15:21 PM
|
||
אני שמח שהייתה השתתפות
ננעל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |