![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 20:12 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירושת הפוטרים פעילות היוווו מה נשמע משתמשים?? האכלתם כבר את העוף חול שלכם?? אוי רגע, זה מזכיר לי משהו.. את הפעילות! הרי אתם יודעים שיש שלוש משפחות דומיננטיות בהארי פוטר, גונט, פוטר ודמבלדור. לגונט יש את הטבעת שיש בירושה. לדמבלדור יש את פוקס. ומה עם הפוטרים? מה אתה מנסה לומר...? אוהו כלום.. רק משהו שקשור לפעילות! אתם תצטרכו לכתוב מה החפץ\ החיה שמביאה איתה ירושת הפו- כן, כן, לכתוב מה זו ירושת הפוטרים וכמובן שצריך לפרט בלה בלה בלה וגם בלה בלה בלה, הבנו, תגמול? תקבלו 150 חרמשים ו12 נ"ב על זה. מובן? טופס:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 20:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:לונה,ALICORN ,ריבהפלפסליגריפ
גריפנדור מה הירושה מביאה איתה: חיה בשם דרקקרן הסבר על הדבר: שזה בעצם חיה שהיא חצי חד קרן חצי דרקון שתי הרגליים הקדמיות הם של דרקון ושתי הרגליים האחריות הם של חד קרן ויש לה קרן היא גם יורקת אש. ויש לה גם כנים אבל יותר עדינות מזה של דרקון רגיל , בעצם להארי היה את החיה הזאת אבל הוא לא סיפר את זה לאף אחד חוץ מהאגריד והאגריד גידל את החיה הזאת בזמן שהארי היה בהוגוורסט. <span style='color:'>שאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות:</span> -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 12:27 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:הארי פוטר בלב, רייבנקלו מה הירושה מביאה איתה: אוכל שנקרא עוגשמלו הסבר על הדבר: זה עוגה כזאת טעימה בטירוף שכל פעם שאוכלים משאירים ביס ואחרי כמה שעות זה צומח שוב לעוגה וזה אף פעם לא מתייבש plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות:חשבתי באמת בהתחלה לעשות גלימת היעלמות -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 14:25 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:יוסף VBNNNBV סלית'רין
מה הירושה מביאה איתה: סוכריהפלצת הסבר על הדבר: סוכריה קדומה שהסוכריות ברטי בורטס בטעמים המגעילים מתבססים עליה. זה בעצם סוכריה קטנה כמו בברטי בורטס שיש לה ריח של שוקולד וכשפותחים אותה יוצא ריח איום אבל ברמה מוגזמת (ממה אתם חושבים שלא היה פעם ה1 באפריל ושהפוטרים הם משפחה רצינית חחחחחחחחחחחחההההה) </span>span style='color:'>plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: יאללה סלית'רין ( איך זה קשור ? אה הנ''ב נכון)</span> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 14:52 PM
|
||||
לא הבנת את הפעילות. אתה אמור לכתוב מה הירושה של הפוטרים מהעבר. ירושה. מהעבר. לא משהו מזמן הארי פוטר. משהו מזמן שלפני הרבה שנים זאת הפואנטה. תערוך או שלא תקבל תגמול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 16:22 PM
|
||
שם+כינוי+בית: הארי פוטר בלב, רייבנ מה הירושה מביאה איתה: עוגיפלצת הסבר על הדבר: זה עוגיה שהיא אכילה אבל היא בצורת מפלצת. העוגיה יכולה לזוז אבל היא לא מסוכנת ממש. האגריד הכניס להם את החיות ושכלל אותם אחרי שהארי הביא לו אחת ועכשיו היא כן מפלצתית plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2023, 13:17 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: יעל, לילי אולדרין, הפל
מה הירושה מביאה איתה: מיני דרקון בשם חזי הסבר על הדבר: מיני דרקונים הם בעצם דרקונים רק קטנים יותר. כמו שכולם יודעים לדרקונים מן הסתם יש כוחות קסומים ולכן מיני הדרקון שעובר במשפחת פוטר משנה את כוחותיו בהתאם לצרכי האדם שהוא נמצא איתו- לדוגמה, גונילה פוטר (סבתא של סבתא של הארי) הייתה ממש גרועה בבישול, ולכן מיני הדרקון הפך לשף מדופלם כשהיה אצלה. plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 08:31 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית:
מה הירושה מביאה איתה: יצור שנקרא שנורקק פחוס קרן הסבר על הדבר: רבים מהאנשים מחשיבים את היצור הנ"ל לאגדה בלבד, אך אנטיגונס פברל הצליח לברוא אותו מחדש על ידי כלאה של דמגייז וארומפנט, התוצאה היא יצור עם קרן מתפוצצת אשר יכול להיהפך לבלתי נראה, והדבר הכי מדהים שהתברר זה שהוא בן אלמוות ושלפרווה שלו יש כוח מיוחד בכך שהכישוף שלה לעולם לא נגמר, מהפרווה של השנורקק פחוס הקרן יצא אנטיגונוס את גלימת ההעלמות מאוצרות המוות, הוא היחיד שהשנורקק נתן לו לעשות מפרוותו גלימה, לכן אין עוד גלימות כאלו. -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 18:20 PM
|
||
שם+כינוי+בית:הארי פוטר בלב, ריי מה הירושה מביאה איתה: פיצוצי פודינג הסבר על הדבר: זה מן סוכריות כאלה במלא טעמים. לא זה ברטי בוטס, זה כזה בגודל של שוקולד ציפס רק בגדול יותר וזה נמס כזה על הלשון. זה מגיע בתוך קופסא כזאת שאחרי שגומרים לאכול מעבירים אצבע בפנים וזה מתמלא! מגניבבב plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: לא קיבלתי תגמול על הקודמים -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: גל גוגל הפל
מה הירושה מביאה איתה: דמקה מתפוצץ הסבר על הדבר: זה כאילו כמו שחמט מתפוצץ רק שזה לאנשים שמשועממים משחמט. סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של ג'יימס המציא את הדמקה מתפוצץ, וסבא שלו המציא את השחמט המתפוצץ. כמובן שהפוטרים מעדיפים דמקה מתפוצץ בהרבה כי זה משחק הרבה יותר טוב ושחמט זה משעמ - כלומר, כי זה עבר אצלם בירושה... plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: לאן הצבע נעלםםם -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2023, 02:27 AM
|
||
![]() מוגל |
בלטריקס, בלה, סליתרין: ספר יוחסין של משפחת פוטר עד לשלושת האחים: ג'יימס פוטר כידוע הוא צאצא אחרון למשפחה מכובדת ומיוחסת אז סביר להניח שכשג'יימס קיבל בילדותו את הגלימה מהוריו הוא קיבל איתה גם ספר יוחסין, בטח הספר נשאר איפשהו בהריסות של הבית ושאם הארי היה נכנס לחפש היה מוצא אותו : plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: -------------------- רוב מי שיראה אותי
יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד גריפינדור דבר שלישי הוא יגיד הפלפאף אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! _______________________________________ בת 19 _______________________________________ ה' הוא האלוקים. אין עוד מלבדו _______________________________________ אהבתם משהו שהעליתי??? (או שלא...) תמיד אפשר לפרגן לי בחרמשים:) _______________________________________ מוזמנים תמיד לשלוח לי ינשופים🦉 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2023, 15:19 PM
|
||
שם+כינוי+בית:הארי פוטר בלב, ריי מה הירושה מביאה איתה:כסא היעלמות הסבר על הדבר:כמו שגלימת היעלמות זה משהו שמתכסים בו ואז נעלמים, אבל אסור אז שיניתי קצת. כסא היעלמות זה משהו שיכול להעלים מלא אנשים. אם מישהו אחד מתיישב זה בגודל של כסא רגיל. אם שניים מתיישבים זה נשאר בגודל של כיסא אבל יש מקום לשניים. ככה אפשר שאפילו 100 אנשים לפחות יישבו על הכיסא והגודל יהיה של כסא רגיל. ברגע הולכים זה נהיה מן משהו כזה ישיבה בהליכה אבל שנח ללכת כמו רגיל. plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: זה לא בדיוק אותו דבר אז זה בסדר? -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Apr 26 2023, 08:14 AM
|
||
עדיין לא נעלו את זה, אז בבקשה לא להגיב פה יותר
תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2023, 18:43 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית: ניתאי, בצד, ריינבקלו מה הירושה מביאה איתה: סירקסם הסבר על הדבר: בעצם זה הסיר שבו אימה של וולדי ממשפחת גונט (שכחתי איך קוראים לה) הכינה איתה את האוכל, בעצם היא לא ידעה לבשל כלום לכן היא הייתה מחממת מים סיר וכשהייתה נובת בשם המאכל הסיר היה מתמלא בו, אך הוטלה עליו גם קללה, מי שלא ממשפחת גונט שישתמש בסיר יהפוך לבצק שמרים ענקי!! plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: ני מת מאיפה זה עלה לי חחח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2023, 20:41 PM
|
||
שם+כינוי+בית:הארי פוטר בלב רייבנקלו מה הירושה מביאה איתה:כוסחת הסבר על הדבר:כוסחת זה כוס שהיא גם צלחת. וחוץ מזה אז שצמאים אומרים שם של שתייה ואז זה הופך לכוס עם השתייה, וככה גם עם הצלחת. האוכל והשתייה לא נגמרים אלא אם כן מחליפים שתייה או אוכל, או אומרים "שבע!" וזה הופך מיד לאיך שזה היה בהתחלה. אם משתמשים בכוס ובצלחת במקביל זה מפריד אותם ושגומרים הם מתחברים. שזה מחובר זה נייד ואפשר להכניס את זה לכיס, וזה מגיע ביחד עם סכום ומפית שכל פעם שגומרים זה מתחלף ונהיה חדש. הכוסחת שימושית מאוד במקרה של מסע או שצריך לאכול בצורה פחות נוחה. plumשאלות הערות אסור לכם לכתוב גלימת היעלמות: -------------------- בע"ה
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |