![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:18 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתביישת להודות שגם אני והקטע שהסדרה הזאת כ ל כ ך קרינגית ברמות ופתטית ברמה שזה מצחיק כלכך -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:19 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרינדס לשלטון סדרה אייקונית
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:42 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן תכל’ס אבל נשאע לי רק פרק אחד והתחלתי לפני חמישה ימים>< קשה להפסיק יותר משאני מוגנב מהעוגות אני במתח מי ינצח>< כן היא קצת פתטית אבל זה מה שהופך אותה לכיפית... ובכל זאת יותר מ- 50000 דולר זה לא מעט... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:51 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע לגמרי
האמת את רוב הפרקים העברתי לכשחושפים את המנצח.ת זה פתטיות מסוג של מאסטרפיסים -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נדבר על זה שקופה ראשית עולה לנטפליקס כ16+
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:52 PM
|
||
רגע מה
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
תבדקי אפילו זה נחשב כ16+ וזה עולה לנטפליקס ב16.4 -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2023, 23:55 PM
|
||
איזה מוזר
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:11 AM
|
||||
מה הגיוני ידוע שזה מכיל אלימות וסקס שירה היא כוכבת פורנו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:11 AM
|
||
מהההה
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:13 AM
|
||||
לול מה לא ידעת? טוב נראלי זה הופך לספאם אז כן איזה אלמנטים יש בקופה ראשית שנטפליקס החליטו שזה 16+? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:22 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאידע אני ממש אהבתי את איז איט קייק
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:24 AM
|
||||
כן גם אני אבל בוא זו לא האיכות בהתגלמותה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:24 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 00:27 AM
|
||||
סתם זה קצת ריאליטי סופר זול כזה סתם הם עושים תחרות על מי עושה את העוגה הכי יפה וזה סתם בידור בואו נגיד שאני לא מרגיש שהייתי מפסיד משהו אם לא הייתי רואה את זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |