![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 14:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Queen Of Kings || סיקור שיר ✎ שם השיר: Queen Of Kings ✎ מבצעי השיר: אלסנדרה מלה ✎ לקוח מהאלבום: סינגל ✎ שנת יציאה: 2023 ✎ ז'אנר: פופ, דאנס אלקרטרוני ✎ כותבי השיר: הנינג אולרוד, סטנלי פרדיננדז, אלסנדרה מלה, לינדה דייל ✎ אורך השיר: 2:40 ✎ צפיות לקליפ: 4.4M ✎ מיקום בטבלת ההימורים לניצחון באירוויזיון: 4 (בתאריך 28/3/23) רקע השיר יצא ב9/1/2023 וכבר מההתחלה הספיק לצבור פופולריות ולהפוך לסאונד פופולרי בטיקטוק. השיר מייצג את נורווגיה באירוויזיון השנה ונבחר ע"י מלודי גרנד פרי - תחרות בנורווגיה שבוחרת את השיר שמייצג אותם. בגמר צבר השיר 233 נקודות, 104 נקודות מהשופטים ו-129 מהקהל, הוא סיים במקום הראשון ונבחר לייצג את נורווגיה באירוויזיון. לפי אלסנדרה מלה - הזמרת של השיר - השיר מדבר על הפגנת כוחן של נשים, וגם את הכוח של כל האנשים, ועל כמה חשוב להרגיש את עצמך. אלסנדרה סיפרה בראיון שהחוויה שלה כאישה ביסקסואלית השפיעו על יצירת השיר. מילים She, queen of the kings Runnin' so fast, beatin' the wind Nothin' in this world can stop the spread of her wings She, queen of the kings Broken her cage, threw out the keys She will be the warrior of North and Southern seas Got raven hair, it's dark as night Icy eyes, outta sight, outta sight Her heart, in spite, is warm and bright Her smile awakes the northern lights Lookin' out, she calls Lai-da-dai-di-da Who will conquer all? Her name is She, queen of the kings Runnin' so fast, beatin' the wind Nothin' in this world can stop the spread of her wings (hey!) Shе, queen of the kings Broken her cage, threw out the keys She will be the warrior of North and Southern seas A firestone, forged in flames Wildest card, run the game, run the game Can't say the same in this world of change Don't fear the pain; just break the chain Lookin' out, she calls Lai-da-dai-di-da Who will conquer all? Her name is She, queen of the kings Runnin' so fast, beatin' the wind (hey!) Nothin' in this world can stop the spread of her wings She, queen of the kings Broken her cage, threw out the keys (hey!) She will be the warrior of North and Southern seas Lai, la-li-la Rai, rai-ri-rai-rai-ri Lai-la-la-li-lai, lai-ri-ra Lai-la-li-la, la-la-la-la La-la-la-la Ah-Ah-Ah-Ah! Her name is She, queen of the kings Runnin' so fast, beatin' the wind (hey!) Nothin' in this world can stop the spread of her wings She, queen of the kings Broken her cage, threw out the keys (hey!) She will be the warrior of North and Southern seas (ha!) קליפ *מהערוץ הראשי של האירוויזיון קליפ רשמי הופעה בגמר של המלודי גרנד פרי דעה אישית אני ממש אוהבת את השיר הזה. בניגוד לרוב השירים באירוויזיון (ובאופן כללי ששמעתי) השיר דווקא מתחיל בפזמון שלו ככה שההתחלה עצמה גורמת לך לחכות לשאר השיר. אני אהבתי מאוד את המילים ואת הדימויים שיש בשיר שמדמים אותה לציפור. גם בקליפ עצמו היא כלואה במין מתקן מיוחד שהיא לא יכולה לצאת ממנו, בדיוק כמו ציפור שנעולה בכלוב. הקול של אלסנדרה גם מדהים, היא מצליחה לשנות את הקול שלה בעדינות בחלקים שונים של השיר והיא מכניסה אליו כל כך הרבה עוצמה שזה בכלל מדהים. בשיר עצמו יש טיפה אלמנטים סקנדינבים ואהבתי את זה שהם הכניסו גם קצת את התרבות שלהם לתוך השיר עם כל החלקים של ה"לידידידיה". הבעיה היחידה שלי עם השיר היא שהוא מאוד חוזר על עצמו והבתים הרבה יותר קצרים מהפזמון והפזמון עצמו משתלט על כל השיר לדעתי. חוץ מזה אני ממש אהבתי ואין לי ספק שהוא יגיע לגמר וייזכה במקום גבוה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 17:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהבת שירים באנגלית אבל סיקור יפה
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 18:21 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה, תודה שהכרת לי את השיר הזה אני לגמרי הולכת לשמוע אותו בלופים :)
נוסף ללינקייה!! עריכה: אה וגם כל הכבוד על להיות הראשונה שמסקרת שיר באנגלית בקטגוריה של האות Q (: הודעה זו נערכה ע"י Lavender Haze ב Apr 2 2023, 18:28 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2023, 21:23 PM
|
||
![]() מוגל |
מוש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2023, 14:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ממש יפה!
אהבתי את זה שהוספת די הרבה פרטים, אני לדוגמא לא ידעתי את המיקום בטבלת ההימורים או את השמות של האנשים שכתבו את השיר חוצמזה זה שיר ממש יפה ואני גם רציתי לעשות עליו סיקור אבל גנבת לי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |