![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 2 2023, 18:25 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור אומן ג'ושוע דיוויד מקני ![]() שם האומן: ג'ושוע דיוויד מקני | Joshua David McKenney סוג האמנות שלו: צייר, מעצב, פסל ויוצר בובות. שנות חייו: 1980-היום (גיל כיום- 42) מוצא: סן פרנסיסקו , קליפורניה ![]() ביוגרפיה: ג'ושוע מקני נולד בסן פרנסיסקו, קליפורניה בשנת 1980. מאז שהוא היה קטן, הוא אהב לצייר. אבל הדבר היחיד שהוא רצה לצייר, היה בנות (גם כיום). הוא היה רגיל לקבל הרבה שאלות על זה ממבוגרים, ובתור ילד, לא הייתה לו אף תשובה אמיתית- בנות פשוט היו הדבר היחיד שהוא רצה לצייר. יש לו זיכרון מגיל 4, שבו הוא בא לחבר שלו, כריסטופר, והם ישבו בשולחן במטבח שלו וציירו. הוא צייר בת ים עם שיער ארוך. אמא של כריסטופר נעמדה לידו, הסתכלה על הציור שלו, ואמרה לו שהוא מצייר דברים "נשיים" מדי. היא אמרה שהוא צריך לצייר דברים מהסוג שבנים נורמליים אוהבים, כמו כבאיות או מטוסים. הוא מיד הוציא דף, צייר פטיש, מסר לה את זה וחזר לציור שלו. שנים אחר כך, הוא שאל את אמא שלו לגבי הזיכרון הזה. היא אמרה שאחרי זה, אמא של כריסטופר לא הרשתה לו לדבר עם ג'ושוע, כי היא חשבה שהטעם שלו יזיק לבן שלה. אבל למרות הביקורת הזו, ג'ושוע לא הפסיק ליצור. הוא הפך כוכב מדיה חברתית ואמן שמוכר בעיקר בזכות חשבון הטיקטוק שלו, שבו הוא מפסל, מצייר ומעצב בובות. התוכן שלו הקנה לו למעלה מ-1.6 מיליון עוקבים בפלטפורמת המדיה החברתית. יש לו כלב מחמד בשם ליידי קתרין דה בורג. הוא יוצא עם אריק מוטיקה. ![]() חוות דעת: אוקיי. אומיגאד. אני לא ממש אוהבת סיקורים, אבל הייתי חייב לעשות לו מחווה כלשהי. אז כןןןןן דעתי. נתחיל מזה שהוא מצייר מדהים. יש לו סגנון מיוחד, והוא מצייר בנות מאוד מגוונות- בכל צבעי העור והבגדים, סגנונות בגדי ואורכים שונים, גדלים שונים וכו. הוא מעצב ככ הרבה סוגים והוא גם אממממ מצייר יפה? אין לי איך לתאר את זה יותר. הוא מאוד עדין עם הבובות שלו, וזה ככ מגניב שיש לו ממש פן קטן או מספריים קטנון לעצב את השיער של הבובות שלו. והוא גם ממש תופר להן בגדים שהוא מעצב? מעבר לזה- הצילו איזה איש מגניב רק תראו אותו https://www.youtube.com/shorts/6N3LsN-PtIc חכו לקטע שרואים אותו כע זה גם מאוד מרשים בעיניי שלמרות מה שהוא עבר בגלל התחביב הזה שלו הוא בחר לעמוד על הרצונות שלו ולהמשיך בזה. אמממממ זה בערך הדעה שלי כן. ![]() אחר: האינסטגרם הפרטי שלו האינסטגרם של העסק הפייסבוק הפרטי שלו הפייסבוק של העסק היוטיוב הפרטי שלו היוטיוב של העסק האתר שלו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 16:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה:)
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה סיקור מהמם
לא הכרתי אותו אבל עכשיו גרמת לי לרצות להכיר אותו הוא נראה ממש מגניב וגם רואים שהשקעת וזה באמת מעניין אותך בקיצור סיקור מדהים :> -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |