![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 15:15 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף שלי.
*** תודה ליעל המהממ.ת המדהימ.ה הגאונ.ה שתמיד צודק.ת (חוץ מבנוגע לסוויפטריות, לגבי זה הוא טעתה) שהצליח.ה לעשות לי שטיפת מוח כדי שאכתוב שיר. זה לא חלק משחר של עידן חדש. עומד בפני עצמו. *** הוא היה הירח והיא היתה הכוכבים [אורך: 152] הוא היה הבכי בלילות קרים שברון ליבם המצליף של תמימים הוא היה כפור של המוות בלהב של אכזריות הצל החיוור של טעם החַיּוּת הוא היה דגדוג של אור צורב הסירוב האחרון כשהחושך מתקרב הוא היה שלהבות של דמעות וגשם של דם כריעה רועדת מפחד לפני שהכול נדם היא היתה החיוך הזוהר שעטו פנים מתות מסכה של שקרים מעל לדמעות עצורות הינומת עלים של אדום המגוננת על קוצים קהים להבות קרות תחת התנפצות גלים חמים היא היתה טוהר הקרח שנסדק תחת השמש רוגע של הערב שלעולם לא יגיע היום תמיד אמש מצולות אינוספיים שלנצח יש לגזום אורות מנצנצים בין מציאות לחלום הוא היה הירח והיא הכוכבים הוא היה מותם של סיפורים היא הרגיעה את מעוף הציפורים הוא היה בוקר של תשחורת היא הדקה האחרונה של הערב בסוף האשמורת הוא היה בכי שבור לב היא היתה מצע נבול שעליו לומדים כזבים ללבלב הוא היה יסורים היא היתה הרהורים הוא היה הירח היא היתה הכוכבים -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 15:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי לך כבר שזה שיר מדהים ולא האמנת לי אז אני אגיד לך שוב
זה שיר מדהים הוא ככ יפה וקלישאי כזה (מלשון קלישה לא קלישאה יא ילדה שלא יודעת לקרוא לא לערוך לי הודעות איכ) כאילו אפילו שאת כותבת שיר שזה מאוד לא את הוא יצא בסגנון שלך את אפילו כתבת כמה מילים זה זה מאוד את בכול מקרה השיר הזה ממש יפה מייצג מאוד יפה את המסר ובכללי ממש אהבתי את הסגנון הכתיבה של פשוט הוא היה היא הייתה וזה בקיצור שיר מקסים3> נ.ב יעל תמיד צודקת. גם בזה היא צדקה אומרים סוויפטית. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 15:27 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מדהים. במשך הרבה זמן (מאז שאת בסס"ש, בערך) טענת שאת לא מתחברת לשירים.
אני לא מאמינה שבמשך כל הזמן הזה הסתרת מפניי (ומפני שאר הפורום, כמובן) כישרון כזה בכתיבת שירים! בסדר, אני לא אלך על קלישאות כי אני יודעת שאת שונאת את זה. זה יפהפייה כמו זריחה של חורף ושקיעה של אביב, עוצר נשימה, שקט ומרהיב. (אה; תראי מה זה, כתבתי חרוז). הנקודה היא, שזה פשוט יפהפייה ואני הולכת לקרוא את השיר הזה שוב ושוב ושוב ושוב. הוא היה הירח היא הייתה הכוכבים הוא כתב קטע היא כתבה שירים :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 18:19 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אבל אני לא אוהבת לתבב קטעים טובים משלי :>
סתם למה את מוצלחת כל כך גם בשירים וגם בסיפורים. בקיצור, השיר הזה היה ארוך, אבל שווה את האורך שלו בהחלט... כל מילה ודימוי היו חשובים, והיה עומק מטורף בשיר והמוח שלי נשרף אז אני לא מצליחה לתבב (איזה תירוץ גרוע אני פשוט גרועה בזה בכללי) אהבתי מאוד מאודד -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |