![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2023, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@אוניון- הפעולה שלך היא לשטוף ידיים.
כל השאר- שימו לב שמחר הפעילות תיסגר אז כדאי שתקשרו את הציורים שלכם. אה, טעות בחישוב, יסגר עוד שלושה ימים. הודעה זו נערכה ע"י Biggus Dickus ב Apr 20 2023, 21:18 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2023, 18:28 PM
|
||
שם+כינוי+בית: הארי פוטר בלב, מיכלי רייב
הפעולה היומיומית: אני אגריל הציור/עיצוב/תמונה: כקישור למה ציירתי/עיצבתי/צילמתי דווקא אותו: לפחות 2 שורות הערות/הארות/הפורטל נחשב פעולה יומיומית: -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2023, 21:16 PM
|
||||
היי מיכל, שימי לב שהקישור לעיצוב לא עובד. כדי שנוכל לראות אותו את צריכה להעלות אותו לאינטרנט. אני ממליץ על האתר הזה(לחיץ). תערכי את ההודעה אחרת לא תקבלי תגמול (אם את מתקשה בהעלאת התמונות פני אליי בפרטי). בנוסף, שימי לב שאסור להשתתף פעמיים בפעילות. אנא אל תחזרי על כך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |