![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 15:54 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפתע ראינו אדם עם רפדודה בא לעבר הספינה
-------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 15:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, התחשמל.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 15:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפתע הרפסודה התפרקה- החתולים יצאו ממנה. התחלתי לטבוע, נאחז נואשות במטען הנייד
------ מאנדרדוסססס אל תגידו לי שלא ראיתם -------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 15:58 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ראיתי
== אני מגחך. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 15:59 PM
|
||
כבר התחלתי להתייאש. זהו. זה הסוף. אני טובע. אני מת.
-------------------- ג׳יני
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 16:06 PM
|
||
מהר קפצתי למים. תפסתי אותו ועליתי לספינה
-------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 16:13 PM
|
||
מישהו הרים אותי. הבטתי סביבי. אני בתוך ספינה! ישששששששש! ניצלתי!
מסקנה: אסור להתייאש אנערף -------------------- ג׳יני
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 17:02 PM
|
||
"הו, זה ההומלסי המצוי! הזהר, פן הממזר ישך!"
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 12:36 PM
|
||
"היזהר אתה, פן הטישו יאכל אותך!"
-------------------- ג׳יני
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 14:51 PM
|
||
"הטישו לא יאכליני. ה' אלוקיי ה' אחד."
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 15:04 PM
|
||
"אכן"
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 15:08 PM
|
||
"אמן!"
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 17:22 PM
|
||
"אמן כן יהיה רצון!"
הממ אתם מרשים לי לעשות סיום כזה של שלום לעם? -------------------- ג׳יני
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 18:05 PM
|
||
אהא
"אהא" -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 18:08 PM
|
||||
שאניייי????? לא יראההה!?!?!? זה פשוט מגוחךךך!!!!!!!!!!! -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |