![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 21:44 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לזכור
להנציח אני רוצה לדעת לנצח שש מיליון נשמות שבעים וחמש שנה אבדות ובכיות שנות מדינה על כל דמעה שבכינו היו אלף חיוכים על כל מכה שכאבנו היינו שמחים נבכה ונזכור ונצעק לכולם שלא יחשבנו ששכחנו שעם ישראל חי וקיים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 22:08 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מרגש ועצוב :(
יהי זיכרם ברוך -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2023, 07:08 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט כל כך עצוב, אלוהים! זה כל כך לא הוגן! השואה היא דבר שאסור שישכח והשיר שלך ממשיך את כל הכאב שיש לי (אני יודעת שאני לא היחידה פשוט אני מרגישה כמעט כאילו זה נכתב עליי) בנוגע ליום הזה!
לזכור! זה מה שחשוב! -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2023, 15:07 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככ יפה ומרגש ועצוב
אני ככ אוהב את זה אני ממש רציתי לכתוב משהו אבל לא הצלחתי זה יוצא כל הזמן כזה מחורבש כזה לאדע אתה כתבת ככ יפה וואו זה יצא מדהים ככ מרגש -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2023, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט מדהים. אין לי מילים.
זה ככ ריגש אותי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |