![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 10 2023, 13:23 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי לצייר את הקולקטור וציירתי את הקולקטור יו
https://i.imagesup.co/images2/6f9f59a64902f...d97e859b012.jpg אני אוהב את זה. לא עשיתי בלנדינג בכלל באף שלב בגלל שבלנדינג זה סיוט, ואני מאוד שמח שזה עדיין יצא נחמד. האפליקציה בה השתמשתי היא ibis paint X, לוח הצבעים נלקח מתמונה של הקולקטור (מגוגל) ששיניתי לה את התאורה, הזמן שזה לקח הוא שעתיים. ת"בים? D: --- תיקון להערות של סו: https://i.imagesup.co/images2/dd7a204384387...95ab0a76e71.jpg תיקון להערה של ריין: https://i.imagesup.co/images2/547c89a5c332b...0b38d019606.png -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2023, 15:01 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נראה כאילו זה מהאינטרנט!
סתם לול זה פשוט ככ מקסים. אני אוהב את זה אני אוהב שהצלחת לעשות את זה יפה עם התאורה בחירת צבעים מדהימה~ בכל מקרה זה מקסיםם -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2023, 15:25 PM
|
||
יאא תודה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2023, 16:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפ זה ממש ממש יפה??
נעמה אתה השראה. אני לא יודע אם זה נראה יותר טוב כשזה ישר אבל האישונים קצת הפריע לי שכאילו העיגול עקום? אבל אולי אני סתם לא מבין בציור השיער נראה ככ טוב הצילו גם הצורה וגם הצביעה נראים מדהים גם האף אפילו שלא טשטשת יצא ממש טוב, וגם הכובע רק שמתי לה שיש טיפה טשטוש בין השיער לכובע שזה יפה מוזר. טעות שלך או איכות גרועה או בכלל לא טעות? יש גם רווח בין השיער למעלה לעור ובגבה שם הגבות.. הצורה שלהן טובה אבל משהו בפסים מוזר לי. העיגול בסנטר טיפה מוזר אבל די הכרחי ההצללות יצאו ממש ממש טוב. רק ההצללה בצוואר לדעתי חזקה מדיי זה כן גם הצבעים זאת בחירה מעולה הייתי ממש שמח לראות עוד ציורים שלך של דמויות מבית הינשוף, אתה עושה עבודה מעולה!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2023, 19:47 PM
|
||
קודם כל ממש תודה על הת"ב><
את השיער היה ממש כיף לצייר ואני שמח שאהבת! האמת הטשטוש האמת הוא חלק מהסקיצה ששכחתי למחוק, לא שמתי לב שזה עדיין שם:') משהו בפסים עליהן מוזר כי יש ליינארט ובשאר הציור אין - הבנתי עכשיו כנראה היה עדיף להשאיר אותן חלקות. כן אני מצייר דמויות מtoh המון, אולי אעלה מתישהו לגבי הדברים שציינת על האישונים, ההצללה בצוואר והגבות: https://i.imagesup.co/images2/dd7a204384387...95ab0a76e71.jpg -האישונים והגבות בהחלט נראים יותר טובים ואחידים ככה, אז תודה ששמת לב וטרחת לומר לי D: לא יודע מה דעתי לגבי ההצללה. שוב המון תודה לך>< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 16:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דייייייייייייייייייייי
אתה מצייר מושלםם הלוואי עלייייי -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 18:04 PM
|
||
יו תודה D:
כל מה שיש לי לומר לך זה שתתאמני חח אף אחד לא נולד עם עיפרון ביד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2023, 09:48 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו???? זה מהמם???
באלי לאמץ אותך כי כל מה שאתה עושה זה כזה טוב אני ממש בשוק לא ציפיתי שזה יהיה באיכות ככ טובה הולי שיט זה מהמם סליחה אין תב יפה וארוך אני בדיוק התעוררתי רק הפריע לי קצת שלמרות שאין קווי מתאר בצבע שחור, אז ההצלחה מתחת לצוואר היא שחורה. נסה לתקן את זה לכחול כהה שיתאים עם הוויב הכללי מהמם :) -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2023, 08:29 AM
|
||
יאא תודה ><
אשקול את האימוץ הזה האמת אני לא יודע אם לזעוף על הפקפוק בי או לשמוח על המחמאות...? דיי תודה לך זה ממש ממש נחמד להתעורר ולקרוא את זה תיקון של ההצללה: https://i.imagesup.co/images2/547c89a5c332b...0b38d019606.png, מקווה שזה כן שיפור לדעתך:') תודה שוב :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |