![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 14 2023, 11:17 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי לעשות החודש קצת תרגול עם סייד פרופיל (כל מיני אנשים העירו לי הרבה שאני לא ממש משנה פוזות בציורים שלי, אז חשבתי שזה נחוץ) ומאוד נהניתי D:
קישור לציור. לדעתי זה די ברור שמשהו בפרופורציות לא הכי בסדר (הפעם ציירתי בלי רפרנס, וזה לא שאני עושה סייד פרופיל לעיתים קרובות), אבל אני בכל זאת קצת גאה בעצמי. ת"בים יוערכו D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 20:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מהמם!
אהבתי את הצבעים>< פשוט מרגיש לי שהראש צריך להיות טיפה יותר קדימה אבל חוץ מזה זה מהמם! גם יכול להיות שאני טועה עם הראש אני לא אמנית גדולה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 20:33 PM
|
||
יא תודה
לא ממש הבנתי למה התכוונת עם הראש, תרצי להרחיב בהפ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 07:13 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי זה פשוט מהמם???
באמת שזה נדיר אני ככ אוהב את זה והגוון של השיער והגוף עעאא באמת שזה פשוט ככ ככ יפההה השיער פשוט יצא ככ יפה? זה מקסים. -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 12:38 PM
|
||
תודה!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 16:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה פשוט מהמםםם
אתה מצייר אדירר זה מדהים! -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2023, 13:02 PM
|
||
תודה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2023, 13:45 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושלם
-------------------- align=Cent]עופרי🩵שה"ה🩵🩵 דתייה🩵מוזמנים לשלוח הפ!
ג'וי: אוי, עופרי הגיעה הצילו! היא כל הזמן מרימה אותי! תעזרו לי! אני: ג'וי, תירגעי, את ממש חמודה. ג'וי: אני לא מאמינה שאת בהפלפאף בפורטל הזה. אני: מאיפה את יודעת על הפורטל? ג'וי: לא משנה. אני: מעדיפה הפלקלואית. ג'וי: מה רייבנקלואית בך? אני: 102 במבחן זה מספיק? ג'וי: נגיד. אבל את לא הפלפאפית. אני: רוצה הוכחה מחברה? ג'וי: כן אני: קד! קדלאבגוד: היי אני: תוכיחי לה שאני הפלפאפית. קדלאבגוד: איך אני הוכיח? ואיך ג'וי מדברת? אני: לא לשאול אותי. ג'וי: נו. קדלאבגוד: די קשה להסביר לכלבה מדברת. ג'וי: זאת לא הוכחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |