![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 16 2023, 07:53 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום! הדיון הזה ידבר על האם קסם עובר דרך הטכנולוגיה, או לא. לדוגמא אבדה קדברה בשיחת טלפון. הורגת אם המקשיב, או רק מפוצצת לו את הטלפון? תענו ככל האפשר, אשמח לשמוע את דעותכם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2023, 13:02 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת זה היה יכול להיות ממש מגניב אם גם קללות שאין עליהן מחילה וקללות חזקות היו עובדות גם דרך הטלפון, אבל מתואר בספרים שקרן האור שבוקעת מהשרביט צריכה לפגוע במי שרוצים לפגוע בו, ודרך הטלפון זה בלתי אפשרי. לא זכור לי שבספרים תיארו שכשמקללים באימפריוס קרן אור בוקעת מהשרביט, אז זה יכול לעבוד דרך הטלפון.
אחלה דיון אגב D: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2023, 16:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושבת שזה עובר
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2023, 20:47 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי למשלאם תשתמש באדבהקדברה דרך טלפון כלום לא יקרה כי זה פועל רק על אדם אבל זה נקודהממש יפה למחשבה אולי אפשר להעביר אור דרך קוו הטלפון למקום אחר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2023, 21:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שפשוט המכשיר ייהרס אבל הבן אדם לא ייפגע כי הטלפון כאילו מגן עליו
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2023, 21:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה, אבל אני לא חושבת שזה קשור לזה שהטלפון מגן עליו אם מישהו יאמר למישהו אחר 'אבדה כדברה' בטלפון, זה לא ייפגע במי שבצד השני של הקו כי הוא רק שמע את הקללה, קרן אור שאמורה לצאת מהשרביט לא פגעה בו, אז אני מניחה שלא יקרה לו כלום. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |