![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 17 2023, 15:08 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאדם רוזמריטה||דיון כולנו מכירים את מדאם רוזמריטה כפונדקאית בפונדק שלושת המטאטים ובתור זאת שנתנה את היין המורעל לסלגהורן שהיה אמור להגיע לדמבלדור וגם את הענק המקולל שפגע בסוף בקייטי בל שגם כן היה אמור להגיע לדמבלדור אבל בשני המקרים תענו שהיא הייתה תחת ההשפעה של אימפריוס וזה מה שהדיון שלנו יעסוק בו לדעתי מדאם רוזמריטהלא הייתהתחת ההשפעה הזאת בגלל הסיבות הבאות 1. בשני הפעמים שמאלפוי הטיל על מדאם את הכישוף כביכול הוא היה בטירת הוגוורטס כשהיא פעלה שזה היה במרחק מטורף מהפונדק והאימפריוס לא היה אמור להשפיע 2. כתוב בספרים שמאדם רומריטה הייתה גם בימי הקיץ הרותחים עם חולצה ארוכה וגם שנשפך עליה הבירצפת של הארי לא פשטה את השרוול לנקות וכנראה שהיה לה סימן של אוכלי מוות 3. לדעתי מדאם הסכימה לעשות את השיחה של פיליטיק מקונגל וכל אלה בשביל שהיא תאזין ותספר לוולדמורט 4. למה שדראקו ילך פעמיים על אותה מישהיאם זה לא עבדלו שאלות לדיון 1. האם אתם מסכימים איתי? 2. האם מדאם רוזמריטה התנהגה חשוד גם לדעתכם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2023, 15:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני די חושבת שאולי מישהו אחר הטיל עליה את האימפריוס ולמה שהיא תהיה מהאוכלי מוות
ובשיחה יכול להיות שהיא סתם רצתה לדעת גם את הסיפור -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2023, 15:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש פה נקודה מעניינת, מעולם לא חשבתי על מאדם רוזמרטה בתור אוכלת מוות, אבל חשוב לי להביר כמה נקודות: קודם כול, בספרים לא הוזכרו בגדיה של מאדאם רוזמרטה מה שכן, בסרטים רואים שהיא לובשת בגדים ארוכים, שנית אני לא זוכרת שהארי שפך עליה בירצפת אשמח שתחדד, בנוסף למרות שדראקו היה רוב הזמן בהווגורטס הוא בהחלט יכל לבוא להוגסמיד ולהטיל אימפריוס. חוץ מזה דראקו הטיל עלייה רק פעם אחת ולא פעמיים.
-------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2023, 17:56 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון יפה,
נוסף ללינקיה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2023, 18:01 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. כן בסרט שהארי היה עם גלימת ההעילמות הוא כן שפך עליה בירצפת. 2. זה שמאלפוי הטיל עליה אימפריוסזה לא הבעיה הבעיה היא שהוא היה רחוק והאימפריוס לא היה אמור להשפיע 3. הוא הטילעליה פעמיים גם עם היין דבש וגם עם הענק המקולל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2023, 20:14 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
1 בספרים זה לא היה קיים 2 לא הבנתי, אספר שתסביר 3 לא הוא לא, קללת אימפריוס שורדת חודשים כך שלא היה צורך -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 11:53 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לדעתי זה שהיא לא פשטה את השרוול לא אומר שהיא הייתה אוכלת מוות, היא הרי בעלת בר ופונדק ורגילה להתלכלך, מן הסתם גם היו לבגדים שלה לחש שמנקה אותם לבד וגם אם לא היא יכלה לומר "התקרצף" והברצפת היתה מתנקה.
בנוגע לזה שהיו לה הבגדים ארוכים בקיץ, ככה זה אצל עוד קוסמים כמו: מקגונגל, דמבלדור, מודי עין-הזעם,קווירל, קורניליוס פאדג' ועוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |