![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2023, 13:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cha cha cha ![]() 🎤 מבצע השיר: יֶרֶה פֶּאִיהֶנֵן (קרייה) 🎤 שנת יציאה: 2023 🎤 מדינה: פינלנד 🎤 שפה: פינית 🎤 חברת תקליטים: Monsp Records, Warner Music Finland 🎤 אורך: 2:55 רקע השיר Cha cha cha השתתף בתחרות מוזיקה שבחרה את המועמדים לאירוויזיון. גמר התחרות התרחש ב25 בפברואר, ובו התחרו שבעה מועמדים. הזוכה נבחר על ידי שילוב של קולות הקהל (75% מההצבעות) ושבע קבוצות שופטים בינלאומיות מאוסטרליה, גרמניה, פולין, ספרד, שוודיה, אוקראינה ובריטניה (25% מההצבעות). לצופים היו 882 נקודות להעניק, בעוד שלחברי השופטים היו רק 294 נקודות להעניק. השופטים חילקו את הנקודות שהם נתנו באופן הבא: 2, 4, 6, 8, 10 ו-12 נקודות. הצבעת הצופים התבססה על אחוז ההצבעות שכל שיר הושג באמצעות הצבעה בטלפון, SMS ואפליקציה. במהלך ההצבעה בגמר, נחשף כי השיר קיבל 72 נקודות מהשופטים ו-467 נקודות מהצבעות הקהל, וזכה בסך הכל ב-539 נקודות, בהפרש של 387 נקודות מהמקום השני. כתוצאה מהניצחון, השיר ייצג את פינלנד באירוויזיון 2023. השיר באירוויזיון פינלנד שובצה למחצית השנייה של חצי הגמר הראשון, שהתקיים ב-9 במאי 2023. לאחר שפורסמו כל השירים המתחרים לתחרות של 2023 הוחלט סדר השירים לחצי הגמר על ידי מפיקי התוכנית ולא באמצעות הגרלה נוספת, כך ששירים דומים לא הוצבו זה ליד זה. פינלנד הופיעה כמדינה ה-15 והאחרונה בסדר, אחרי הולנד. -11 במאי 2023 ביצע קרייה את "Cha Cha Cha" על בימת חצי הגמר הראשון של אירוויזיון 2023. עם הקראת התוצאות של שלב זה הוא נמנה בין האמנים שהמשיכו לגמר. בסופו של דבר השיר הגיע למקום שני באירוויזיון! מילים: Rankka viikko ja paljon pitkii päiviä takan Mielenkiintona piña colada ja rata Ilta on vielä nuori ja aikaa kumota Tää jäinen ulkokuori on aika tuhota Pidän kaksin käsin kiinni juomista niinku Cha cha cha cha cha cha cha, ei En mieti huomista ku tartun tuopista niinku Cha cha cha cha cha cha cha, ei Haluun olla sekasin ja vapaa huolista niinku Cha cha cha cha cha cha cha, ei Ja mä jatkan kunnes en enää pysy tuolissa niinku Muutama piña colada on jo takana Silti mul on vielä naamataulu vakava Yeah, yeah, ye, ye, yeah Ilta on vielä nuori ja aikaa kumota Tää jäinen ulkokuori on aika tuhota Parketti kutsuu mua ku en oo enää lukossa Niinku cha cha cha, mä oon tulossa Pidän kaksin käsin kiinni juomista niinku Cha cha cha cha cha cha cha, ei En mieti huomista ku tartun tuopista niinku Cha cha cha cha cha cha cha, ei Haluun olla sekasin ja vapaa huolista niinku Cha cha cha cha cha cha cha, ei Ja mä jatkan kunnes en enää pysy tuolissa niinku Vou Nyt lähden tanssimaan Niinku cha cha cha Enkä pelkääkään tätä maailmaa Niinku cha cha cha Kun mä kaadan päälleni samppanjaa Cha cha cha Toinen silmä jo karsastaa Ja puhe sammaltaa Ku tää toinen puoli must vallan saa Cha cha cha En oo arkena tää mies laisinkaan En oo mut tänään oon se mies Tänään oon se mies Nyt lähden tanssimaan Niinku cha cha cha Enkä pelkääkään tätä maailmaa Niinku cha cha cha Kun mä kaadan päälleni samppanjaa Niinku cha cha cha Cha cha cha cha cha cha cha, aha Niinku cha cha cha Cha cha cha cha cha cha cha Cha cha cha cha cha cha cha דעה אישית אני אתחיל בזה שבתרגום לעברית, השיר הזה הוא על ערב במועדון. אבל לדעה האישית... אני לא חושבת שהסיבה שבחרתי לסקר את השיר הזה היא כי אני חושבת שהוא שיר ממש טוב והוא נמצא בפלייליסט שלי. לא. אחת מהסיבות שאני אוהבת את השיר הוא בגלל הקצב שלו. הוא מאוד קצבי ורועש וממש כיף לשמוע אותו או לרקוד עם הקצב שלו. עוד סיבה שאני אוהבת אותו היא בגלל הקול של הזמר. לדעתי הקול שלו די מצחיק, ובזמן שהוא שר את השיר הוא ממש צועק את המילים, וגם בקליפ הוא רוקד עם הרבה מרץ ובצורה ממש מצחיקה. כיף לשמוע את השיר הזה כשאתם עצובים, כי הוא תמיד מעודד. למרות שבדקתי את התרגום לעברית של השיר, הוא לא כל כך משנה לי. מה שבעיקר משנה לי בשיר זה הקצב. חוץ מזה שזה לא שיר בעברית או באנגלית, אז בלי תרגום כל מה שמבינים בו זה את הקליפ, הקצב והקול. ואלה בדיוק הדברים שאני אוהבת בשיר הזה. קליפ: ביצוע באירוויזיון: גיפים: ![]() ![]() ![]() -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2023, 20:05 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה! אישית לשיר פחות התחברתי אבל כל הכבוד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2023, 18:53 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה! אני לא מתה על השיר אבל מסכימה איתך שהקצב קליט ונחמד מאוד. כל הכבוד, את המשתמשת הראשונה שמסקרת שיר בפינית!! נוסף ללינקייה D:
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2023, 21:04 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה, אהבתי את העיצוב ואת הגיפים.
אני מסכימה עם הדברים שכתבת. המילים סתמיות, אבל השיר עצמו- הקצב, הביצוע, האווירה, ההופעה, היו מעולים. לדעתי השיר היה צריך לנצח באירוויזיון וכל כך התבאסתי כשלא. קאריה, מהסרטונים שראיתי שלו, מראיונות שהשתתף בהם ומההופעה שלו באירוויזיון (הכוונה פה היא כל רגע שתפסו אותו במצלמות, לא רק כשביצע את השיר), הוא איש מקסים וממש אהבתי את ההומור שלו, את האנרגיות והוייבים שלו ואת טוב הלב שלו. אחד מהשירים והזמרים האהובים עליי באירוויזיון! -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2023, 21:14 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ממש טוב.
מה שכן, הייתי ממליצה להקטין קצת את התמונה בהתחלה. עד לא מזמן בכלל לא אהבתי את השיר, ואפילו שנאתי אותו, אבל עכשיו אני חייבת להודות שצ'ה צ'ה צ'ה הוא שיר לא רע בכלל. -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |