![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2023, 15:14 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר אגיד מראש שזה לא אחד מהציורים היותר מוצלחים שלי. לקחו לי ארבע שעות כדי שאגיע לגרסה הנוכחית (שזה באמת הרבה יותר מדי זמן לציור ברמה כזו) והעט שלי נעלם אז עשיתי הכל עם האצבע.
הציור. קוראים לו סטארבוי והוא אוהב תפוחים. מת עליו, על הציור עצמו פחות. ת"בים יוערכו מאוד D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2023, 21:44 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד אתה מצייר מדהים. זה יפה ככ.
השפתיים קצת יצאו עקומות לא יודעת, פשוט הצורה שלהן לא הסתדרה לי כזה בעין אבל חוץ מזה, וואו, יש לך כישרון! -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 00:39 AM
|
||
תודה! אנסה לסדר את השפתיים כשאהיה קצת פחות מותש:')
(ויו יש לנו אותו שם זה מגניב) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 06:57 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
זה פשוט ככ מקסים??? לא יודע לדעתי הפה כאילו טיפה נמוך יחסית לאף, כאילו המרחק בינהם גדול טיפה? אה וגם כאילו משהו לא ממש הסתדר לי עם הצוואר? ארוך מידי אולי או הזוויות לא יודע אבל בכללי הציור יצא מקסים הוא נראה מקסים. וממש מתאים לו לאהוב תפוחים! D: אההה אני אוהב את השמות שאתה בוחר לדמויות טוב הציור מקסים מקסים מקסים -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 14:19 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יפהפה! אישית אני חושבת שמה שכן אפשר לעשות זה לשחק טיפה עם הניגודיות (הבדלתי הצבעים בין הפנים וההצללה) אל סה"כ מהמם.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 15:13 PM
|
||
@פרח יוו תודה
דווקא הצוואר הרגיש לי קצת קצר מדי... לא יודע. תרצה להרחיב לי על זה בדיס אולי? לגבי השפתיים; כן שמתי לב ואקרב אותן לאף יותר D: תודה תודה ותודה שוב למאו אני ממש מעריך את התב>< @ליאן תודה! הו. אני אנסה ואבדוק איך זה יצא:) תודה שוב :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |