![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 21 2023, 09:20 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() פעילות שעור הציור כבר הסתיים אבל רותי עדיין ישבה במקומה. הדף שלה היה ריק. המורה הסתכלה על הדף. "זה כנראה דוב צפוני לבן בסופת שלג?" אמרה. "זה לא מצחיק" ענתה רותי "אני לא יודעת לצייר." המורה חייכה. "רק תעשי סימן כלשהו ותראי מה יוצא מזה" אמרה. רותי לקחה עט סימון ונתנה לניר מכה חזקה. "הנה!" המורה לקחה את הדף ובדקה אותו בקפידה. "המממ.." היא שמה את הדף לפני רותי ואמרה, "עכשיו תחתמי כאן." רותי חשבה רגע. "טוב. אמנם לצייר אינני יודעת, אבל אוכל לכתוב את שמי." בשבוע הבא, כשרותי נכנסה לכיתת הציור הופתעה כאשר ראתה מה תלוי מעל שולחן המורה. זה היה הדף שציירה, הנקודה שלה, ובתוך מסגרת זהב! "המממ.. הייתי יכולה לעשות נקודה יותר טובה!" היא פתחה את קופסת הצבעים שלא השתמשה בה עוד אף פעם, והתחילה לעבוד. היא ציירה וציירה. נקודה צהובה. נקודה ירוקה. נקודה אדומה. נקודה כחולה. הכחול התערבב עם האדום. היא גילתה שיכולה לעשות נקודה סגולה. היא המשיכה לנסות ועשתה הרבה נקודות בצבעים שונים. "אם אני יכולה לעשות נקודות קטנות, אוכל לעשות גם גדולות." רותי לקחה מכחול גדול יותר וניר גדול יותר כדי לעשות נקודות יותר גדולות. רותי עשתה גם ציור הנקודה בלי לצייר נקודה בכלל. בתערוכת הציורים, הנקודות של רותי עשו רושם גדול על כולם. רותי ראתה ילד קטן שהביט עליה בהערצה. "את באמת אומנית גדולה" אמר. "הייתי רוצה לדעת לצייר כמוך." "אני בטוחה שתוכל" אמרה רותי. "אני? לא, אני לא יודע לצייר אפילו קו ישר עם סרגל." רותי חייכה. היא נתנה לילד דף ניר ריק. "תראה לי" אמרה. העפרון של הילד רעד כשהוא צייר את הקו. רותי הביטה על הזיגזג של הילד. ואז אמרה.. "בבקשה, תחתום על זה." היי משתמשים! הסיפור שבהקדמה נקרא "הנקודה". זה סיפור שאני מאוד אוהבת, כי הוא מראה שכל אחד יכול להיות אומן וכל דבר יכול להות אומנות. הסיפור מראה איך מנקודה קטנה, הילדה הופכת לציירת מפורסמת עם תערוכה משלה. ומה עכשיו, תחלק לנו ספרי ספריית פיג'מה? כמעט. אני חשבתי, שאולי תוכלו ללכת בשיטה הזאת- שמראה שכל אחד יכול להיות צייר. אני רוצה שתבחרו צורה - עיגול, ריבוע, משולש, אפילו קו. מה שבא לכם. ותיצרו איתו ציור מורכב יותר, בעזרת הצורה הזאת בלבד. למשל, זה ציור שעשיתי לדוגמא, המורכב רק מעיגולים- ![]() וזהו בעצם! הפעילות תיסגר עוד שבוע, אז מהרו להשתתף. התגמול יהיה 180 חרמשים. בהצלחה! טופס:
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2023, 19:23 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אבין אין עוד מלבדו:)
הצורה שבחרתי: עיגול איזה מקורי הא הציור: כקישור הערות\הארות\ספריית פיג'מה<: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2023, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:הארי פוטר בלב מיכלי
הצורה שבחרתי:משולש הציור: כקישור https://www.canva.com/design/DAFjwgziX9Q/Bf...3nu8jzzjNA/edit הערות\הארות\ספריית פיג'מה<:איך אני אוהבת את הסידרה הזאת יצא לי מזוויע תתמודדו. צריך דווקא לצייר ולצלם? שאני יערוך? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2023, 07:41 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: פרח, Theodore Decker
הצורה שבחרתי: עיגול הציור: כקישור הערות\הארות\ספריית פיג'מה<: אהה אני עוד מעט אעשה קישור אני פשוט צריך שמישהו יצלם ואני לא יכול כרגע היום בערב או משהו -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 20:15 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: גל גוגל
הצורה שבחרתי: ריבוע הציור: https://i.postimg.cc/8cj2wmzx/image.png הערות\הארות\ספריית פיג'מה<: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 17:35 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
merson הצורה שבחרתי: קו הציור: ...._ _ _ _ _ _ _ ...\..................../ ..\......................./ .|......--........--......| .|.........................| ../............|..........\ .../.....................\ ..../.......----.......\ ...../.................\ .......-- --....-- -- ...........\...../ הערות\הארות\ספריית פיג'מה<: --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |