![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2023, 23:08 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הקדמונת קצרה.
מאז שגיליתי על הפואטרי-סלאם, יש לי חיבה לא מוסברת לדבר. אני יכולה לשבת שעות ופשוט להקשיב לקטעים האלה והדרך שבה כתיבה ומשחק משתלבים פשוט מהממת בעיני. אני רק מבקשת שתשפטו את הקטע בעדינות כי זה בין הניסיונות הראשונים שלי לכתוב פואטרי-סלאם, ותנסו למצוא את הקצב של הקריאה בשביל ליצור לכם כמה שיותר את החוויה השלמה של הקטע. למטה כתבתי בעקבות מה הקטע הזה נוצר, בכוונה שמתי את זה אחרי כדי שתקראו את הקטע בראש נקי. תודה ותהנו 3> •Say goodbye• I never wanted to say goodbye But I want you to hear it, so I would be glad if you have the time to stop by And listen I love your smile, and the way you laugh I love how you care about everyone, even when it's tough I love the color of your eyes in the sun And I love it that you always know how to calm me down I love that you laugh at me together with friends And then, as compensation, hold my hands I love the way you play with my hair And how I can't stop blushing when I catch you stare But most of all, I love how you make me feel How my heart beats faster when you smile for real How you promise me the world and my breath stands still The moments of looks, and peaceful silence The way you're whispering, "let's dance" And suddenly I'm Belle and you're the handsome prince And I just keep falling ever since Falling down the stairs and falling in love And it doesn't matter who I am now, just this moment I have Just you and me in the same repeating patterns Dancing and dancing like nothing matters And I... I love every part of you, even the parts you don't Especially the parts you don't So I really don't want to say goodbye But lately I feel like I have to Because I want you to know how much you mean to me Instead of me finding it out... after -- הקטע נכתב על פחד שעלה בי בעקבות הפיגועים בזמן האחרון, הפחד לאבד אנשים בלי שאגיד להם מה אני מרגישה כלפיהם, לאבד מישהו באופן פתאומי. ליל מנוחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2023, 13:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
![]() הקפצתי את היצירה הזאת משתי סיבות; קודם כל, כדי שאוכל להגיב לה ולכתוב שהיא מדהימה. באמת. אני בדיוק עושה את הצעדים הראשונים שלי בכתיבה באנגלית ואני לא חושבת שיצא לי לפרסם בפורטל פואטרי סלאם כיוון שאני כמעט לא כותבת כאלה, ומדהים לראות מישהי שכבר בבירור נמצאת עמוק בעולם הזה ויודעת טוב מאוד מה היא עושה. הדקלום הזה נהדר. הוא מצליח לגעת ללב בלי להיות קלישאתי ולהרגיש פואטי במקביל להיותו כתוב בשפה קלה וברורה. הסיבה השניה היא כדי שעוד משתמשים יוכלו לקרוא אותו. בשיא של MayNay היו כ"כ הרבה יצירות שהרבה יצירות נהדרות זכו להתעלמות מוחלטת פשוט כי פספסו אותם. למזלי, אני זכרתי שפרסמתי פואטרי סלאם באנגלית וסימנתי לעצמי לקרוא אותו ולכן זכרתי לקרוא אותו. אבל שאר המשתמשים לא יודעים עליו. אז הנה ההזדמנות שלכם. הוא לגמרי ראוי לזה. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 17:08 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו!
יש משהו כל כך כנה ופשוט ביצירה הזאת, משהן כל כך אנושי ומוכר. חרוזים... חרוזים זה כל כך קשה, גם בעברית וגם באנגלית, ואם אנגלית זו לא שפת האם שלך, אפילו יותר מרשים. רק הערה קטנטנה הייתה לי, וגם היא לשמחתי משתלבת בתוך מחמאה אז: But most of all, I love how you make me feel How my heart beats faster when you smile for real How you promise me the world and my breath stands still הייתי מחליף את השורה האמצעית ל"How my heart beats faster when your smile is real" וזהו זו באמת ההערה היחידה שלי, אבל אם אנחנו כבר על השורה הזאת - במשך היצירה את חורזת שורה בשורה בצורה קלאסית, ופה דווקא חרזת שלוש שורות וזה יצא מדהים בקצב הקריאה שכתבתי, זה משהו שעשית בכוונה? -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |