האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

דיון||מקומות המחבוא, ארוך
פורסם ב: Jun 8 2023, 22:33 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
מגדר:female
משתמש מספר: 84224
חפצי המשתמש: צפה

דיון||מקומות מחבוא של ההורקוקסים

שלום לכולם!
הדיון הזהה יעסוק במקומות המחבוא של ההורקוקסים של וולדמורט. ובגלל שאתם יודעים, אני עובד מסודר, אני אעשה את זה מסודר. לזה אני אקרא דיון ספייישל כי הוא מחולק בעצם ל7 דיונים.
סוו לאט גוו.

היומן
למה שהוא יסמוך במאלפוי? רואים שהוא לא סומך על אף אחד ובנאדם מאוד עצמאי. בשיחה עם דמבלדור יש דוגמה לזה. וחוץ מזה. הוא אף פעם לא אהב את מאלפוי! רואים שהוא מתעב אותו. אבל למה יומן? אני חושב שזה די ברור. הוא רצה שיכירו בו. ושהוא ירצח עוד בוצדמים. אם מישהו חושב אחרת שיכתוב:)

הטבעת
דווקא די חכם להשאיר שם. על הטבעת אין לי שאלות או ביקורת. וגם ראו שהוא נמשך במדה מסוימת לאוצרות המוות.

התיליון
תקראו לזה שרשרת אבל זה תיליון לכל דבר. סליתרין. וולדמורט היה בטוח שאף אחד לא היה מוצא את המערה לכן החביא אותה שם. אבל הוא ידע שדמבלדור ידע. למה הא עשה את זה? הוא חכם. וכמובן. הוא חש בעלת על התיליון. זה סליתרין, הוא נחש. אבל עדיין לא הבנתי מה הקשר שלו ל-

הספל
ברצינות? הוא לקח להורקוקס את ספל טוב הלב?? טוב הלב?? זה הכי אירוני. הוא גזען דוחה והוא לוקח את ההפך ממנו. פשוט לא קשור, אני לא הבנתי. אולי אתם הבנתם. ולהחביא אותו אצל בלטריקס. זה מוזר, מצד אחת הוא עצמאי, אבל מצד שני הכספת מאוד בטוחה ו- מה שאני מנסה לומר כאן זה שיש הרבה צדדים והרבה שאלות. למה? זאת השאלה העיקרית. אבל כבר סיכמנו שהוא לא סומך. אני עדיין לא מבין.

העטרת
זה היה גאוני. זה מעיד על גאונות. והוא החביא את זה במקום גאוני. ויכול ליהיות שהוא חושב שהוא חכם. למרות שלפי מה שראינו הוא לא ככ. אולי כישרוני, אבל לא חכם.

נגיני
זה היה רעיון טיפשי ואכזרי למדיי. היא הייתה פעם בת אדם! ועכשיו היא בובה על חוט.אני מבין שהוא רצה ליהיות קשור לנחשים בצעד הזה, אבל זה טיפשי.

ולשאלה האחרונה:
סנייפ (הופתעתם נכון?)
הרי סנייפ היה ממש האיש ששוולדמורט הכי סמך עליו. למה הוא לא הביא לו הורקוקס? ואם הוא הבין שהוא זומן אז איך זה הגיוני הרי ראינו שהוא לא גאון בכלל. אז מה קורה פה??

דיון נעים happy.gif

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 12 2023, 09:07 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 13
מגדר:
משתמש מספר: 85398

לגבי סנייפ. יכול להיות שבמידה מסויימת הוא עדיין לא סמך עליו מספיק בשביל חלק מהנשמה שלו. הוא בכל זאת היה קרוב לדמבלדור

---------
פורסם ב: Jun 12 2023, 14:23 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
חרמשים: 9571462
מגדר:male
משתמש מספר: 81871

היומן- הוא לא התכוון לתת את זה למאלפוי או שהוא לא ידע שמאלפוי קיים והוא כיוון את זה לסליתריני טהור

תיליון- לדעתי זה היה מאוד מחוכם כי הוא רצה שדמבלדור ימות מה שמוביל אותי למסקנהשהוא ביקש מרגולוס לגנוב את ההורקרוקס בשביל שלא יחשדו ברגולוס, דמבלדור ימות ואף אחד כולל דמבלדור לא ישיגו אותו

ספל ועטרת- מסכים עם כל מילה

נגיני- כן זה בהחלט היה נוראי

סנייפ- רעיון ממש חכם

שכחת את הארי

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
פורסם ב: Jun 28 2023, 22:16 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 85482

הבעיה היא רק היומן

---------
פורסם ב: Jun 30 2023, 06:27 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
חרמשים: 9421638
מגדר:female
משתמש מספר: 84224

היי anghartkvtkuehbuvtjs!
התגובה הזאת היא ספאם! תגובה חסרת תוכן נחשבת ספאם. תיזהר יותר!

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 10 2023, 08:39 AM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 110059
משתמש מספר: 84203

הכל נכון חוץ מסנייפ כי אומנם וולדמורט בטח בו אבל לא עד כדי כך.

מקום המחבוא של העטרת לדעתי היה הכי חכם.

--------------------
קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון

I am rotten to the core

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 11 2023, 11:41 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2142
משתמש מספר: 82162

יש לי שאלה יותר גדולה. למה הוא החביא את ההרוקרוקסים במקומות שכל כך קשה להגיע אלהם? נגיד כשהוא מת, איך בדיוק הוא חוזר לחיים אם הנשמה שלו נמצאת בתוך הורקרוקס? הוא מן הסתם חוזר להורקרוקס עצמו ונשאר תקוע שם עד שיחלצו אותו, ויעשו איזה טקס אפל כדי שיחזור לחיים לא? אז למה שיחביא את התליון, העטרת, הספל [וכנראה שגם הטבעת] במקומות שכל כך קשה להגיע אליהם?

---------
פורסם ב: Oct 11 2023, 15:40 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 9831
מגדר:
משתמש מספר: 70889

למעשה, רוב ההורוקרוקסים הוטמנו במקומות בטוחים כדי להגן עליהם, הם נועדו רק לשמור שוולדמורט לא ימות.
המטרה של היומן לעומת זאת, הייתה להשיג לוולדמורט גוף חדש, דבר שדי הצליח, אם תיזכרו בספר שתיים, זאת הסיבה שהוא נתן אותו למאלפוי, הוא מן הסתם קיווה שלוציוס יהיה זה שישתמש ביומן, כך שהוא יוכל להזכיר לוולדמורט הכול.
ולגבי סנייפ, אנחנו צריכים לזכור שוולדמורט היה בטוח שסנייפ מרגל בשבילו אצל דמבלדור, ולכן הוא לא העז לתת הורוקרוקס לסנייפ, כי הוא ידע שאם סנייפ ייתפס כמרגל הרי שדמבלדור יעבור על החפצים שלו ויגלה את ההורוקרוקס.
לגבי הספל, צריך לזכור שאת וולדמורט לא עניינה המשמעות של ההורוקרוקסים שלו, או כוחות הקסם שלהם, אלא רק שהם חפצים עם היסטוריה, הוא אפילו לא גילה שהטבעת שלו היא אחת מאוצרות המוות, למרות שהוא ענד אותה זמן מה.
לגבי נגיני, צריך קודם לשאול- הוא ידע בכלל שהיא הייתה פעם בת אדם? אל תשכחו שבכל סדרת הארי פוטר אין לכך שום רמז, ורק בחיות הפלא אנחנו מגלים את זה.
ודבר אחרון שכדאי לזכור- וולדמורט לא ידע שמנהלת בית היתומים סיפרה לדמבלדור על המערה, כך שהוא היה בטוח שהיא מקום מוגן ובטוח.

--------------------
קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות.

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025