![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:17 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
גיל: מין: אופי: יופי: רקע: תחביבים: בית ספר: כיתה: הערות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:25 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ניל בירן
גיל: 16 מין: זכר סיס סטרייט אופי: יתברר בהמשך יופי: קטני כזה עם תלתלים חומים בהירים ועיניים גדולות חומות עם גבות מסודרות יש לו נקודת חן על הצוואר זה חשוב יש לו אצבעות ארוכות גם והציפורניים שלו תמיד מסודרות כי זה חשוב לו, לפעמים הוא שם לק סתם כי בא לו לובש חולצות ארוכות עם חולצות קצרות גדולות מעל ומכנסי ג'ינס שחורים בדכ נעלי ספורט בדכ גם רקע: נראה תחביבים: הוא מנגן על פסנתר בצורה מקצועית והוא אוהב לצייר בית ספר: לנגינה כזה כיתה: י? איזה כיתה זה 16 אה זהו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:30 PM
|
||
שם: אליס
גיל: 17 מין: נקבה אופי: שתלטנית אבל נחמדה למי שהיא אוהבת יופי: הכי יפה בשכבה רקע: עבר קשה, היא עברה דברים, הרבה, ההורים שלה מתו. תחביבים: איפור, הרבה מראה חיצוני, טלפון, ושכולם ירדפו אחריה וירצו אותה בית ספר: תיכון כיתה: יא הערות: זה רומן בין הדמיות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:37 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביום הראשון של השנה, אני נכנס לבית הספר הציבורי בחשש.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:40 PM
|
||
נכנסתי לבית ספר ומאחורי הפמליה של בנים שנדבקת אליי כל הזמן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:42 PM
|
||
חבורה של בנים דוחפת אותי ואני מאבד שיווי משקל. "סליחה," אני ממלמל והולך ישר לאיפה שאמורה להיות המזכירות.
_ אז אליס היא כזה חונכת שלו? --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 17:46 PM
|
||
כן אפשר
--- מורה ניגשה אליי ואמרה לי שהגיע ילד חדש ושאני אמורה לחנוך אותו, כבר חנכתי בעבר, זה לא יהיה הככ קשה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 18:51 PM
|
||
שתהיה ביצ'ית כזאת ותתעלם ממנו
אני יושב לחוץ ומחכה. --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 18:58 PM
|
||
אוקע
הסתכלתי עליו. הוא בכלל לא הרשים אותי, ואז הלכתי בהפגנתיות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 22:45 PM
|
||
אני בוהה רגע באוויר. מה עכשיו.
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 22:46 PM
|
||
לא התייחסתי. שכבר יבוא אליי
--- לילט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 22:54 PM
|
||
אני קם וממהר אחריה
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 22:57 PM
|
||
הסתובבתי "כן?" אמרתי בקוצר רוח
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 22:58 PM
|
||
"את.. לא אמורה לעזור לי?"
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 11 2023, 22:59 PM
|
||
"אה. כן, בוא. אני אראה לך את החדר שלך"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |