![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היהי אני רוצה להסתפר.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:02 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתם שהחבר שהיה לקראש הראשונה שלי בזמן שהיה לי קראש עליה נפרד ממנה בפתק וכתב שם שהוא נפרד ממנה כי לדעתו אני והיא יותר מתאימים
סתם רציתי לשתף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש נחמד מצידו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:03 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי נפרד בפתק מה זה מכתב התאבדות? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:04 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצד שני, היא לא חיבבה אותו מעולם הוא איים עליה אם היא לא תסכים לצאת איתו הוא היה ערס רצח ולימים מסתבר שהיא לסבית אבל לא נורא אה והוא הגיע לבית ספר באותה שנה וחודש אחרי זה הוא עבר בית ספר למאו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:04 PM
|
||
נגיד אני אקלף את כל העור על הפרצוף שלי
כשהוא יצמח מחדש עדיין יהיו עליו צלקות? --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:05 PM
|
||||
אני לא מדמיין את אותו ערס יושב לכתוב פתק על זה שאתה מתאים לה יותר לול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה פחות נחמד האמת --------------------
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה כיף זה להסתפר רגע סתם קצוות או ממש משהו רציני?? אני עשיתי קארה פעמיים וזה כזה כיףףף זה כאילו משחרר את כל הראש -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
המלצה: לא לנסות את זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:06 PM
|
||||
כתב הוא כתב גם ראיתי את הפתק איש מפגר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:06 PM
|
||||
זה הזוי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 20:07 PM
|
||||
הסתפרתי קארה (אני חושב) לפני 4 חודשים וזה ארך בטירוף ואני יכול להסתפר שוב רק עוד חודשיים ואז אני אסתפר עד טיפה אחרי הסנטר כזה D: --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |