![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 21:48 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתן זורמות והולכות עם זה עד הסוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פסנתר זה כבד מדי זה יהיה כמו לשים תופים על ארון קלידים לעומת זאת זה יותר נייד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב הרבה דברים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 21:49 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וחזרתי לרצוח אנשים
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני אבקש עזרה מאמא שלי ונסחוב ביחד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו שבגללך אני עושה את זה 10 פעמים ביום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אחי הארון יתמוטט חוץ מזה זה ככ לא אידיאלי פשוט תקנה קלידים ותסיים עם זה זה גם זול יותר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 21:50 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אני יודע אני הרגשתי את זה אבל זה תמיד ככ כיףףףף גם הייתה לי את האשליה שאני אוכל פשוט להישאר בשלב הזה לנצח ולא נגיע לשיחת היחסינו לאן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תלוי גם בגודל של הקלידים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את זה במיוחד -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
די אתה עדיין שומע את זה? D: זה ככ משמח אותי שאני מפחד שאתה עובד עליי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
פחדת מהtalk -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 21:51 PM
|
||||
כן אבל לפחות עם הקלידים יש סיכוי לעשות את זה לול -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אבל רוב אלו שמנגנים בבצפר שלי זה גם האלו שמעשנים בתחנת אוטובוס אחרי בצפר
וסבבה לא תגידו מעשנים וויפ או משהו שלא מריחים הם ממש מסיימים איזה חבילת סיגריות כל חמש דק ויוצא להם ריח נוראי מהפה תצחצו שיניים אלוהים אם לא היה להם ריח של סיגריות הייתי אוהבת אותם יותר -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עזבו חשבתי על רעיון יותר טוב
אני אשאיר את הפסנתר על הארון ואקנה כיסא בר כזה ואז אני פשוט אנגן ככה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |