![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 119 120 [121] 122 123 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:12 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אלוהים היו לי ככ הרבה רגעי קין איתה והנה הצטרפתי עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:12 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאג, נלך לגיהינום ביחד. אני אלווה אותך, נעשה שלום לשטן ביחד ונשחק באולינג. אני בטוח שהשטן יקרע אותנו. הונסטלי אחת הבעיות הקשות שיש לי עם רוב הדתות המאורגנות שיש זה מוטיב הפחד. אחד הדברים שדת משרישה, מאוד מאוד חזק, בכל המאמינים שלה - זה פחד. פחד משבירה של הדברים שהדת מכריחה אותך לעשות, ככה שאתה נכנס לזה מאוד מאוד חזק ובגלל שאתה מאמין שאסור לך אף פעם לפספס - "או שתלך לגיהינום" או משהו נורא שכזה - אתה ממשיך לעשות את זה ובאיזשהו שלב זה הופך לשגרת החיים שלך, ואתה לא מבין עד כמה זה פוגע בשגרה האמיתית של החיים שהיו יכולים להיות לך בלי זה. תענה לי על זה: אם אלוהים כל-יכול, כל יודע, ואוהב את כולם, למה שיהיה לו אכפת אם בני אדם שמים על עצמם פיסת בד ("טלית") בזמנים מסויימים, או מה הם עושים איתה? למה שיהיה לו אכפת אם אתה קורא ספר, או תפילה כלשהי כל כמה זמן? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה גונב לי את התגובות אתה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
איזה אבסורד, אותו מקרר וגישה כל כך שונה, וואו איזה אבסורד, איזה אבסורד -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לביבה תיזהר הוא מנסה להמיר את דתך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:14 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא מבינה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים שגיהינום זאת רק עוד תחנה בדרך לגן עדן? העולם הזה לא כסלנג הוא סוג של גיהינום
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
קיום הוא סבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:15 PM
|
||||
עבדות היא חירות ![]() --------------------
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזהרה! החיים גורמים למוות בטרם עת -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תסביר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
קסם הוא כוח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שדה הקרב לי מקדש. --------------------
|||
|
|
||
מלחמה היא שלום. חירות היא עבדות. בערות היא כוח.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון. פלג. די כבר לנסות להפוך אותי לחילוני. ואני לא יודע למה יהיה לו אכפת. אבל אכפת לו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |