![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 123 124 [125] 126 127 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די עכשיו בגלל שלא קראו לי לאיזו הדרכה טיפשית שהייתי אמורה להשתתף בה כועסים עליי שלא הגעתי למרות שלא היה לי מושג איפה זה ומתי זה מתחיל ומה עושים בכלל ולא רציתי להשתתף בזה בכל מקרה, חברה שלי פשוט החליטה שאני רשומה, ובאותו הזמן היו לי חזרות אז כועסים עליי שגם פספסתי את החזרות האלה וכולם כועסים עליי מכל מיני סיבות ואני אפילו לא מבינה מה עשיתי לכולם. כאילו לכל אחד יש סיבה מיוחדת למה הוא צריך לכעוס עליי
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שזה הקטע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:28 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלכם זה רנדומלי. אצלנו זה מסודר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה גם יוצא מהנחה שהוא לא קיים, שזה הנחה לא פחות גדולה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג- יהשע ד- שופטים ה- שמואל א ו- שמואל ב ז- שופטים ח- שמואל א ט- שמואל ב י- מלכים א יא- מלכים ב יב- יהושע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ אני יודע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה מגעיל קרה לי גם תנסי להתעלם זה אשמתם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואצלנו זה גם רנדומלי וגם בפיגור -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:29 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי למות ואז לחזור ואז להוכיח לכם שיש אלוקים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הם נותנים לי כזה ווייבס של הארוקה טאקנה שינטארו ואיאנו וזה עושה לי כיף באמת שמאקי הכי טוב אין דבר אחד שהוא עושה שלא מושלם חוץ מאה אולי הסוף אבל אני מבין אותו כנראה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
הלוואי שאלו יהיו הצרות שלי @אוניסף- יאללה תמות ותוכיח -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
בא לי למות בלי לחזור
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:30 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
באיזה בית ספר אתה? -------------------- צ'ס 《 אח של קלישה 《 אני לא נוב 《 צוללן הערפל ![]() (כולנו פיצה) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |