![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 124 125 [126] 127 128 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:30 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טיפש אחד איך תחזור לפלג להגיד לו את זה מה, תתגלה אליו בחלום? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראו.
אני אף פעם לא יהיה חילוני כי ההורים שלי יהיו עצובים. אבל אולי אני יהיה מסורתי. ואני אוהב להרגיש מיוחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בית ספר דתי מאוד -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא משתלם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:31 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאידעת פשוט כולם מאשימים אותי בדברים שלא עשיתי או אפילו לא מאשימים אותי סתם כועסים עליי ועושים לי פרצופים אני באמת לא מבינה מה הקטע -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי הפוך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חס ושלום. :( אל תגיד את זה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
*מעורב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה למה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרחמת על החילונים בבית הספר שלך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כי אז תמות ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:32 PM
|
||||
בחירה שלך אחי, מתי תבין. זה לא ההורים שלך מחליטים. הם יהיו עצובים, והם יתגברו על זה. אם הם לא יכולים לסבול את זה שאתה תהיה מי שאתה, הם לא ראויים לך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוו לא קישרתי אותם להם אבל ככ כן זה די אני צריך לראות את הסרט עדיין לא ראיתי אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שיעורי תנך אבל אני מרגישה עכשיו בפער אמאלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תן צ'אנס לחיים עוד לא התחלת אותם אפילו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |