![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 125 126 [127] 128 129 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים שהמורה שלי לנביא שהיא גם המנהלת אמרה שיש לה בן חילוני והיא ממש בסדר איתו?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:33 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתעלמי בעוד כמה שנים תתחנני שאלו יהיו הצרות שלך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אני לא יוצא מנקודת ההנחה שהוא לא קיים, אני פשוט לא מניח אף הנחה. אני "אתאיסט אגנוסטיי", כלומר אני לא מאמין שניתן להוכיח אם אלוהים קיים או לא, אך אני מאמין שהוא לא - וזאת לא הנחה, כי אני לא בונה טיעונים על פיה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי ככה זה אמור להיות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הקטע כבר לא כיף לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לראות את המה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בדיוק --------------------
|||
|
|
||||
עשית לי כאב ראש אז אני מניח שאתה צודק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:34 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה מו נרקומנית מרוב האקמול
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
די --------------------
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להגיד לכם את האמת
אני ממש לא שמחה שמחר חופש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יש לי שני חברים דתל"שים שעדיין לא סיפרו להורים שלהם ועצוב לי עליהם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
:< --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:35 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם ועוד איך ראוים לי! הם ראוים למישהו טוב ממני. הם ראוים למישהו שיקשיב להם באמת. הם ראוים להכל. הם הורים מדהימים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:35 PM
|
||||
מאחל לך שזה יהיה הסם הכי גרוע שאת לוקחת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |