![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 126 127 [128] 129 130 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:35 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כבר בחיים, ואת לא יכולה להיות בטוחה ב-100% שתהיי בחיים אי פעם שוב. למה לא להישאר כאן עד שזה כבר נגמר בעצמו? :) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סרט של סטארס אליין זה לא באמת סרט זה יותר אפילוג קצר שקורה שנתיים אחרי אבל עדיין לא ראיתי אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה זה צריך להיות יש לי אחים דתלשים וההורים שלי מתנהגים אליהם נורמלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנתיים זה נמצא במקום השני -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:36 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הורים לא צריכים משהו יותר טוב הם צריכים בדיוק אותך. אם זה לא מספיק להם הבעיה היא בהם. חד משמעית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שזה ממש עצוב שאלה צריכות להיות ההתמודדויות אבל הכי עצוב זה החרדים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אחרי.......? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:37 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מספיק להם. אבל אני רואה שהם מאוכזבים ממני. והם הורים מדהימים ואני אוהב אותם ואני רוצה שהם לא יהיו מאוכזבים ממני לעולם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אלא אם כן מישהו עושה דברים בלתי נסלחים כמו רצח כן זה היה חשוב לי לציין --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי ממש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה קשה לסחוב את זה, הם סתם ירגישו אשמים על זה. אני בטוח שההורים יקבלו אותם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההורים שלי יתחננו לקבל חצי מהמחמאות האלה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן אני יודע גם אני עדיין לא ראיתי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:38 PM
|
||||
כידוע לנו לביבה לא רצח אף אחד, אז מדובר פה בדבר היפותטי לחלוטין. במקרה כזה אני עדיין חושב שיש מקום לאהוב את הבן אדם, אבל לא להיות עיוור כאילו למה שהוא עשה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |