![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 137 138 [139] 140 141 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:08 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מגעיל בתכלית אבל אתה תרצה עוד -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני רוצה שכל הזמן יעבור ואז יגמר פה ונלך הביתה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גראולינג זה נגיד צרחה זה מה שיש בדיוק בהתחלה של funeral deragements של Ice Nine Kills אם אתה רוצה דוגמה
ברה למה למאו והזכרת שצריך להיפגש מתי אתה בא לסנטר
לצערי אין גנים שאני מכיר שמלמדים אותך איך לעשות גראולינג.
היי היי התחלתי עם מושנלס והיא ביקשה יותר כבד אז הלכתי להכי כבד של מושנלס והיא עדיין ביקשה יותר כבד אז הלכתי לINK וכבר פיתחתי תקווה שמצאתי עוד מישהו בפורטל שיאהב איתי לורנה שור אבל לא כנראה שלא היום -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תגזימי אני אולי מבין עכשיו את rap god אבל פעם ראשונה ששמעתי לא קלטתי 80% -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:09 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אומרת פה דברי חכמה קצת יחס -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לmrc יש שיר על חג המולד?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא ג'יבריש אחרי שקוראים את המילים אני מבין את המילים של כל השירים האלה בלי בעיה בכלל אבל אממממ F.L.Y של אותה להקה? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רצינית בשמיעה שלישית כבר הבנתי איזה חצי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מולד זה כמו נולד??
--------------------
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא. זה טעים אבל למה שתרצה עוד. הנה שתיתי חצי בקבוק. עכשיו אני שיכור. ואז אני מקיא ומבין שלא כדאי לי להשתכר אז אני לא אשתכר יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אם אר סי ספקית מוצרי מעבדה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
חחחחחחחח --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:11 PM
|
||||
יא דוברת אנגלית מדבר איתך על ישראלי עילג כמוני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מצחיק? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
טוב הלכתי להתקלח להתראות
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |