![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (148) « ראשון ... 144 145 [146] 147 148 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הבעיה בסד Bsd אותו דבר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:34 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע אבל מה מילים של הראשי תיבות באנגלית איזו מלה מתחילה בבי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי לא ראית את המחברות שלי~ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:36 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חברים בזמן שכולם מחר בבית ספר שלי יהיו בבריכה ביחד אני אסיים את השיר שכתבתי שמשווה בין מים לדיכאון
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:37 PM
|
||||
באיזה מסגרת הבריכה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:39 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסגרת פלסטיק? מה זה משנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:40 PM
|
||||
סיליקון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אוקי פשוט 3> --------------------
|||
|
|
||||
פעם אחרונה שהייתי בבריכה היה מסגרת פלסטיק כזאת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:41 PM
|
||||
זה בהחלט משנה את פני הדברים ![]() --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:45 PM
|
||
כואבת לי הרגל הימנית כי לא מצאתי את הקרוקס הימני אז לקחתי נעל עקב ימנית של אחותי ששתי מידות מתחתיי ועמדתי עליה חצי שעה לשטוף כלים ולפנות אותם מהמייבש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:46 PM
|
||
טוב אני הולך להתקלח ביי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:46 PM
|
||||
למה לא פשוט הלכת יחפה ![]() תרגישי טוב --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:50 PM
|
||||
מבינה עניין וסופי גרמת לי לשמוע טילור סוויפט. איף איתך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 22:50 PM
|
||||
כי שפכתי שמן במטבח בטעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |