![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Jun 23 2023, 10:09 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! נכון בספר של ניוט סלמנדרה, חיות הפלא והיכן למצוא אותם, יש חיות עם 3 כוכביות. הבסיליסק, הרעגוג, דרקון. זה. אז מה דעתכם על החיות האלה? איפה צריך לגדל אותם? איפה לא מגדלים אותם? וכו. אז דיון נעים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2023, 17:47 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, בספר יש חיות 5 כוכביות ולא 3
ואני חושבת שצריך לגדל אותם בפיקוח צמוד ומאובטח -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2023, 21:28 PM
|
||
![]() מוגל |
^ יש גם עם 3 כוכביות
נראלי שהתכוונת ל5.. בקיצור, אני חושבת שאפשר לגדל אותן אבל צריך להיות איזה מפקח של משרד הקסמים ופיקוח צמוד ! -------------------- Lockwood & co.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2023, 13:59 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל דרקון זה עם 4 כוכביות ובסיליסק זה עם 5
בכל מקרה בפירוש מסבירים איפה צריך לגדל אותם צריך לשמור עליהם ולהרחיק אותם מבני אדם ומקוסמים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2023, 07:42 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא דרקון זה 5 ונראלי גם צריך לשמור שלא יברחו מאזורי מחייתם ויתקפו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2023, 18:37 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לדעתי חיות טובות אפשר לגדל אותן בהוגרווסט
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2023, 18:13 PM
|
||
![]() מוגל |
החיות האלה חמודות ואפשר לגדל אותן
|
|
פורסם ב: Jul 10 2023, 19:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לדאוג להם אבל לשמור בפיקוח צמוד ולהרחיק אותם מאנשים
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2023, 19:21 PM
|
||
זה אותו דבר
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:40 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר לבודד אותם מהעולם על ידי עולם מדומה העשוי קסם בדומה למזוודה בסרט של חיות הפלא ושם לגדל אותם אם אנשים מומחים לכך
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 08:04 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי צריך לשחרר אותם אבל רק באזור מוגן בפיקוח משרד הקסמים
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 10:58 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
החיות האלו שורדות יפה מאוד בטבע כבר אלפי שנים, אז הדבר ההגיוני הוא לאשר להם להישאר שם, אין שום סיבה להעביר אותן למקומות אחרים, כל עוד הן לא עוזבות את השמורה שלהן ויש קוסמים שמשגיחים על השמורה שלהן מרחוק, אין שום סיבה להפריע להן.
-------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 11:26 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לדעתי הם חיות מסוכנות וצריך להכחיד אותם. כדאי לעשות את זה בדרך המגניבה הבאה: הרעגוג יהרוג את הדרקון היות והוא חסין בפני אש כמו שרואים בסרט השני , גם אם לא כתוב במפורש. הבסליסק יהרוג את הרעגוג , לא סתם עכבישים מפחדים ממנו. ותרנגול יהרוג את הבסליסק כמו שכתוב בסרט השני...
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 15:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מאוד אלים.
ומה, תרצה.י שגם נהרוג את כל האריות או הזאבים? גם הם חיות מסוכנות. או שאולי נהרוג את בני האדם, הם היצורים הכי מסוכנים שיש, את.ה יכולה לדמיין כמה יצורים הם הורגים ביום? -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 12:12 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לשגיך אליהם לא להרוג אותם
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |