![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 29 2023, 21:56 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושים פרופסורים לשנת הלימודים הווירטואלית! שלום לכם, משתמשים יקרים! שנת הלימודים הווירטואלית של HPortal היא מיוחדת במינה, וניתן ללמוד בה מקצועות שגם הארי וחבריו למדו בסדרה הקסומה, כגון: התגוננות מפני כוחות האופל, שיקויים, לחשים עתיקים ועוד. אנו מחפשים פרופסורים חדשים לשנת הלימודים החדשה למקצועות הבאים - לחשים עתיקים וחקר המוגלגים. במידה ואתם רוצים להיות פרופסורים ולתרום לאתר שלנו, שלחו למור (מאסטר שיפו) הודעה פרטית ובה תכתבו שיעור קצר ופרק קצר לדוגמה למקצוע שבחרתם בצירוף הטופס הבא:
שימו לב, התפקיד מצריך רצינות והתחייבות שלא תפרשו באמצע. אנא שלחו הודעה רק אם אתם בטוחים בכך שאתם מסוגלים להתמיד. מעדיפים לבטא? מצוין! גם אתכם אנחנו צריכים. שלחו אלי הודעה ואשלח לכם הודעה חזרה בצירוף מבחן הבטאים. שימו לב: הצורך בבטאים נמוך מהצורך בפרופסורים, לא כל בקשה למבחן בטאים תיענה. ניתן לשלוח את השיעורים והפרקים עד ה-11.7. במידה וישנן שאלות ניתן לשאול אותן באשכול זה או לחלופין בהודעה פרטית אלי. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2023, 06:50 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירין לא היה הפרופסור לחקר המוגלגים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2023, 16:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחר כך אומרים מי המורים החדשים?
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2023, 13:33 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן אותה שאלה...
-------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2023, 13:53 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אם אין לי רעיון לשיעור אבל אני רוצה להיות... אני יכולה לחשוב רגע...
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2023, 13:54 PM
|
||
![]() מוגל |
אה טוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2023, 13:59 PM
|
||
שם + כינוי: לאוונדר איזה מקצוע אני רוצה ללמד: טיפול בחיות פלא פרק קצר שכתבתי למקצוע: הנארלים: הנארלים דומים מאוד קיפודים וקשה מאוד להבחין בינהם. בעצם היא אפשר להבחין בנהן חוץ מהבדל התנהגותי חשוב אחד: אם תשימו מזון ליד הקיפוד הוא יאכל את המזון. ואילו הנארל יחשוב שמטמינים לו מלכודת. שיעור קצר שכתבתי למקצוע: עוד רגע אני אכתוב פשוט אין לי זמן זה בסדר? -------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2023, 18:41 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נא לשלוח את הטפסים האלה למור בפרטי (יש קישור בהודעה הראשית של האשכול הזה) ולא כאן באשכול. -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2023, 14:06 PM
|
||
אה טוב
-------------------- חברה פרשתי
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 11:30 AM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 11:31 AM
|
||||
אכן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 11:31 AM
|
||||
שימי לב, יש שני מקצועות ספציפיים, טיפול בחיות הפלא לא אחד מהם -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 6 2023, 21:18 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה ניתן לראות שיעורים קודמים למקצועות האלו בשביל להבין פחות או יותר על מה הם מדברים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2023, 15:40 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתקבל, באיזו תדירות בערך אני אצטרך לשלוח פרקים ושיעורים שהכנתי? כנל לגביי ביטוא
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2023, 15:41 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעמוד הראשי בצד שמאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |