![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 16:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיפוי עצמי טופס:שלב ראשון היי משתמשים! לפני כמה זמן, היה טרנד של יצירת מפות לפי איך שאתם רוצים, שבהם הצורה, הצבע, והתוכן לגמרי שלכם. ניסיתי את זה וזה היה ממש מגניב ואני חייבת לומר שלגמרי נהניתי. תוכלו לראות כמה כאלה פה (לחיץ). ועכשיו תגידי לנו להכין כזאת? את ממש חייבת לגוון בניסוחים. שיט צודקים בכמ בוא נשאיר את ההכנה לשלב הבא, ונתחיל בתכנון. אני רוצה שהמפות יהיו לא סתם מפות, אלא מפות שלכם. מה זה אומר? אני רוצה שתשימו שם תכונות -שלכם או שאתם מעריכים, תחביבים שלכם ודברים שאתם אוהבים. אפשר פשוט לכתוב את המילה ואפשר להפוך את זה לשם של מקום למשל, הנה כמה מהדברים שימצאו במפה שלי: ייחודיות, יער הגילוי העצמי, שליטה עצמית והארץ של האומנות. עכשיו תורכם! בשלב הבא תצטרכו להכין את המפה, אז כדאי לכתוב כמה שיותר דברים. זה לדעתי דבר מאוד חשוב לעשות וזה באמת יעזור לכם להכיר את עצמכם טוב יותר ולסדר לעצמכם דברים שאתם יודעים אבל לראות את זה על הנייר זה שונה, וכבונוס לקבל תגמול. ינעל עוד שבועיים, התגמול יהיה 250 חרמשים.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 17:29 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אוניסף, בצד מה שאני אשים במפה: הגינות, עמק נחמדות, צוק הגאוותנות, ארץ שאפתנות, יער האופטימיות, הר התבונה, ים הדעות. הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: יש משמעות עמוקה מאחורי כל דבר. תבינו לבד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 17:46 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: ג'יניפה
מה שאני אשים במפה:חוף השמחה, גבעת הצדק, ארץ האומץ, עמק הנחישות, יער העזרה הדדית. הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 19:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:מיכלי מה שאני אשים במפה:. ים הנדיבות, חוף אהבת הארץ, יער ההנאה, עמק השמחה, הר האהבה הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 20:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אמיר, Biggus Dickus
מה שאני אשים במפה: במפה יהיו אלמנטים מוזיקליים כמו תווים, אקורדים, מפתחות וכו'- אלו ייצגו את הצד המוזיקלי שבי, והם יסמלו את הים. במקום שמות של מדינות יהיו שמות של תכונות שחשובות לי- התמדה, שאפתנות, דחיית סיפוקים ועוד. וביבשה יהיו ציורים של תאורי ספורט ומדע- שני תחומים שמצד אחד מאוד שונים, אבל מצד שני הם מייצגים את הבסיס שלי- את מה שמחזיק אותי ויחזיק אותי כל החיים. הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 20:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שיר, אין לי כוח להעתיק
מה שאני אשים במפה: עמק הציור, יער הגאוותנות, הר האומץ, חוף התבונה, ארץ השאפתנות, ים הצחוק, צוק הנחמדות, ארץ הפסימיות, אי העקשנות, אגם הנדיבות, ארץ האחריות, ארץ ההתמדה, ים התווים, הר הספורט, עמק ההתחייבות, אי המתמטיקה. הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: לא בטוח שאשתמש בכולם ואולי אני אוסיף או אחליף אם יהיה לי רעיון אחר... -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 21:43 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ניתאי מר טוד מה שאני אשים במפה: עמק השנאה, יער הפחד, ים האהבה, הרי השמחה, נופי העצב, זריחת התקווה, שדות האושר, נהרות הבריאות הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 22:41 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: מוריה, niall james horan
מה שאני אשים במפה: במפה שלי יהיו מקומות כמו נהר המרץ, ארץ הוויתור, ארץ הפרגון, אגם הקנאה, יער האנרגטיות, הר האלתור ומערת היצירתיות. הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2023, 18:30 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: אנונימית
מה שאני אשים במפה: וויתור, נחמדות, מרץ, אהבה, תמיכה והקשבה הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2023, 20:25 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: פרח, Theodore Decker
מה שאני אשים במפה: צוק הפחד יער האכזבה עיר הכיף הר השמחה עמק האהבה ספינת החלומות ים המטרות ארץ היצירתיות עיר הציור אגם הערצה אי ההומור חוף ההתמדה והשאפתנות מערת הדמויות עיר החברים הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: אני מניח שיהיו כאלה שישתנו וזה למאו -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 20:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:גל גוגל_הגאון
מה שאני אשים במפה: אוקיי אז אני מקווה שזה בסדר, אבל חשבתי לעשות מפה של לונה פארק, ושיהיו בה בעצם מתקנים... גלגל הזכרונות, מגלשת האופטימיות, רכבת האומנות, ספינת ההתמדה, אגם השלווה והרוגע. הארות\הערות\הצעות\כישורי חיים: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |