![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 14:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maniac ![]() שם השיר: Maniac מבצעי השיר: קונאן גריי לקוח מהאלבום: Kid Krow שנת יציאה: 24 באוקטובר 2019 ז'אנר: פופ כתבו: קונאן גריי ודניאל ניגרו אורך השיר: 3:05 רקע השיר נכתב על ידי קונאן גריי ודניאל ניגרו. קונאן גריי התחיל לכתוב את השיר אחרי שבת זוגו שלחה לו הודעה וכתבה שהיא מתנצלת על כך שהפיצה עליו שמועה. אחרי שהשיר יצא קונאן גריי אמר שהשיר הזה מוקדש לכול האקסים הפסיכופתיים. השיר יצא כסינגל השלישי באלבום kid krow. השיר נכלל ברשימת השירים הכי טובים לשנת 2020, והוסמך למעמד פלטינה בהרבה מדינות. השיר היה פופולרי מאוד בטיקטוק, ואפילו נכנס למצעד 25 הטרנדים המובילים של האפליקציה. מילים (Maniac) You were with your friends partying When the alcohol kicked in Said you wanted me dead So, you show up at my home, all alone With a shovel and a rose Do you think I'm a joke? 'Cause People like you always want back what they can't have But I'm past that and you know that So you should turn back to your rat pack, tell 'em I'm trash Tell all of your friends that I'm crazy and drive you mad That I'm such a stalker, a watcher, a psychopath And tell them you hate me and dated me just for laughs So, why do you call me and tell me you want me back? You maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) You just went too far Wrecked your car, called me crying in the dark Now you're breaking my heart So, I show up at your place right away Wipe the tears off of your face While you beg me to stay, well People like you always want back what they can't have But I'm past that and you know that So you should turn back to your rat pack, tell 'em I'm trash Tell all of your friends that I'm crazy and drive you mad That I'm such a stalker, a watcher, a psychopath And tell them you hate me and dated me just for laughs So, why do you call me and tell me you want me back? You maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) Psychopathic, don't be so dramatic We had magic, but you made it tragic Now you're manic, honestly I've had it Listen to yourself, think you need to get some help Tell all of your friends that I'm crazy and drive you mad That I'm such a stalker, a watcher, a psychopath And tell them you hate me and dated me just for laughs So, why do you call me and tell me you want me back? You maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) you maniac (Maniac, some may say that I'm) קליפ: דעה אישית: אני כל-כך אוהב את השיר הזה. זה השיר הראשון ששמעתי מהאלבום הזה - ושל קונאן גריי בכלל - ואפשר להגיד שרק בזכותו אני אוהב את קונאן גריי. חוץ מזה, השיר הזה כל-כך יפה. אפילו עוד לפני שהכרתי את המילים, אהבתי את השיר בגלל המנגינה הקליטה שלו ובאופן כללי אני אוהב את הקצב ואת הסגנון הזה. בנוסף, ברגע שבאמת הבנתי את המילים רק אהבתי את השיר הזה עוד יותר כי זה באמת מסר נכון. יש לי גם כל-כך הרבה אנשים שהשיר הזה יכול לתאר אותם, ובאמת שיצא לי הרבה לצעוק את השיר הזה בעצבים מה שרק גורם לי לאהוב אותו הרבה יותר ולשמוע אותו בלופים. אחר: ![]() -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 19:09 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור מעולה אין לי שום דבר להוסיף יעל אתה כל כך מדהים איך אתה עושה את זה או מה שלא אמרת לי להגיד
בכל מקרה נוסף ללינקייה! D: -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 21:19 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מדהים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מצוין!
בדרך כלל אני לא אוהב שירים של קונאן גריי- פשוט זה לא הטעם שלי, אבל האמת שבסך הכול דיי אהבתי את השיר. יש בו איזושהי קצביות שאהבתי. אל המילים לא הרגשתי חיבור מיוחד. לגבי הסיקור- הסיקור מצוין, רק הייתי ממליץ לך להאריך קצת ברקע- אולי עוד קצת על ביקורת שהשיר קיבל, או עוד קצת על הסיפור שמאחורי הכתיבה שלו- אני בטוח שיש מה לספר. גם אולי הייתי מוסיף קצת ב”אחר”- אולי עוד איזה גיף או תמונה, זה פשוט הרגיש קצת כאילו שמת שם את הגיף הזה רק כי היית חייב לשים שם משהו. אבל אני סתם מתקטנן זה סיקור מעולה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:47 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה!
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |