![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 24 2023, 10:33 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילד מטריה ![]() שם השיר: ילד מטריה מבצעי השיר: עטרה אוריה שנת יציאה: 11 ביוני 2023 אורך השיר: 3:10 צפיות: 596K רקע השיר הזה מדבר על ילד - עומר - שעובר התעללות וחרם בכיתה שלו. הילדים בכיתה שלו צוחקים עליו, מפילים אותו, שוברים לו את המשקפיים, ושופכים את כל הקלמר שלו לאסלה. כשהמורה בכיתה לא יודעת ליד מי להושיב אותו, הייא מחליטה להושיב אותו ליד הילדה המוזרה בכיתה, עטרה, שהיא מי ששרה את השיר. עטרה ועומר נהיים חברים עד שיום אחד ילדים מתעללים בעומר שוב, והוא מתפלל לאלוקים שיקח אותו מהעולם הזה. יום למחרת הוא לא הגיע לכיתה. השיר מדבר על חרם ועל הילד הזה בכיתה שלי ושלכם, שיום אחד יכול להיעלם מהחיים האלה. מילים היה איתי ילד אחד ביסודי שאני זוכרת אותו יותר טוב מכולם לא בגלל שהוא היה הכי יפה לא בגלל שהוא היה הכי חכם בחורף הוא היה לובש חולצות קצרות בקיץ מעילים ומטריות מה יש לך? למה לעצבן? למה לעשות סתם? את המשקפיים שלו הוא הדביק עם סלוטייפ אחרי ששברו לו אותם בהפסקה והקלמר שלו תמיד נשאר ריק מאז שהתרוקן אל האסלה וכמה שצחקו עליו הוא צחק איתם תראו את הדביל הזה איזה מטומטם ובגלל שאף אחד לא הסכים לשבת לידו לא רצו לראות אותו אז המורה אמרה אין ברירה נושיב אותו עם הילדה המוזרה זאת שלא רוצים אותה זאת שלא רואים אותה זאת שאף אחד לא משחק איתה וככה הם ישבו להם בסוף של הכיתה ילדה עם קוקיות, ילד מטריה נעים מאוד השם לי זה עומר נעים מאוד קוראים לי עטרה בחוץ הילדים רצים צועקים אחד על השני כדורים עפים בפנים זה רק אני ועומר ועומר הוא אומר שלא נורא ועומר מצייר לי ציורים עושה לי פרצופים פותר לי תרגילים וכשאני בוכה רוצה לשבור את הכלים עומר מחבק אותי אבל בשער מחכים לו שני בנים דוחפים לו רגל הוא נופל על הפנים הלוואי שתעלם הם אומרים והוא סותם מחזיק חזק בפנים ורק כשהם הולכים עומר נעמד מנער את הבגדים מרכיב את משקפיו והדמעות זורמות עליו מעצב ובושה ונהיה לו קצת רטוב אז הוא פותח מטריה והוא לוחש לאלוהים אם אתה קיים תעשה לי איזה נס ותיקח אותי מכאן ואולי שמעו אותו את ילד מטריה כי יום למחרת הוא לא הופיע בכיתה היה איתי ילד אחד ביסודי שאני זוכרת אותו יותר טוב מכולם לא בגלל שהוא היה הכי יפה לא בגלל שהוא היה הכי חכם קליפ דעה אישית וואו. אין לי מספיק אוצר מילים בשביל להסביר כמה אני אוהב את השיר הזה. הוא כל-כך עצוב אבל הוא פשוט יפה ונכון. האמת שבהתחלה שמעתי אותו ואהבתי את המילים, אבל לא חשבתי שאני באמת אוהבת את השיר. כאילו, כן, זה שיר עם מילים נכונות וזה אבל לא חשבתי שה באמת יותר מזה. ואז שמעתי אותו בלופים ואה זהו אני פשוט אוהב את השיר הזה ממש. זה נותן תחושה כזאת עצובה אבל אני פשוט שמח שהחיים שלי לא כאלה. אני יודע שאם אי פעם אני אראה מישהו כזה אני באמת אעזור לו כי השיר הזה רק מראה לי עוד יותר כמה זה חשוב. אני אוהב את השיר הזה לא בגלל שהוא עם מנגינה יפה או שום דבר כזה, פשוט כי זה שיר אמיתי. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2023, 11:57 AM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי את הסיקור שלך!!
והשיר הזה ככ יפה😭 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2023, 13:52 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר מהמם!
אני האמת התכוונתי לעשות ![]() רק שים לב- כתבת "טערה" במקום "עטרה" -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 00:22 AM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שזה מוזר לי אני לא יודע מה אני חושב על זה אבל השיר הזה כל כך עמוק (מדובר על השיר כן)
מבחינת הסיקור הוא מצויין, ואני שומע את השיר הזה כבר 3 פעמים רצוף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 10:37 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכולה להגדיר בדיוק מה אני מרגישה בקשר לשיר, הוא מציג נקודת מבט מאוד שונה שגורמת לך לחשוב על השיר אחרי ששמעת אותו. אני מאוד שמחה שסיקרת אותו כי לא הייתי מכירה אותו בדרך אחרת
נוסף ללינקייה, כל הכבוד!! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 19:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשבעת שבול באתי לעשות סיקור לשיר הזה!!
סיקור מהמם ומושקע. רואים שאתה אוהבת אותו. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |