![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 09:37 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talking To The Moon ![]() שם השיר: Talking To The Moon מבצעי השיר:ה ברונו מארס יציאה: 2010 ז'אנר: פופ אורך השיר: 3:37 צפיות: 153M אלבום: Doo-Wops & Hooligans רקע השיר הוא הסינגל האחרון מתוך האלבום הראשון של ברונו מארס, והוא נחשף לראשונה בהצצה מוקדמת מתוך האלבום. השיר מדבר על מערכת יחסים כושלת, בדידות, אובדן, עצב, ותקווה. כשהשיר יצא הוא קיבל ביקורת מעורבת. השיר הופיע בכול מיני סרטים והצגות, וזכה פעמיים בפלטינה, ברונו מארס שר אותו הברה במהלך סיבובי ההופעות שלו. השיר זכה להכרה גם בזכות היותו סינגל לסרטים, וגם כי הוא יצא מוקדם ודווקא בגלל הביקורות החלוקות שהיו עליו - הוא התפרסם מאוד. בשנים האחרונות הוא נהיה גם סאונד בטיקטוק. מילים I know you're somewhere out there Somewhere far away I want you back, I want you back My neighbors think I'm crazy But they don't understand You're all I had, you're all I had At night, when the stars light up my room I sit by myself Talking to the moon Trying to get to you In hopes you're on the other side talking to me too Or am I a fool who sits alone talking to the moon? Oh-oh I'm feeling like I'm famous, the talk of the town They say I've gone mad Yeah, I've gone mad But they don't know what I know 'Cause when the sun goes down, someone's talking back Yeah, they're talking back, oh At night, when the stars light up my room I sit by myself Talking to the moon Trying to get to you In hopes you're on the other side talking to me too Or am I a fool who sits alone talking to the moon? Ah-ah, ah-ah, ah-ah Do you ever hear me calling? (Ah-ah, ah-ah, ah-ah) oh-oh-oh, oh-oh-oh 'Cause every night, I'm talking to the moon Still trying to get to you In hopes you're on the other side talking to me too Or am I a fool who sits alone talking to the moon? Oh-oh I know you're somewhere out there Somewhere far away קליפ דעה אישית: אוקיי, וואו. אני כל - כך אוהב את השיר הזה. כמה פעמים שמעתי את השיר הזה ואמרו לי שהוא 'דכאוני' כי הוא שיר שקט וכי הוא עצוב וכול הדברים שכתבתי למעלה נו. אז לא אכפת לי. אני באמת אוהב את השיר הזה והוא מסמל בשבילי כל - כך הרבה דברים. והאמת? גם אני יכל לשבת ולדבר אל הירח וכול מה שברונו מארס אומר בפזמון שם. ובכנות, השיר הזה יכול להגיד כל - כך הרבה גם בלי זה. פשוט המילים של השיר. השיר הזה גורם לי להרגיש אחרת כל פעם שאני שומע אותו. אני לא צריך סיבה. אני פשוט אוהב את השיר הזה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 17:01 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה
אני גם מתה על ברונו מארס וזה אחד השירים היפים שלהם -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2023, 23:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ממש נחמד אבל אני חושב שהוא לא עומד לגמרי בתנאים...
במדריך שבלינקייה כתוב שחייבים להוסיף לפחות דבר אחד מסעיף "אחר" אז אני ממליץ לך מאוד לעשות את זה. חוץ מזה אהבתי ממש את הדעה האישית הצלחת לכתוב אותה בצורה מושלמת ומעניינת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2023, 11:07 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה סיקור יפה
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2023, 18:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאע זה שיר מהמם וסיקרת אותו ממש יפה
והחוות דעת פשוט הוצאת לי את המילים מהפההההה למרות שכתבת לא אמרת... ווטאבר שיר וסיקור מהמםםםם -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |