![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 17:34 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
אלוהים שישמור
על האסיר שבבור על טמא וטהור על העתיד השחור אלוהים שיחבק את המלא והריק את הטוב והרע את כל מה שברא אלוהים שיאהב כל רשע וגנב את המבקש מחילה את הבריא שחלה אלוהים שיכיל את האדם הרגיל את החוטא הנורא את החוזר חזרה אלוהים שישמח על צורר שנוצח על אדם מאושר על חיי המחר אלוהים שיבכה על כל בן שחוטא על אדם שבגד על איש שמעד אלוהים שידע שאם הכול הוא ברא שירגיש, שיאהב שיחשוף רגשותיו -------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 21:57 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה מאוד!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2023, 02:44 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
לא עומד להיות תב ארוך במיוחד כי אשכרה לא היה לי הערות. רואים שזה שיר שהגיע מהלב ומהרגשה מאוד ספציפית וטהורה. אולי זה סתם בראש שלי אבל איכשהו הצלחת "לתת לאלוהים" (סלח לי איני יודעת איך לנסח אמא זה) הרגשה של יותר מידי רגשות בבת אחת, מה שחיזק את החוסר האנושיות, אלוהיות. אהבתי שההברות בבית הראשון כולן מסתיימות באותו הצליל ובשאר הבתים זה מתחלק לשתי שורות ושתי שורות. גם אהבתי שזה התחיל בשומר ומסתיין ביודע, שזה בעצם הדברים היותר טריוויאלים לחשוב שהוא עושה. אוקי סליחה ממש על כל הבלגן של הכתיבה שלי. זה שלוש בלילה ואני לא יודעת איך לנסח את התב כי אני סוג של מדברת פה על אלוהים. אהבתי את השיר מאוד אני מחכה לדברים נוספים שלך -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2023, 22:51 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
וואי, ממש תודה, מחםם את הלב, אעלה עוד משהו בקרוב
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 07:55 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל פם שקוראת את השיר יש כמו תחושה של מחנק בגרון, כנראה שהשיר מרגש אותי. מרגיש כמו תפילה שכל כך מתאימה לתקופה הזו.
--------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 10:24 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ואו ממש יפה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |