![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2023, 18:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נושמת עמוק.
רגשות שונים עולים לי לראש. געגוע, עצב, כעס, חרטה. לא הייתי צריכה לעשות את זה. אני נושמת עמוק. אל תבכי, אל תבכי, אל תבכי. אסור לך להראות מול כולם את איך שאת מרגישה. אסור לך. זה יהרוס הכל. אני נושמת עמוק. הדמעות מתחילות לזלוג מעיניי. לא, לא, לא. אל תעשי את זה. זה יהרוס הכל. אני נושמת עמוק. זה יהרוס אותך. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2023, 21:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי זה יפה
גל, מהמם זה עצוב:( -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2023, 22:17 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו למה אני מזדהה עם זה
לפעמים, זה ככ מדהים ומרגשש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 19:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה (:(
באמת שאני לא יודעת איך להרגיש לגבי השיר / קטע / דבר הזה. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2023, 10:43 AM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, גל זה מהמם ממש!
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2023, 16:39 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא חמוד
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2023, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו ממש אהבתי.
ואני ממש מזדהה. זה מדהים!!! -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |