האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

כפייה|| דיון, הי הי הי
פורסם ב: Sep 5 2023, 18:00 PM
צטט הודעה

אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים.

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 11657
מגדר:
משתמש מספר: 83465
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (פרח נתתי לנורית @ Aug 14 2023, 21:18 PM)
זה סתם קטנוני?? תקשיבי, אני לא נוטה להצטרף לדיונים, אבל היום אמרתי שנגיב. הגירושין לפי הדת זה גירושין שדופק את האישה. פשוט דופק אותה בכל דרך אפשרית. אם בעלך מסרב לך גט אז אין לך שום דבר לעשות עם זה. את פשוט צריכה להישאר בנישואין, שלפעמים יכולים להיות סבל טהור והבעל יכול להכות אותך כל יום וכאילו אם הוא מסרב לך גט את תקועה איתו. פלוס למה אני צריכה לכבד אנשים אחרים בגירושין ובנישואין שלי, שזה המקומות שצריכים ללכת לפי הדרך שלי כי זה מקומות ככ פרטיים.
לגבי שאלתך, מה דתיים יעשו אם תבחרו להתגרש בדרך אחרת? - אז הם יתגרשו בדרך שלהם. הם יתגרשו לפי הדת. מה זה משנה לאדם דתי איך אני מתגרשת אני לא מבינה

סליחה שאני מצטרפת באמצע אבל
ההורים שלי גרושים ואבא שלי גם לא רצה הכי הרבה להביא לאמא ש\לי גט אבל הוא חייב
כי כיום מי שלא מביא גט הרבה זמן הוא הולך לכלא אבא שלי כמעט היה בכלא..
סבתא רבא שלי גם פרודה אבל בעלה לא הביא גט לה וכן ניראה לי שזה היה יותר נורא אם היה גט ומדובר בזמן הקמצת המדינה..
ואם אתם תתגרשו בדרך מסוימת יכפו על הדתיים להיתגרש בדרך שלכם שלא לפי הדת שלי כי השמואל ילחץ מצטערת

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 7 2023, 20:00 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: קוסמים
חרמשים: 4
מגדר:
משתמש מספר: 85824

תתביישו לדבר ככה לדתיים
אם לא אנחנו אין מדינה גועל נפש מה זה הדבר הזה

---------
פורסם ב: Sep 8 2023, 15:46 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9571462
מגדר:male
משתמש מספר: 81871

לא רציתי להתערב בדיוןהזה אבל הנה זה קרה
קראתי את כל התגובות, אני לא רוצהלכתוב תגובה ארוכה אז לא אעשה את זה

ליה- אני אומר את זה בתור חילוני, לא הבנתי מה הבעיה עם ההופעה, ממילא לא תלכי וזה שההופעה לא תתקיים לא יפגע בך או באף אדם אחר, אה ו"ערכיה של העיר" זה אומר שהעיר לא מסוגלת לקבל דתיים? בנוסף יש לךכל מיני תגובות שסוטרות אחת את השניה
QUOTE (Strange The Dreamer @ Aug 21 2023, 17:46 PM)

@ליה ומה אם עריית תל אביב דווקא הייתה מסכימה לעשות הופעה בהפרדה, אבל לא הייתה מסכימה לעשות הופעה מעורבת? אז היית חושבת שזה בסדר?

אז הייתי אומרת שזה צביעות
תא מתגאה בכך שהיא מקדמת זכויות אישה וזכויות אדם
יש איסור על אפליה על רקע מגדר, מין, לאום ודת

לא לאשר את ההופעה זו אפליה

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
פורסם ב: Sep 8 2023, 18:06 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (מיקה ונטע גריינגר לעד @ Sep 7 2023, 19:00 PM)
תתביישו לדבר ככה לדתיים

בואי תנחתי ילדה חמודה שלא למדה היסטוריה וגם לא עשתה צבא.
כל אזרחי ישראל הם הסיבה למה אנחנו פה. יש חיילים שבזכותם אנחנו שורדים פה, חלקם חילונים וחלקם חרדים. אני מאמינה שתפילה היא ערך חשוב במעלה הראשונה, תפילות אכן יכולות לשמור עלינו, הקדוש ברוך הוא תמיד גרם לנו לשרוד בכל תקופה שנאבקנו בה. אבל להגיד שבלי דתיים לא הייתה פה מדינה? את אמיתית?
תפילות מגנות על המדינה, אבל לא רק, גם צבא מגן. ובזמן שאת חיה במדינה דמוקרטית וליברלית את אמורה לקבל את זה שיש פלורליזם ולא כל דבר יתאים למחשבה שלך ואין בו כל פסול. אני ימנית (מאוד מאוד קיצונית, כהנא שמאלני לעומתי) ודתייה, אפילו תומכת ברפורמה (או ליתר דיוק- בחלק ממנה), ועדיין מקבלת את זה שיש פה שמאלנים, חילונים, אנשים שלא בדעותיי. וזה בסדר!
לא כל אירוע חייב להיות בהפרדה. אם האירוע הוא מיוחד לציבור הדתי-חרדי יש לציבור הזה את הזכות לבחור איך תיערך ההופעה. אבל אם זה לכל המדינה על כל גווניה, אי אפשר לכפות אורח חיים של שכבה אחת באוכלוסייה על כל שאר השכבות, זה דבר ש-1) יוצר אנטיגוניזם לדת ו-2) פוגע במהלך התקין של הדמוקרטיה.
אם קשה לך ללכת להופעה כשגברים ונשים נמצאים יחד, אל תלכי. תחכי לאירוע בהפרדה שיתאים לך. הרוב במדינה הם חילונים ומסורתיים, הזרם הדתי לאומי והזרם החרדי הם זרמים שנחשבים למיעוט במדינה, ואוי לנו אם אנחנו נכפה אורח חיים של מיעוט על פני הרוב.
ממליצה לך לפתוח ספרי היסטוריה של בגרויות לפני שאת מוציאה שטויות מהפה. שבת שלום.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Sep 12 2023, 21:37 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 2
מגדר:
משתמש מספר: 85833

אני אישית, חושבת שאין כפייה מאף צד. מדינת ישראל היא מדינה יהודית לפני שהיא מדינה דמוקרטית. זו לא דעתי, זו עובדה.
ולדעתי, נושא התחב״צ מרגיש כמו התמסכנות של חילונים יותר מאשר הדתה/כפייה דתית, כי בכל זאת, קשה לי להאמין שלאף חילוני אין לפחות בן משפחה אחד בעל רכב. אבל אני לא אכליל. אולי אני טועה ויש סיבה מוצדקת לויכוח על תחב״צ בשבת. אני מבית חילוני אבל מסתדרת מעולה גם בלי אוטובוסים.
גם עניין הלבוש הצנוע - שאותו הגדרתם כ״כפייה חילונית״. אני מקווה שרוב החילונים, כמוני, יודעים לכבד אורך חיים דתי, ולא יבואו עם ג׳ינס קצר לבית עלמין או גופיה עם מחשוף לבית כנסת, מפני שאלו מקומות שמרניים בבירור. ישראל היא אומנם מדינה יהודית, אבל היא לא שמרנית. לא חסרים חילונים, אתאיסטים ואפילו לא־יהודים במדינה שלנו. ויכול להיות שכל מגזר קצת סובל מצורת הלבוש של האחר, אבל במדינה מעורבבת כמו שלנו, חשוב לדעת לכבד את זה.
המילה כפייה הוצאה מהקשרה כמה פעמים במהלך הדיון הזה. הכפייה היחידה שאני מסכימה איתה, היא החובה להתחתן ברבנות. אבל כפי שציינתי, אנחנו מדינה יהודית-דמוקרטית, לא דמוקרטית-יהודית, ולכן, לפי דעתי, ייקח עוד הרבה זמן עד שזוגות לא־יהודים וחד מיניים יוכלו להתחתן בארץ ישראל.
לצערי לא הספקתי לעבור על כל העמודים, אלא רק על הראשונים, ככל הנראה שאני אערוך את ההודעה מאוחר יותר.

אני מבקשת לכבד את דעתי ואת התפיסה שלי לגבי דת ומדינת ישראל כמדינה יהודית. מהדעות שקראתי בדיון עד כה, לא חסר אנשים, גם חילונים וגם דתיים, שלא יסכימו איתי. אבל כבוד הוא דבר בסיסי.

--------------------
לילי • she/her

User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:19 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 48038
משתמש מספר: 75272

בנוגע לתחבורה הציבורית. אני אכתוב מה שכתבה חברת הכנסת טלי גוטליב בראיון ל"עולם קטן" (כן, אני יודעת, דוס.) מלפני כמה שבועות (לא מצאתי מאז זמן להגיב פה..)
"... תחבורה ציבורית לא יושבת על כפיה דתית אלא על חוק שעות עבודה ומנוחה, מקבעת את העובדה שעובדים בישראל לא יעבדו בשבת כי יש יום אחד שמותר לא לעבוד בו כדי שלחברה יהיה טוב יותר. יש פתרונות לערים כמו תל אביב שמצאו פתרון מקומי לעצמן..."
מסכימה במאה אחוז. גם נהגים הם בני אדם (הלם, אני יודעת) וגם להם מגיע יום מנוחה על פי החוק, והיום הזה הוא שבת, מתוך צביונה היהודי. כמו שהרבה חברות סוגרות את סניפיהן או שרותן בשבת.
כך צריך להיות, זאת מדינה יהודית ודמוקרטית.

--------------------
יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Sep 17 2023, 10:53 AM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 181
מגדר:
משתמש מספר: 85839

QUOTE (מיקה ונטע גריינגר לעד @ Sep 7 2023, 19:00 PM)
תתביישו לדבר ככה לדתיים

אז לא הייתי פה מלא זמן:
תתביישו לדבר ככה לדתיים

אוקי תירגעי במהירות
וללא החילונים? והנוצרים?
אני מסכימה שתפילה עוזרצ אבל מה אם הצבא?

---------
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:15 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

אתם מפספסים דבר מאוד חשוב. רוב האזרחים במדינה שלנו לא שומרים שבת.
נכון שאנחנו סגורים בחגים ובכיפור ומכבדים את כל החגים והמועדים היהודיים, אבל צריך להתחשב גם בשאר האזרחים במדינה (שאגב, הם לא רק מוסלמים ונוצרים אלא גם יהודים לא דתיים). כל אזרח יכול לבחור לעצמו באיזה יום הוא רוצה לנוח (בתור מישהי שעובדת בשבת, אומנם אין "ברכה" בכסף הזה לפי הדתיים, אבל מקבלים מעל 150% במשכורת ובשביל מדינה יקרה כמו שלנו זה חשוב לאפשר לציבור לעבוד בשבת במידה והם ירצו בכך). בלי להכריח לעבוד או לא לעבוד, שכל אחד יעשה את הבחירות שלו.
הכל טוב ויפה שאתם מתלוננים על כפייה אבל בינתיים מי שכופה משהו זה הציבור הדתי על רוב אזרחי המדינה, את הדת שלכם. אם לא תפסיקו, תהיה פה הפיכה ואפילו שואה שנייה, רק בגלל הפנאטיות הדתית שלכם. אל תתלוננו שאתם מתים כשאתם מכריחים אותנו לבלוע את חוקי הרבנים שלכם שמדכאים את כולנו, יהודים ולא יהודים כאחד.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Sep 18 2023, 08:37 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

זה נכון שהרבה ואוחי אפילו הרוב לא שומרים שבת אבל אם כל אחד יחליט באיזה יום בשבוע בא לו לנוח יהיה פה באלגן גדול. מתוקף היותה מדינה יהודית יום המנוחה הוא שבת וזה הגיוני מאוד (כמו שבמדינות נוצריות היום הזה הוא ראשון) זה לא כפיה בשום צורה שהיא.
בנוגע לשאר הדברים שלך בנוגע לשואה וכל זה, אלה לא טענות וזה מעליב אז שימי לב למה שאת אומרת כי יש פה לא מעט חברה דתיים טובים ואף אחד לא פאנט ואלה ממש לא חוקים שרבנים קבעו ואת רובם בכלל חילונים ויש לי עוד הרבה מה להגיד אבל אין טעם להגיד דבר שאינו נשמע.
ונכון שיש גם מוסלמים ונוצרים אבל הם המיעוט ואי אפשר לקבוע חוקים כלליים על ידם אבל אל תדאגי, מתחשבים בהם מאוד. ומלבד זאת, אנחנו מדינה יהודית ולא נוצרית או מוסלמית ויש רק אחת כזאת בעוחם אז כדאי שנשמור עליה.
ואם לא נפסיק מה?

--------------------

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Sep 18 2023, 15:55 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

אה איזה יופי, כואב שמזלזלים בכם, נכון? אז אתם תפסיקו לזלזל באחרים ותראו איך לא תחטפו בתגובה. במדינה הזאת יש כפייה דתית ועצם זה שאנחנו בכלל מנהלים על זה דיון באתר של בני נוער רק מראה לכם כמה הכל רקוב מהשורש.
לא תהיה שום בעיה, הכל בראש שלכם. המדינה הזאת מספיק יהודית גם בלי להגביל את כל האזרחים ליום אחד. עובדה שיש נוצרים שעובדים בראשון ומוסלמים שעובדים בשישי, אז אפשר שיהודים לא דתיים יעבדו בשבת אם יבחרו בכך, להשבית מדינה שלמה רק בגלל אורח חיים של מיעוט זאת טעות ענקית.
חחחח החוקים הדתיים מגיעים מהרבנים והתורה שבעל פה. הרבנים לוקחים פסוקים מהתנ"ך, מכניסים לזה מה שנוח להם לחשוב ומשעבדים אומה שלמה לחיות לפי החוקים שהם החליטו שמפרשים אותם בצורה הזאת. אתם לא מודעים לעצמכם ולרבנים המטורללים שלכם.
מתיימרים להיות אלוהים. "ניצחוני בניי", "לא בשמיים היא", עושים את עצמכם יותר טובים מאלוהים, ומי שלא מקבל דעה של רבנים סופו להיות נידון בצואה רותחת. אלה הפנים של היהדות הרבנית המזוויעה שלכם! כל מי שלא מסכים איתכם ישר הופכים אותו לאיזה עב"ם נחות. יאללה אתם לא עליונים לאף אחד, תירגעו. אתם בני אדם כמו כולם, אתם לא תכפו את הדת שלכם על מדינה שלמה, אתם לא תגרמו למי ששונה מכם להיות שווה פחות.
ואז מתפלאים למה יש אנטישמיות כשאתם מדכאים את כולם מהשטויות שלכם.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Sep 18 2023, 18:15 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

אני שומעת יותר כאב שלך משלי. וזה שאתם מזלזלים בנו זה חד משמעית בעיה שלכם, אני יודעת שאני לא מזלזלת אלה ההפך ואני מבקשת לא לרדת לפסים אישיים.
אני התלבטתי אם לכתוב תגובה כי כמו שאמרתי לא אומרים דבר שאינו נשמע אבל למען שאר המשתמשים אני עונה.
מה זאת אומרת להגביל? אף אחד לא הגביל, מותר לחברה על פי החוק, כולל לחברות התחבורה הציבורית, להשבית את פעילותה ליום אחד בשבוע (ועוד ימים בשנה על פי חגי היהדות) והיום הזה הוא שבת, אני לא רואה בעיה.
בנוגע לנוצרים ומוסלמים, מותר להם לא לעבוד בימים בהם חוקי דתם מורים זאת אך גם מותר להם לעבוד, תלוי אם הם דתיים או לא. אין טעם לערב את הנוצרים והמוסלמים בזה כי כמו שאמרתי כבר, הם מיעוט לא קובעים על פיהם חוקים כלליים הקשורים בצביונה של המדינה אבל מתחשבים בהם ונותנים להם לעשות את מצווות דתם כי אנחנו מדינה דמוקרטית. באמת שהם לא קשורים לפה.
אנחנו מיעוט? טוב לדעת... לפי ידעתי הרוב של היהודים במדינה הזאת מגדירם את עצמם מאמינים וכמובן לא מעט שומרי תורה ומצוות. אבל אף אחד לא השבית את המדינה וזה מאוד נורמלי לתת חופש יום בשבוע לעובדים. בין אם הם דתיים ובין אם לא.
איזה חוקים דתיים? מעולם לא שמעי על ההגדרה הזאת, היא לא קבילה.
הרבנים לוקחים פסוקים מהתנ"ך, מכניסים לזה מה שנוח להם לחשוב ומשעבדים אומה שלמה לחיות לפי החוקים שהם החליטו שמפרשים אותם בצורה הזאת. אתם לא מודעים לעצמכם ולרבנים המטורללים שלכם.

זה בדיו מה שאת עושה בשורות הבאות אם לא שמת לב
"ניצחוני בניי" מדבר על בני אדם וחס וחלילה לא על אלוקים! זה הוצאה מההקשר לחלוטין!!! ו"לא בשמים היא" יש המשך "בפיך ובלבבך לעשותו" כלומר התורה והמצוות לא רחוקים ממנו וכל יהודי יכול ללמוד, לשמור ולעשות אותן, אני לא מבינה מה הבנת שה אומר..
ומי שלא מקבל דעה של רבנים סופו להיות נידון בצואה רותחת.

או-מי-גוד אין לי אפילו מה להגיד על זה. אפשר לשאול איפה שמעת על זה כי זה חד משמעית שוב הוצאה מההקשר, על תדאגי, אף אחד לא עומד להטביע אנשים בצואה רותחת, אוקי?
אלה הפנים של היהדות הרבנית המזוויעה שלכם! כל מי שלא מסכים איתכם ישר הופכים אותו לאיזה עב"ם נחות. יאללה אתם לא עליונים לאף אחד, תירגעו. אתם בני אדם כמו כולם, אתם לא תכפו את הדת שלכם על מדינה שלמה, אתם לא תגרמו למי ששונה מכם להיות שווה פחות.

זה לא הפנים שלה, ממש הייתי רוצה להראות לך באמת את הפנים שלך, כי הן הרבה יותר יפות ממה שמציירים. עצה ממני, דברי עם דתי\ה אחד על אחד ותשמעי הכל, מה יש לך להפסיד?
ואת צודקת, אנחו לא עליונים על אף אחד, אנחנו חד משמעית בני אדם כמו כולם, אנחנו ממש לא רוצים לכפות את הדת שלנו או לגרום למי ששונה ממנו להיות שווה ופחות, ולא, אני לא צוחקת. אבל נראלי שאת צריכה קצת להירגע ולנשום כמה נשימות עמוקות.

להזכיר את השואה או לא? להטמע בגויים לא בדיוק עזר לנו במהלך ההסטוריה ועצוב שעדיין יש מי שחושב שזה עוזר. ובכלל אי לא מבינה מה הקר אנטישמיות למה שהולך במדינה הקטנה והחמודה שלנו.

--------------------

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Sep 20 2023, 15:00 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (יעל שרה @ Sep 13 2023, 16:19 PM)
בנוגע לתחבורה הציבורית. אני אכתוב מה שכתבה חברת הכנסת טלי גוטליב בראיון ל"עולם קטן" (כן, אני יודעת, דוס.) מלפני כמה שבועות (לא מצאתי מאז זמן להגיב פה..)
"... תחבורה ציבורית לא יושבת על כפיה דתית אלא על חוק שעות עבודה ומנוחה, מקבעת את העובדה שעובדים בישראל לא יעבדו בשבת כי יש יום אחד שמותר לא לעבוד בו כדי שלחברה יהיה טוב יותר. יש פתרונות לערים כמו תל אביב שמצאו פתרון מקומי לעצמן..."
מסכימה במאה אחוז. גם נהגים הם בני אדם (הלם, אני יודעת) וגם להם מגיע יום מנוחה על פי החוק, והיום הזה הוא שבת, מתוך צביונה היהודי. כמו שהרבה חברות סוגרות את סניפיהן או שרותן בשבת.
כך צריך להיות, זאת מדינה יהודית ודמוקרטית.

במקרה ושכחת
נהגים הם בני אדם
שצריכים מאני

---------
פורסם ב: Sep 20 2023, 18:25 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
משתמש מספר: 84224

QUOTE (CELA2018 @ Sep 18 2023, 15:55 PM)

חחחח החוקים הדתיים מגיעים מהרבנים והתורה שבעל פה. הרבנים לוקחים פסוקים מהתנ"ך, מכניסים לזה מה שנוח להם לחשוב ומשעבדים אומה שלמה לחיות לפי החוקים שהם החליטו שמפרשים אותם בצורה הזאת. אתם לא מודעים לעצמכם ולרבנים המטורללים שלכם.
מתיימרים להיות אלוהים. "ניצחוני בניי", "לא בשמיים היא", עושים את עצמכם יותר טובים מאלוהים, ומי שלא מקבל דעה של רבנים סופו להיות נידון בצואה רותחת. אלה הפנים של היהדות הרבנית המזוויעה שלכם! כל מי שלא מסכים איתכם ישר הופכים אותו לאיזה עב"ם נחות. יאללה אתם לא עליונים לאף אחד, תירגעו. אתם בני אדם כמו כולם, אתם לא תכפו את הדת שלכם על מדינה שלמה, אתם לא תגרמו למי ששונה מכם להיות שווה פחות.

החוקים האלה הם התורה שבעל פה. ואת. לפי מה שאני רואה . לא מאמינה בתורה בכלל.
אז אל תתוכחי איתי בדבר שאת לא מבינה בו.

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 20 2023, 18:28 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
מגדר:

אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל זה חובה עכשיו
תקשיבי, לדעתה (ולדעתי אגב) החוקים מוגזמים ומושחתים
וכל מה שנכתב פה לא נועד לפגוע
ובבקשה אל תשלחי לי בפרטי עכשיו הודעה
אם יש לך מה להגיד תגידי פה

---------
פורסם ב: Sep 21 2023, 08:42 AM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 66032
מגדר:
משתמש מספר: 73118

QUOTE (cinderellas dead @ Sep 20 2023, 18:28 PM)
אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל זה חובה עכשיו
תקשיבי, לדעתה (ולדעתי אגב) החוקים מוגזמים ומושחתים
וכל מה שנכתב פה לא נועד לפגוע
ובבקשה אל תשלחי לי בפרטי עכשיו הודעה
אם יש לך מה להגיד תגידי פה

אני באמת לא רציתי להיכנס לזה אבל ממה שראיתי זה בדיוק נועד כדי לפגוע
תכננתי להגיב פה לדברים אבל ראיתי כמה תגובות פה והבנתי שהמטרה היא לפגוע. אם הייתם כותבים הכל בצורה מכבדת, מחושבת ולא מתריסה, הייתי משקיעה כדי לכתוב הודעה שמסבירה למה אני חושבת שאתם טועים. אבל באמת שהיו פה חציית גבולות.
רק רציתי להגיד את זה כי חבל שתוציאו את אוניסף ככה, אני לא מתכוונת להמשיך לדון במצב כזה.
ביי

--------------------
User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025