![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:12 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא ללכת לפי היהדות בקטע הזה? זה סתם קטנוני. אם חלק מהמדינה מאמין בהתגרשות בדרך מסויימת, יהיה הרבה יותר עדיף שכולם יתגרשו בדרך הזאת מבחינת נוחות גם. שלא כל אחד יחליט איך הוא מתגרש וזה יהיה סתם מבלבל ומעצבן. אז אם חלק מהאוכלוסייה מחוייבת להתגרש ככה, למה שלא ילכו בדרך הזאת כבר. אפילו רק בשביל לכבד אותם. זה לא כפייה, זה לכבד את המגזר הדתי. מה דתיים יעשו אם תבחרו להתגרש בדרך אחרת? הם פשוט לא יוכלו להתגרש. אבל אם בוחרים את הדרך הדתית זה לא אמור ממש להפריע לכם, כי לכם זה לא משנה איך מתגרשים בכל מקרה -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:15 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שלא יהיו כמה אופציות? אני באמת לא רואה סיבה למה. אגב אני דיברתי על חתונה בכלל, שזה הרבה יותר גרוע - כל זוג שהוא לא סטרייטי ומאותה דת חייב להתחתן בחול. זה הגיוני באיזשהי צורה? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:18 PM
|
||||
1. אל תקשרי בבקשה הומופוביה לדתיים. לא כול הדתיים הומופובים, ויש המון הומופובים חילוניים אז בבקשה- אל 2. אין בעיה שיהיו כמה אופציות, אבל זה פשוט לא נוח, אז אם כבר אופציה אחת, שתהיה אופציה שפונה לכולם ואפשרית לכול האוכלוסיות -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:18 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סתם קטנוני?? תקשיבי, אני לא נוטה להצטרף לדיונים, אבל היום אמרתי שנגיב. הגירושין לפי הדת זה גירושין שדופק את האישה. פשוט דופק אותה בכל דרך אפשרית. אם בעלך מסרב לך גט אז אין לך שום דבר לעשות עם זה. את פשוט צריכה להישאר בנישואין, שלפעמים יכולים להיות סבל טהור והבעל יכול להכות אותך כל יום וכאילו אם הוא מסרב לך גט את תקועה איתו. פלוס למה אני צריכה לכבד אנשים אחרים בגירושין ובנישואין שלי, שזה המקומות שצריכים ללכת לפי הדרך שלי כי זה מקומות ככ פרטיים. לגבי שאלתך, מה דתיים יעשו אם תבחרו להתגרש בדרך אחרת? - אז הם יתגרשו בדרך שלהם. הם יתגרשו לפי הדת. מה זה משנה לאדם דתי איך אני מתגרשת אני לא מבינה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:21 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא ממש לא דיבר כאן על הומופוביה. הם דיברו כאן שליטרלי חוקית כחלק מהדת לרבנים אסור לחתן זוגות להט"בים. זה לא כחלק מדעה של רב אחד או אחר, זה פשוט לא מוכר במדינה בשום צורה או אופן. אם חתונה אזרחית היא אופציה שמוכרת עי הממשלה בכל מקרה, למה לא לפתוח "סניף" שמאפשר להתחתן בחתונה אזרחית בישראל? רק כי כמה רבנים החליטו שהם רוצים את השליטה המלאה על מוסד הנישואין כי זה נותן להם מלא כוח? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:21 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. לא קישרתע הומופוביה לדת. אמרתי שכרגע בארץ אפשר להתחתן רק לפי הדת ומה נעשה שבדת רק גבר ואישה יכולים להתחתן. 2. למה בדיוק את חושבת שזאת אופציה שפונה לכולם? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:27 PM
|
||||
אם בעלי יכה אותי סורי, אבל אני לא אהיה ככ סתומה ואלך להתגרש, אני אלך להתלונן במשטרה אם כבר. אם הוא היה רוצה לזרוק אותי הוא כבר היה עושה את זה ככל הנראה. חוץ מזה, אם לא יהיה אפשרי לדתיים להתגרש בדרך שלהם הם לא יוכלו להתגרש בכלל. ואז איך תהיי טובה יותר מהומופובים שלא נותנים ללהטב להיכנס למקומות מסויימים וכו'? לא אכפת לי איך את מתגרשת, אכפת לי איך אני מתגרשת. ואני רוצה שתהיה לי דרך לאפשרות להתגרש ואם תשללי לי את הדרך הזאת אני לא אוכל להתגרש. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:31 PM
|
||||||
מי אמר שדתיים לא יהיו יכולים להתגרש בדרך שלהם?? למה תמיד לקחת לקיצון?? דמייני את המדינה כמו עכשיו, אבל יש בה 3 סניפים בארץ שבהם אפשר להתחתן חתונה אזרחית. איך זה משפיע על מישהו? קחי כדוגמא את הכתבה הזאת: https://www.psakdin.co.il/Document/%D7%94%D...%95%D7%95%D7%AA
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:35 PM
|
||||
כבר כתבתי כמה פעמים שלא אכפת לי אם יהיה אפשר יותר מאפשרות אחת לגירושין כל עוד משאירים אפשרות גם לדתיים אמרתי את זה בערך כל דיון מחדש, וזה פשוט מעצבן שאני צריכה לכתוב את זה שוב- אני לא יתערב לכם/ן בדרך חיים, אני לא אצעק עליכם ואני אכבד אותכם. אני פשוט מצפה לאותו היחס ממכם. שזה אומר להשאיר גם לאוכלוסיה הדתית אפשרות להתגרש. לפחות בהתאם לדיון הזה ספציפית -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:37 PM
|
||||
ב ד י ו ק זה גם מה שאנחנו מבקשים. את עכשיו רואה איך זה כפייה? למה החילוניים צריכים להתחתן בדרך שהיא לא חלק מהאמונה שלהם בכלל בכלל? למה בשביל להתחתן לא ברבנות צריך לטוס לחול? איך זה פייר בדיוק? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:40 PM
|
||||
מעולם בשום דיון לא תמכתי בדברים האלה ואני לא רואה שום סיבה למה אי אפשר לכבד את כל הדעות. שזה מדבר על ה כ ל גם על חתונות של להטב, או של חילונים או לא יודעת מה וכל מה שכתבתי גם לא סתר את זה. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:41 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בידור אני מתה. לא כתוב בשום מקום שאסור להתחתן גבר עם גבר ואישה עם אישה. תביאו לי מקורות ואז תדברו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:42 PM
|
||||
אז סליחה לא בדת. בגרסא של הדת שהרבנות בארץ מציגה לנו. סבבה? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:43 PM
|
||||
אני מאוד מכבדת את כל הדעות. אבל כשחתונות אזרחיות לא קורות בארץ, זה כפייה על חילוניים להתחתן בדרך דתית שלא קשורה לאורח החיים שלהם. אני לא באה לתקוף את הדעה שלך ספציפית, אני באה לתקוף את המצב האבסורדי במדינה. המצב כיום הוא לא לפי הדעה שלך, הוא לא לפי הדעה שלי, הוא עובדתי. הוא עובדתי וכופה את אורח החיים הדתי על חילוניים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 22:45 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא. מכירה את הרב שרקי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |