האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 9 10 [11]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

כפייה|| דיון, הי הי הי
פורסם ב: Oct 22 2023, 10:05 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2142
מגדר:male
משתמש מספר: 82162
חפצי המשתמש: צפה

טוב, לפני שאני מגיב רק אומר שקראתי את ה20 הודעות האחרונות עד כאן וגם חלק מההתחלה אז אם חזרתי על משהו שמישהו אמר באמצע אני מתנצל.
אז דבר ראשון לדעתי במדינה יש הרבה יותר כפייה חילונית מכפייה דתית. למה אני לא יכול לפתוח את המחשב בלי שתקפוץ לי תמונה של אישה-לא-צנועה בכל אתר אקראי?
למה ברוב הספרים שישראלים כתבו תמיד תהיה איזה סצנה לא צנועה שמביך לקרוא?
למה ברחוב, בסופר, בצבא ולפעמים אפילו כאן באתר אני צריך לשמוע דיבורים גסים שממש מגעילים אותי?
למה בדיון הזה יש אמירות מכוערות כלפי רבנים וכלפי כל מה שאני מאמין בו?
למה אני צריך להרגיש שכל חילוני מסתכל עלי בעין מתנשאת ובוחנת ככה שאני צריך להיות המשווק של הדת שלי?
למה אני לא יכול ללכת לים בלי לפחד שיהיו שם בנות ערומות?
למה אני לא יכול לחיות את החיים שלי בשקט ובדרך בה אני מאמין?
כי מדינת ישראל היום היא הרבה יותר חילונית מחרדית-השלטים ברחובות, הטקסים של המדינה [בטקס יום העצמאות לדוגמא ,יש שירים וריקודים שדתי לא יכול להרשות לילדים שלו לראות, המנחים לא לבושים בצניעות, יש משואות שניתנות לערבים שונאי ישראל ושונאי התורה] והרוח הציבורית בכללי היא נגד הדת בהרבה מקומות.

ממפריע לכם שאין תחבורה ציבורית בשבת? מפריע לכם החובה לחתונה אורתודוקסית? מפריע לכם תעודת כשרות? זה לא כל כך נורא כמו שאתם מתארים, אז בשביל לכבד את אחים שלכם תכופפו קצת את שגרת החיים הנוחה.
אבל כשאתם מראים תמונות לא צנועות, כשאתם מדברים דיבורים גסים או כשאתם יוצאים בגלוי נגד הרבנים והתורה זה כבר דבר אחר... זה כבר פוגע בחינוך של הילדים שלי, זה פוגע ביהדות ממש, זה דבר שונה לגמרי.

ובכלל, מי קבע שאנשי האנטי-דת ואנטי-מסורת הם רוב הציבור כיום. לא בדקתי, אבל זה ממש לא נראה לי סביר שרוב המדינה רוצה תחבורצ בשבת ובכל זאת אין.

אני מבקש ממי שרוצה להגיב למה שכתבתי בשפה נקייה ובלי התגרויות והטרלות, תודה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 23 2023, 13:24 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 66
משתמש מספר: 85182

אני פשוט לא מאמין שעדיין ממשיכים לדבר על הנושא הזה..
ובפרט שאנחנו בתקופה כל-כך קשה וכל-כך נוראית בעם שלנו..
הרי ברור כשמש שיש כוח עליון על הכל, אף כוח אדם לא יכול להציל אותנו מהזוועה הזו אף אחד
רק ה' יתברך יכול לעזור לנו כאן ולתת לחיילים שלנו כוח לנצח
בזמן האחרון התרחקנו מאוד מבורא עולם, חשבנו שהכל שלנו, שאנחנו יכולים לברוח..
אני לא עושה חשבונות שמיים חס וחלילה
אם אתם לא רוצים להתקרב זה עניין שלכם, אבל לפחות בבקשה אל תמשיכו עם הדיון הזה בזמן הרגיש הזה
אני באמת מתחנן שתפסיקו עם זה..
עכשיו זה העת להתאחד ולהשתדל יותר בשביל העם שלנו
להבין שאנחנו יהודים ואין לנו משהו אחר
בבקשה תנסו לשנות משהו בגישה שלכם אני מתחנן..

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Oct 27 2023, 15:23 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 2142
משתמש מספר: 82162

אתה צודק לגמרי

---------
פורסם ב: Nov 3 2023, 15:03 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (I am lord voldemort😎 @ Oct 3 2023, 03:33 AM)
לא השתתפתי בדיון אפעם אבל עקבתי אחריו...
אני חייבת רק להגיד לך, שאת כותבת פה בזלזול מחריד על הרבנים כי נשמע שהיה לך קטע בחיים ומשם החלטת לכלול את כל הרבנים תחת קטגוריה שלילית.
יש המון רבנים אבל מאלה שאת מדברת פה- אלה שמניהיגים את הדור של החרדים שהם הולכים לפי מה שהם אומרים להם, הם אנשים מדהימים ונדירים וקדושים.
זה כמו שתלכי לנוצרי אדוק ותגידי לו שהאפיפיור חרא.
נשמע שאת בטוחה שכל המטרה של הרבנים בחיים זה כמו כת. שהמנהיגים אכזרים ואנארף...
אא לקחת מקרה ספציפי עם רב מסוים ומשם להכליל את כל הרבנים והיהדות.
אם היהדות ככ מקסימה בעיניך למה את כותבת שיש בה שחיתות?

הרבנים מזלזלים בי, יש לי עניין מאוד חמור איתם. לכן אני גם לא אדבר בעדם. מה שכן, אני לא אנמיך אותם בשבילכם, אני אוותר על התענוג "להכניס" חזרה למי שמכה אותי. האפיפיורים הם דיי חרא, זה חייב להיאמר. האפיפיור הנוכחי פרנציסקוס הוא איש זהב, אך כל הקודמים לפניו הם פשוט תועבה ובזבוז של חמצן לעולם. בתור בת לאב נוצרי קתולי אני נחרדת משושלת האפיפיורים, אנשים שלא העזו לגנות את האנטישמיות הנוצרית לאורך השנים, עד שהאפיפיור פרנציסקוס הרים את הכפפה ובאמת עשה פה חתיכת שינוי רציני בתפישה.
מה שכן, יש המון סיבות למה לצאת נגד הרבנים. בתקופת בית שני הייתה שחיתות בהנהגה היהודית, זאת עובדה קיימת שאי אפשר לסתור אותה. הרבנים ממשיכים את דרכם של הפרושים מבית שני שהם אלה שהיו מוקד השחיתות הדתית בעם. אני לא חושבת שהיהדות היא דת מושחתת. מה שכן, אנשי הדת שלה מושחתים. כמו בכל דת, תן למישהו קצת כוח ושליטה וזהו הוא מאבד את זה לגמרי. אני מאמינה שיש טוב בכל הדתות, השאלה איך אנחנו כאנשים לוקחים את הדתות האלה קדימה. האם אנחנו נותנים לשחיתות לנהל אותנו או שמא אנחנו ניתן דוגמה לעולם איך בני אלוהים קדושים אמורים להתנהג.
מצטערת לבשר לכם שיש פה כפייה דתית במדינה, אני חווה את זה על בשרי. יש טרור נוראי ושנאה בכל העולם, אבל אם אנחנו רוצים שלום עולמי אנחנו צריכים קודם שלום בינינו. רק כשיתאפשר לנו לחיות בשלום כולנו ביחד - אז נוכל להתחיל לתקן את העולם, באחדות מושלמת.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Nov 3 2023, 15:16 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 66
משתמש מספר: 85182

QUOTE (CELA2018 @ Nov 3 2023, 15:03 PM)
הרבנים מזלזלים בי, יש לי עניין מאוד חמור איתם. לכן אני גם לא אדבר בעדם. מה שכן, אני לא אנמיך אותם בשבילכם, אני אוותר על התענוג "להכניס" חזרה למי שמכה אותי. האפיפיורים הם דיי חרא, זה חייב להיאמר. האפיפיור הנוכחי פרנציסקוס הוא איש זהב, אך כל הקודמים לפניו הם פשוט תועבה ובזבוז של חמצן לעולם. בתור בת לאב נוצרי קתולי אני נחרדת משושלת האפיפיורים, אנשים שלא העזו לגנות את האנטישמיות הנוצרית לאורך השנים, עד שהאפיפיור פרנציסקוס הרים את הכפפה ובאמת עשה פה חתיכת שינוי רציני בתפישה.
מה שכן, יש המון סיבות למה לצאת נגד הרבנים. בתקופת בית שני הייתה שחיתות בהנהגה היהודית, זאת עובדה קיימת שאי אפשר לסתור אותה. הרבנים ממשיכים את דרכם של הפרושים מבית שני שהם אלה שהיו מוקד השחיתות הדתית בעם. אני לא חושבת שהיהדות היא דת מושחתת. מה שכן, אנשי הדת שלה מושחתים. כמו בכל דת, תן למישהו קצת כוח ושליטה וזהו הוא מאבד את זה לגמרי. אני מאמינה שיש טוב בכל הדתות, השאלה איך אנחנו כאנשים לוקחים את הדתות האלה קדימה. האם אנחנו נותנים לשחיתות לנהל אותנו או שמא אנחנו ניתן דוגמה לעולם איך בני אלוהים קדושים אמורים להתנהג.
מצטערת לבשר לכם שיש פה כפייה דתית במדינה, אני חווה את זה על בשרי. יש טרור נוראי ושנאה בכל העולם, אבל אם אנחנו רוצים שלום עולמי אנחנו צריכים קודם שלום בינינו. רק כשיתאפשר לנו לחיות בשלום כולנו ביחד - אז נוכל להתחיל לתקן את העולם, באחדות מושלמת.

לא כולם כאלו.. וכשאני חושב על זה,דת זה עניין אישי מאוד
אבל עכשיו חייבים להשתדל כל אחד לפי יכולתו
עם ישראל מאוד השתנה בזמן הזה

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Nov 3 2023, 15:41 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (כולנו אחים @ Nov 3 2023, 14:16 PM)
לא כולם כאלו.. וכשאני חושב על זה,דת זה עניין אישי מאוד
אבל עכשיו חייבים להשתדל כל אחד לפי יכולתו
עם ישראל מאוד השתנה בזמן הזה

לחלוטין מסכימה איתך. עם ישראל חי. שיהיה לכולנו בהצלחה. זכותנו על ארץ הקודש תישאר עד אחרית הימים.
אנחנו צריכים להשתדל להיות אנשים טובים ככל האפשר ולהפחית בפילוג.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 9 10 [11]  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025