![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 11:29 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז הייתי אומרת שזה צביעות תא מתגאה בכך שהיא מקדמת זכויות אישה וזכויות אדם יש איסור על אפליה על רקע מגדר, מין, לאום ודת סביר להניח שבדוגמה שיעל שרה נתנה היו עוד סעיפים כמו נניח איסור כניסה בבגדים קצרים או שרק נשים יהודיות יכולות להיכנס או איסור כניסה ללהטבים הזמרות מוזמנות להופיע במקום אחר זה כמו שיהיה בירקון הופעה רק לנשים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 13:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש פה אפליה על רקע דת, נשים לא יכולות ללכת להופעה נפרדת כפי שמחייבת התורה. ולמה סביר להניח שהיו עוד סעיפים? הופעה נפרדת זה לגיטמי לחלוטין ועריית ת"א צכן צבועה שהיא לא נותנת להופיע בהפרדה. זה בדיוק ההפך משמירה על זכיות האישה והאדם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 13:40 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בדרכ לא מגיב בדיונים אבל אני חייב להגיב על "אתה יכול לנסוע באוטו גאון. חוץ מזה מה יש לך לעשות בשבת שאתה צריך אוטובוס?" זה כאילו בדיוק כמו שאני אשאל אותך מה יש לך לעשות ביום ראשון שאת צריכה אוטובוס. תתפלאי אבל יש אנשים שעושים דברים בשבת. יש אנשים שעובדים או סתם מבלים. ושוב. תתפלאי. יש אנשים שאין להם אוטו??? או שהוא לא זמין כל הזמן??? או שסתם מתחשק להם לנסוע באוטובוס. אגב כפיה חילונית זה אם הם יכריחו אותך להתלבש לא צנוע או שיט כזה כי זה לא נעים להם. שזה דרך אגב בדיוק מה שאת אומרת. חילונים לא חייבים להתלבש צנוע רק כי זה לא נעים לך באותה מידה שאת לא צריכה להתלבש לא צנוע וכזה כי לא נעים להם. לגבי האוטובוסים זה כאילו לגמרי בעיה שלך אם לא נעים לך להיות באוטובוס כי אנשים שם לא לבושים צנוע אם את תכריחי את כל האנשים באוטובוס להתלבש צנוע כדי לכבד אותך זה יהיה כאילו לגמרי כפיה דתית??? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 13:43 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל תא היא עיר חילונית!!! העירייה חילונית, האנשים חילוניים זה הקטע!! כמו שלא תעירי לילדה על הלבוש שלה את לא תעירי לעירייה על האיסור להופעה נפרדת למה שאני ארצה ללכת להופעה ולא ייתנו לי?! -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 13:49 PM
|
||
מה הקשר לכך שהיא עיר חילונית? זה אומר שאסור לה לאשר הופעות בהפרדה? מדינת ישראל היא היא מדינה יהודית והקמנו מדינה כזאת בשביל שנוכל לחיות, וזה אומר גם לצרוך תרבות המתאימים לאורך חיים יהודי. ת"א היא עיר בישראל למיטב ידיעתי ואין לה רשות ולגיטימציה לא לאפשר הופעות בהפרדה באולמות שלה.
ואין בה רק אנשים חילוניים, יש גם לא מעט דתיים. זה ממש לא אותו דבר, ילדה היא פרט ולא ענייני איך היא מתלבשת, עירייה היא ציבורית ותפיקה לספק שירות לאזרח. למה שאני לא אוכל לעשות הופעה המותאמת לצרכי הדתיים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Taylor Swift ב Aug 22 2023, 14:22 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...אז מה? העיריה אישרה לעשות שם הופעה אפילו שהזמרת דתית, ורק שאמרו שזה אירוע לנשים בלבד העיריה ביטלה. ואמרת שאסור להפלות על רקע מין? וול זה לא בדיוק הפליה לנשים אם הנשים רוצות את זה אם היה הופעה מעורבת הנשים לא היו מגיעות והזמרת לא היתה שרה וכול זה וגם גברים דתיים כנראה לא היו מגיעים אז אה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:30 PM
|
||||
כי זה נגד ערכי העיר פשוט מאוד @יעל- אבל מה אם גברים לא דתיים היו רוצים לבוא? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קצת לא מבין
אז מ ה שגברים רצו לבוא?? זו הופעה מיוחדת כ ד י שנשים דתיות יוכלו ללכת. אם גבר ילך הן לא יוכלו. מה את מציעה להן לעשות? מה הפיתרון לדעתך? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:33 PM
|
||||
אז הזמרת לא הייתה שרה. גם הנשים רוצות הופעה רק לנשים, וגם הזמרות לא ישירו בפני גברים. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:37 PM
|
||
ערכי העיר הם שמירה על זכיות האדם והאישה, מה שקורה זה בדיוק ההפך, לא נותנים לנשים דתיות למממש את זכותן ללכת להופעה המותאמת לערכיהן ומצוותן.
אישה דתיה לא רוצה ולא יכולה להופיע ולשיר בפני גבר, כי זה מה שדתה מחייבת, אבל היא רוצה לעשות הופעה, למה למנוע את זה ממנה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:42 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעו ארץ ישראל היא של כולם
אין דבר כזה "תא היא עיר חילונית אז אסור לדתיים להופיע" גם אם חילונים היו רוצים להופיע בבני ברק כי היה שם איזה אולם שהם רוצים או משהו אז מותר להם יש פה חופש חוץ מזה שיש גם דתיים בתל אביב, ובכללי זאת עיר די מרכזית בא"י אבל בלי קשר ארץ ישראל היא של כולם ומה זה מפריע לכם שיש הופעה שגם ככה לא תלכו אליה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:48 PM
|
||||
לא אמרתי את זה אמרתי שבין ערכיה של העיר צריך לעשות הופעה שפתוחה לכולם זהו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 14:53 PM
|
||||
אבל אין לעיר ערך חשוב שאומר "צריך שבכול הופעה יהיו אנשים משני המינים" ההופעה הזאת לא מפלה אף אחד?? אז מה הבעיה הגדולה לאשר אותה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 15:02 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה בדיוק מה שאמרת! אין דבר כזה "ערכיה של העיר" "עיר" זה קונצפט ציבורי ולכן הערכים שלה זה הערכים של המדינה היא צריכה להתחשב בכולם, גם באלה שרוצים הופעות נפרדות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |